Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een ruim 3-kamerappartement in het centrum van Best met alle voorzieningen binnen handbereik? Kom dan eens kijken bij dit leuke appartement met onder andere een royale living, 2 balkons, een moderne badkamer, berging én garage.

Indeling Begane grond Entree met bellentableau en videofoon, ruime centrale hal met trap en lift naar de verdiepingen.

Derde verdieping Het appartement is gelegen op de derde verdieping. Centrale hal met praktische privé berging. Vanuit de hal heb je toegang tot de woning.

Appartement Binnenkomst in de hal welke toegang geeft tot de meterkast, het toilet, de living, twee slaapkamers, de badkamer en de bijkeuken. De hal is voorzien van een fraaie eiken parketvloer met bies welke is gelegd in een visgraatmotief. Volledig betegelde toiletruimte met wandcloset, fonteintje en urinoir. De living bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en bestaat uit een zitgedeelte en een open keuken. Het zitgedeelte is eveneens voorzien van een fraaie eiken parketvloer met bies in visgraatmotief, de keuken is voorzien van een marmere vloer. De living geniet van veel daglichttoetreding vanwege de vele raampartijen, welke zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens. Daarnaast is er airconditioning aanwezig, een gashaard (onbekend of deze werkzaam is) alsmede een praktische opbergkast met opstelling C.V.-ketel (Remeha Tzerra, 2017). De keuken is in een hoek opgesteld en is voorzien van voldoende opbergruimte, een apothekerskast, een marmere werkblad, spoelbak en diverse inbouwapparatuur, te weten: 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron. Via een schuifpui is het balkon aan de voorzijde bereikbaar. Dit balkon is gesitueerd op het zuiden. Slaapkamer I heeft een afmeting van ca. 16 m² en is voorzien van een laminaatvloer. Via deze slaapkamer is het tweede balkon, aan de achterzijde van het complex, te bereiken. Slaapkamer II is eveneens voorzien van een laminaatvloer. Ook via deze kamer (ca. 16 m²) is het balkon aan de achterzijde toegankelijk. Het betreft een ruim en overdekt balkon van maar liefst 15 m². Daarnaast zijn beide slaapkamers voorzien van draai-kiepramen. De badkamer heeft een moderne uitstraling en beschikt over een inloopdouche, wandcloset, wastafel in meubel, opbergkast, elektrische vloerverwarming en een designradiator. Bijkeuken met aansluiting voor de wasapparatuur en unit mechanische ventilatie.

Garage Royale garage van maar liefst 28 m² met een elektrisch bedienbare roldeur, deels betegelde wanden en vloertegels.

Ligging Het appartement is in het centrum van Best gelegen met al haar voorzieningen op loopafstand. Een perfecte locatie dus!

Bijzonderheden - Royaal 3-kamerappartement; - zowel ruim balkon aan voorzijde als zeer ruim overdekt balkon aan achterzijde (met elektrische terrasverwarming); - royale garage; - alle kozijnen zijn van kunststof; - de huidige servicekosten bedragen €250,-- per maand. De schoonmaakkosten bedragen €35,-- per kwartaal; - gelegen in hartje centrum met alle voorzieningen binnen handbereik.

Algemene informatie: - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 406

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems