Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een geweldige locatie midden in het centrum van Raamsdonksveer gelegen karaktervolle en mooi gelegen vrijstaand woonhuis met een voortreffelijk uitzicht aan alle kanten over het centrum. Dit sfeervolle solide huis is grotendeels netjes afgewerkt en gedeeltelijk gemoderniseerd met behoud van diverse karakteristieke elementen.

Aan de voorzijde is er op de begane grond een mooie verdeling met een woonkamer en een eetkamer, deze kamer is vanzelfsprekend ook als 3e slaapkamer of werkkamer te gebruiken. De achtertuin op het zuidwesten is voorzien van terrassen een sfeervolle begroeiingen en een achterom via de oprit van de buren. De ligging is heel gunstig, direct in het centrum van Raamsdonksveer, met op loopafstand vrijwel alle denkbare voorzieningen. De grootste pluspunten van deze woning zijn:

- Woonoppervlakte van net geen 100 m² - Perceel van 143 m² - Inhoud ca. 425 m³ - Goed onderhouden, uitgebouwd en heel karakteristiek - Vrijstaand woonhuis. - Ligging centraal in centrum Raamsdonksveer. - 2 a 3 slaapkamers, afhankelijk van invulling naar eigen gebruiksdoel - Ruime keuken met veel voorzieningen uit 2011. - 2 badkamers - Sfeervolle en uitzonderlijke woning met warme details. - Begane grond en eerste verdieping voorzien van sfeervolle houten vloerdelen. - Bouwjaar 1830 een huis met geschiedenis en met vakmanschap gebouwd. Indeling: Begane grond: met sfeervol trapje te bereiken entree, mooie lange hal die toegang verleend tot de woonkamer, de werk-/slaap-/eetkamer, keuken, badkamer en toilet. Sfeervolle woonkamer met een speels balken plafond een fraaie schouw, vaste kasten en veel lichtinval door de licht- en zichtramen. De warme keuken met is aan de achterzijde gelegen en is onder andere voorzien van een 5-pits gaskookplaat, koelkast, vriezer en oven. Verder veel bergruimte en de opstelling van de CV ketel. Middels de hal is de eerste badkamer te bereiken met daarnaast apart een toiletruimte. De badkamer is voorzien van een doucheruimte en de opstelling van de wasmachine en droger. Vanuit de hal is de achtertuin te bereiken met een weelderige begroeiing en meerdere terrassen om heerlijk van de zon te kunnen genieten. De tuin is op het zuidwesten gelegen.

Eerste verdieping: Via de trapopgang in de woonkamer is de overloop op de eerste verdieping te bereiken. Vanaf de overloop is er toegang tot 2 slaapkamers (voorheen 3). De tweede badkamer is recentelijk geheel opnieuw betegeld en uitgerust met een inloopdouche, een wastafelmeubel en een tweede toilet.

Tweede Verdieping: Via een luik met vlizotrap op de eerste verdieping is er toegang tot een ruime bergzolder voor de extra bergruimte van spullen zoals dozen en de kerstspulletjes.

De woning is in het centrum gelegen met alle voorzieningen, voldoende parkeerplaatsen, scholen en winkels in de directe omgeving. De A59 en A27 zijn goed bereikbaar, dus u reist gemakkelijk naar steden zoals Breda, Waalwijk en Tilburg.

Het betreft hier een bijzondere woning met authentieke details, een sfeervol huis van bijna 200 jaar oud op een plek met geschiedenis. Eenvoud en mooi. Wilt u deze sfeer komen ervaren kom dan gerust kijken en maak dan een afspraak met een van onze makelaars voor een bezichtiging.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1830
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1830
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 143

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1830
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1830
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 143

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek