Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op levendige locatie in het bruisende centrum van Best ligt deze vrijstaande woning met een oppervlakte van ca. 187 m². De woning is voorzien van een fijne privacy biedende achtertuin, sfeervolle woonkamer, 4 (mogelijkheid tot 5) slaapkamers en gemoderniseerde badkamer en toilet. Met alle voorzieningen letterlijk om de hoek is dit dé ideale gezinswoning!

Begane grond: Entree via netjes aangelegde voortuin. Binnenkomst in de hal. Deze is voorzien van tegelvloer en geeft toegang tot de woonkamer, keuken, toiletruimte en garderoberuimte met meterkast. Volledig betegelde toiletruimte met hangend toilet voorzien van douche-/fohnfunctie. Via glazen schuifdeur bereikbare keuken met tegelvloer en hoekopgestelde inrichting, bestaande uit onder- en bovenkasten, natuurstenen aanrechtblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en magnetron (ovenfunctie is defect). Er is veel kastruimte en tevens een praktische apothekerskast. Via de keuken is de royale bijkeuken bereikbaar. Deze is voorzien van tegelvloer, diverse inbouwkasten, een deur naar de achtertuin en zolder(berg)ruimte. Sfeervolle woonkamer, ingedeeld met zitgedeelte aan achterzijde en eetkamer aan voorzijde. Deze zijn van elkaar gescheiden door de afgesloten trapopgang naar de verdieping. De woonkamer is totaal ca. 61 m² en voorzien van houten vloer en houtkachel.

1e Verdieping: Overloop met laminaatvloer. Deze geeft toegang tot badkamer, toilet, 2 slaapkamers en kamer/inloopkast Betegelde en gemoderniseerde badkamer, met ligbad, inloopdouche en wastafel in badmeubel. Volledig betegelde toiletruimte met hangend toilet voorzien van douche-/fohnfunctie. Inloopkast, bereikbaar vanuit overloop. Slaapkamer 1, ligt aan de achterzijde van de woning en is ca. 14 m². Deze kamer is voorzien van laminaatvloer en airco. Slaapkamer 2 van ca. 17 m² met vloerbedekking en aansluiting voor wasmachine. Deze kamer is eventueel samen met de inloopkast (weer) om te vormen tot 2 slaapkamers. Er zijn tevens twee aansluitingen voor wastafel aanwezig.

2e Verdieping: Via vaste trap bereikbare zolderetage met diverse Velux dakvensters. Overloop met laminaatvloer en bergkast. Slaapkamer 4 van ca. 14 m² met bergkasten en wastafel. Slaapkamer 5/zolderkamer met laminaatvloer en de opstelling t.b.v. de unit van de heteluchtverwarming en de c.v.-ketel.

Tuin: Netjes aangelegde voortuin met oprit langs de woning. Hier is voldoende plaats om de auto te parkeren. Tevens geeft een afsluitbare (dubbele) poort toegang tot de achtertuin. De achtertuin is voorzien van betegeling en kunstgras, alsmede diverse beplanting. Er is een overdekt terras onder de prachtige veranda. Deze is met een glazen wand deels afsluitbaar. Een houten berging geeft de mogelijkheid voor het opbergen van tuingereedschap e.d.

Bijzonderheden: -De woning is voorzien van airco op de slaapkamer en in de woonkamer. -Rolluik bij de achterdeur. -Aangesloten op het glasvezelnetwerk. -Voorzien van 4 liter boiler t.b.v. de keuken. -De woonkamer is voorzien van dubbele beglazing. -Merbau (hardhouten) kozijnen. -Voorzien van Brink heteluchtverwarming. Voordelen o.a.: geen radiatoren, optimale verdeling van de warmte, korte opwarmtijd en luchtverversing. -Het huis is gelegen op ideale locatie in het centrum van Best. Het NS-station alsmede alle voorzieningen zijn op loopafstand te bereiken. Scholen (basisschool en voortgezet (tweetalig) onderwijs) zijn op korte (fiets)afstand gelegen. Daarnaast is het snelwegennet rondom Eindhoven (A2, A50 en A58) snel te bereiken.

Algemene informatie: - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 741

Overige

Perceel oppervlakte 318

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1981
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1981
Woon oppervlakte 187
Inhoud woonhuis 741

Overige

Perceel oppervlakte 318

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems