Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN THUIS WAAR ELK VERHAAL BEGINT

Stel je voor: een plek waar de charme van de jaren '30 harmonieus samensmelt met het comfort van nu. Een thuis waar licht en ruimte elkaar omarmen, waar de moderne tijd zijn intrede heeft gedaan zonder het verleden uit het oog te verliezen. Dit is geen droom, dit is realiteit in Nieuwkuijk. Perfect voor jonge gezinnen, tweepersoonshuishoudens, alleenstaanden en iedereen die snakt naar rust en ruimte. Dit is een thuis waar je verhaal begint en waar elk hoofdstuk zich ontvouwt in warmte en stijl.

Met de nabijheid van de A-59 en de natuurlijke pracht van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, is dit de ideale uitvalsbasis voor zowel avontuur als ontspanning. En met 's-Hertogenbosch op slechts een steenworp afstand, is stedelijke verfijning altijd binnen handbereik.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- Vier royale slaapkamers die rust en privacy beloven.
- Een woonkamer badend in natuurlijk licht, met openslaande deuren die leiden naar een oase van groen.
- Een splinternieuwe, moderne keuken uitgerust met vloerverwarming – een culinair paradijs.
- Een achtertuin die privacy ademt, compleet met een solide stenen berging.
- Uitstekend onderhouden met isolatie, vernieuwde elektra en HR beglazing en meer -zorgeloos wonen.
- Een moderne badkamer uit 2020, inclusief vloerverwarming voor die extra touch.

EEN HUIS DAT VERHALEN VERTELT EN TOEKOMST SCHRIJFT

Loop met me mee door deze prachtige twee-onder-een-kapwoning, waar elke hoek een verhaal vertelt en elke ruimte je uitnodigt om te blijven. Met een gebruiksoppervlakte van 161 m² en een perceel van 185 m² is er genoeg plek voor iedereen. De tuin, gelegen op het noordwesten, vangt de middag- en avondzon, perfect voor die zwoele zomeravonden waarop de zon langzaam ondergaat en de lucht oranje kleurt. In deze tuin kan je heerlijk ontspannen na een drukke dag.

De vier slaapkamers zijn stuk voor stuk een toevluchtsoord van rust, waar je je kunt terugtrekken en opladen. De woonkamer, met zijn overvloed aan natuurlijk licht en directe toegang -middels openslaande deuren- tot de tuin, vormt het hart van het huis. Hier kun je ongestoord genieten van een goed boek, een filmavond of een gezellig samenzijn met vrienden en familie.

De keuken is een droom voor elke hobbykok. Uitgerust met de nieuwste apparatuur, waaronder een Quooker en inductiekookplaat met een een geavanceerde afzuiginstallatie, maakt deze keuken koken tot een feest. De vloerverwarming zorgt voor een aangename warmte onder je voeten terwijl je experimenteert met recepten.

De achtertuin is een privé toevluchtsoord waar je kunt genieten van de zon, terwijl de stenen berging en de overdekte opslagplaats voor praktische oplossingen voor opslag en de container.

De goed onderhouden staat van het huis, met recente renovaties zoals het geïsoleerde dak en de vernieuwde elektra, biedt gemoedsrust en het comfort van een huis dat klaar is om in te trekken.

AUTHENTIEKE DETAILS EN MODERNE LUXE

Terwijl je door het huis loopt, zul je de authentieke details die bewaard zijn gebleven opmerken, die een knipoog geven naar het rijke verleden van het pand. De moderne, luxe keuken uit 2022 met luxe inbouwapparatuur en de nieuwe badkamer zijn slechts enkele voorbeelden van hoe dit huis de perfecte balans heeft gevonden tussen oud en nieuw.

EEN UITNODIGING OM TE BELEVEN

Voel je de warmte al onder je voeten van de vloerverwarming? Zie je jezelf al koken in de luxe keuken of ontspannen in de tuin? Dit huis in Nieuwkuijk is meer dan een plek om te wonen; het is een plek om volop te leven. Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Bezoek onze website en plan direct jouw bezichtiging. Ervaar zelf de harmonie tussen comfort, stijl en gemak. Jouw nieuwe thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1942
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1942
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 185
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1942
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1942
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 374

Overige

Perceel oppervlakte 185
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch