Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Sint Jorisstraat 9 in Zevenbergen

Deze instapklare ruime sfeervolle hoekwoning met energielabel B is voorzien van zonnepanelen en heeft maar liefst 4 slaapkamers, een ruime woonkamer, een af te sluiten leefkeuken en een heerlijke achtertuin gelegen op het zuidwesten.

De indeling is als volgt: Begane grond: Door de voortuin komt u bij de voordeur. Via de voordeur komt u in de hal met aan de linkerzijde de meterkast en de toiletruime aan het einde van de hal. De royale woonkamer met erker heeft veel lichtinval en is voorzien van een nette laminaatvloer. De wanden zijn strak gestuced. De trapkast zorgt voor extra bergruimte op deze verdieping. Aan de achterkant in de uitbouw bevindt zich de keuken, die is voorzien van; een 5 pits gasfornuis met ruime oven, een afzuigkap, een vaatwasser, een composiet werkblad en een koel- vriescombinatie. Via de openslaande tuindeuren heb je toegang tot de achtertuin. Eerste verdieping: Vanaf de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamer gelegen. Slaapkamer 3 heeft een vaste kast. De hoofdslaapkamer (nr. 1) is gelegen aan de voorzijde. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, een wastafelmeubel, een ligbad met Whirlpool en een inloopdouche. Tweede verdieping: Middels een vaste trap bereikt u de 2e verdieping. Hier is een royale 4e slaapkamer gelegen, met overloop en de opstelling van de CV installatie en de aansluiting voor de wasmachine. Exterieur: De ruime voortuin heeft toegang tot de stenen berging. De achtertuin is ook keurig verzorgd en gelegen op het zuidwesten. In de achtertuin is een grote berging,

Bijzonderheden: - Woonoppervlakte 116m²; - zonnepanelen; - Energielabel B; - CV 2004 eigendom; - Bouwjaar woning 1991; - Stenenberging aan de voorzijde van de woning; - Ruime voor- en achtertuin; - 4 slaapkamers:

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 191

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1991
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1991
Woon oppervlakte 116
Inhoud woonhuis 441

Overige

Perceel oppervlakte 191

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars

Wooninfluencers

Laden..