Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een ruim perceel, prachtig gelegen en goed onderhouden vrijstaande woning met een vrij gelegen zonnige tuin, en zeer grote dubbele garage met gigantische eigen oprit. De woning is op een zeer royaal perceel gelegen en is gesitueerd op een van de mooiste locaties van Raamsdonksveer in een groen hofje. De grootste pluspunten van deze woning zijn: - Bijzonder sfeervolle vrijstaande woning - Speels en ruimtelijk ingedeeld - Grote dubbele garage met extra bergruimte - Zeer goed onderhouden, nieuwe CV ketel 2020 - Perceeloppervlakte van 1051 m2 - Woonoppervlakte van 221 m2 - Fantastische (woon)keuken - Buitenzijde geheel voorzien van nieuwe beplanking (Onderhoudsvrij materiaal).

Bijzonder sfeervolle vrijstaande woning met een zeer royale garage. De woning is op een fantastische wijze verbouwd en bevindt zich op een mooie locatie in een groene omgeving. Heerlijke gezinswoning met oog voor detail en sfeer afgewerkt! Dit bijzonder ingedeelde huis heeft op de begane grond een tweede woonkamer die ook als slaapkamer te gebruiken is. KENMERKEN perceeloppervlakte: totaal 1051 m² eigen grond woonoppervlakte: 221 m² inhoud: 1137 m³ bouwjaar: 1975. INDELING Begane grond: Brede hal met grote vide en met trapopgang naar de eerste verdieping en meterkast. Toilet aan de rechterzijde van de hal. De woonkamer is bijzonder sfeervol en heerlijk licht door de vele raampartijen en vanuit de woonkamer is een fantastische woonkeuken te bereiken. Een echte familiekeuken waar verblijven en koken fijn samengaan. De keuken is v.v. een keukeninrichting met hardstenen blad, kookeiland met 5 pits gaskookplaat een vaatwasser, koel-vriescombinatie, 2e koelkast, combioven en een fantastische stoomoven. Tevens toegang tot de bijkeuken en de gigantische garage met elektrische deuren en ruimte voor minimaal 2 auto's. De bijkeuken is v.v. een grote provisie/bergkast en witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken met een loopdeur naar de tuin. ? Eerste verdieping: Grote overloop met 4 grote slaapkamers, met grote vaste kasten en diverse bergruimtes. De eerste verdieping is zeer fraai en netjes afgewerkt met stucwerk wanden. Aan de achterzijde gelegen zeer ruime badkamer met douchecabine, bad, dubbele wastafel en toilet. De badkamer is netjes en is heerlijk licht en ruimtelijk.

Tweede verdieping Bergzolder met een steektrap. Tuin: Fantastisch rondom de woning gelegen tuin met een flink terras, gazon en sierbeplanting. De oprit geeft de mogelijkheid om zeker 5 auto's te parkeren.

Voor een geweldig en compleet beeld: bekijk de video

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 221
Inhoud woonhuis 1137

Overige

Perceel oppervlakte 1051

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 221
Inhoud woonhuis 1137

Overige

Perceel oppervlakte 1051

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Amerstreek