Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN DE TOEKOMST VAN WONEN

Stel je voor: een thuis dat niet alleen je hart verwarmt, maar ook je portemonnee spaart. Een plek waar jonge gezinnen bloeien, waar kinderen ruimte vinden om te groeien, en waar de rustzoekers onder ons de stadsdrukte kunnen ontvluchten zonder in te boeten aan stedelijke gemakken. Dit is geen droom. Dit is De Tricotage, jouw nieuwe adres voor een harmonieus leven in het kloppende hart van Tilburg.

DUURZAAMHEID EN COMFORT HAND IN HAND

Energierekening? Bijna verleden tijd dankzij de warmtepomp en 9 zonnepanelen.
Kookkunsten komen tot leven in de moderne keuken met topapparatuur.
Woonkamer vibes: sfeervol, ruim en directe toegang tot je tuinparadijs.
Overal behaaglijke warmte of verkoelende rust door de vloerverwarming én -koeling.
Buitenleven in de stad: een verzorgde tuin die uitnodigt tot ontspanning en samenzijn.
Ruimte en rust: 2 grote slaapkamers boven, een luxe badkamer en een veelzijdige tweede verdieping met een grote overloop/werkruimte en een grote slaapkamer.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT

Stap binnen in een wereld waar elke vierkante meter is ontworpen met oog voor detail en een hart voor duurzaamheid. Met een woonoppervlakte van 111 m², verdeeld over drie lagen, biedt dit huis ruimte in overvloed. Vier slaapkamers betekenen vrijheid voor iedereen; of je nu een rustige werkplek nodig hebt, een speelkamer voor de kids of gewoon een extra plek om je terug te trekken.

De woonkamer, met zijn grote schuifpui, nodigt het buitenleven uit naar binnen. De trapkast en de strakke laminaatvloer met vloerverwarming zorgen voor zowel functionaliteit als comfort. En de keuken? Die is het kloppende hart van het huis, uitgerust met alle inbouwapparatuur die je je maar kunt wensen. In de hal tref je de meterkast, garderobenis en een moderne toilet met fonteintje.

Boven vind je de slaapvertrekken, elk een oase van rust. De moderne badkamer, met inloopdouche en hangcloset, is een toonbeeld van stijl en gemak. En de technische ruimte? Die houdt alles draaiende, netjes weggewerkt en toch binnen handbereik.

HET LEVEN IN DE TRICOTAGE

Nieuwbouwstaat betekent een frisse start in een huis dat klaar is voor de toekomst. En wat een locatie! Gelegen aan het gezelligste hofje van Tilburg, waar buren vrienden worden en samen zorgen voor een veilige en aangename woonomgeving. Hier geniet je van de avondzon op een bankje voor je deur, terwijl de kinderen veilig spelen op het grasveld.

HIGHLIGHTS IN 100 WOORDEN

Een thuis dat energie geeft en neemt; de warmtepomp en zonnepanelen minimaliseren je energiekosten. De keuken, een modern kookparadijs. De woonkamer, ruim en sfeervol, met een tuin die roept om zomerse avonden. Comfort ten top met vloerverwarming en -koeling. Boven op de eerste verdieping wachten twee grote slaapkamers, een badkamer die luxe ademt, en een tweede verdieping met eindeloze mogelijkheden waaronder een grote overloop/werkruimte en een grote slaapkamer. 

Ben je klaar om je zintuigen te prikkelen en je leven te verrijken? Neem dan nu actie en plan je bezichtiging op onze website. Dit is jouw kans op een duurzaam, comfortabel en stijlvol thuis in het hart van Tilburg. 

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 96

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 2021
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2021
Woon oppervlakte 111
Inhoud woonhuis 394

Overige

Perceel oppervlakte 96

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij Tilburg