Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Op een fraaie en landelijke locatie aan de Mosselaarweg ligt deze onlangs gemoderniseerde en gerenoveerde twee-onder-één kap woonboerderij, op een perceel van maar liefst ruim 10.000 m². Ideaal voor diegene die op zoek is naar rust en ruimte. Het geheel is ook perfect voor de dieren- en/of paardenliefhebber. Het woonhuis heeft een woonoppervlakte van 141 m² en er is tevens een royaal bijgebouw (thans in gebruik als paardenstal met o.a. 6 paardenboxen, opslag en garage) van ca. 226 m². Het perceel is opgedeeld met terrassen, gazon, plantenborders, diverse opritten, weilanden, paddock en rijbak.

Indeling woonhuis: Begane grond: Binnenkomst in de entree/hal, gelegen aan de voorzijde van de woning. De hal is voorzien van een fraaie pvc-vloer, welke over de gehele begane grond is doorgelegd. De hal is zeer ruim en hier bevindt zich de trapopgang naar de verdieping, de meterkast (met 8 groepen, krachtstroom en 3 aardlekschakelaars) en de toiletruimte. Woonkeuken, gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van praktische provisiekast en achterdeur naar terras. De inrichting bestaat uit een hoekopgestelde keuken met onder- en bovenkasten, koelkast, dubbele spoelbak, inductiekookplaat, oven, vaatwasser, combimagnetron-/oven en afzuigkap. De koelkast is uit 2020, de combimagnetron, vaatwasser en inductiekookplaat uit 2023/2024. Vanuit de keuken is zowel de woonkamer als de slaapkamer te bereiken. De woonkamer is bijna 30 m² en voorzien van veel lichtinval en een sfeervolle elektrische haard, alsmede voornoemde pvc-vloer. Via de keuken bereikbare ouderslaapkamer met pvc-vloer en sfeervolle elektrische haard. Er zijn ingebouwde kasten, welke zorgen voor een afscheiding met het gedeelte aan de voorzijde. Hier kan je eventueel een badkamer realiseren, of een inloopkast. Er is tevens toegang tot de wasruimte/tweede toilet. Wasruimte met aansluiting voor wasapparatuur en toilet.

Verdieping: Overloop met toegang tot 2 slaapkamers, douche en badkamer. Via een luik is een royale bergzolder te bereiken. Slaapkamer 1 van ca. 16 m². Slaapkamer 2 van ca. 11 m². Beide slaapkamers zijn voorzien van bergruimte onder de kap, alsmede 1x ingebouwde kast en de open nok zorgt voor een ruimtelijke beleving. Doucheruimte met inloopdouche en thermostaatkraan. Badkamer met tegelvloer, ligbad met thermostaatkraan, wastafel met kastruimte, wandcloset en designradiator. Er zijn ingebouwde kasten en lades onder de kaphelling en de c.v.-ketel bevindt zich in een afgetimmerde ruimte. De verdiepingsvloer is uitgevoerd in hout en er zijn diverse dakvensters.

Tuin/perceel: Het perceel is maar liefst ruim 10.000 m². Langs de woning zijn twee ruime opritten, afgesloten met een poort. Achter het huis is een overkapping met betegeld terras, alsmede een siertuin. Vanonder de overkapping heb je prachtig zicht op de paardenboxen. Verder is het perceel ideaal ingedeeld voor de paardenliefhebber: -Er zijn diverse weilanden, afgezet met lint. Een deel van de weilanden (plm een halve hectare) wordt bijgehuurd van de buren. -Er is een eb- en vloed rijbak van thans 20x60 meter (volgens de vergunning van de gemeente mag deze 55x20 zijn: meer informatie is te verkrijgen via ons kantoor). - Paddock/longeerruimte. - Er is een oprit langs het huis en een oprit op het perceel: deze is ca. 5 meter breed. - Daarnaast parkeerruimte met betongranulaat, ideaal voor het plaatsen van auto's of trailer.

Paardenstallen/bijgebouw: Er is een royaal bijgebouw van maar liefst 226 m², thans ingedeeld in 3 ruimtes (garage/paardenstallen/opslag) en voorzien van krachtstroom. De ruimte is in 2015 voorzien van geïsoleerde dakplaten. Het rechtergedeelte (vanuit het woonhuis gezien) is toegankelijk vanuit de achtertuin en is ingedeeld met zadelkamer, afsluitbare kasten, 6 paardenboxen en ruimte voor wasplaats (nog af te werken). Vanuit dit gedeelte is er zowel via de wasplaats als de 3 paardenboxen toegang tot het achtergelegen perceel. Het middengedeelte is nog naar eigen smaak af te werken: te denken valt aan bijvoorbeeld guesthouse/appartement/kantine met bijvoorbeeld keuken, badkamer, toilet en leefruimte. Hierboven is een flinke zolder, toegankelijk vanuit de garage. De garage bevindt zich in het linkerdeel en hier kunnen diverse auto's geplaatst worden. Er is een stalen kanteldeur en een aantal loopdeuren aan achter- en zijkant. Je kan hier ook nog extra paardenboxen plaatsen.

Bijzonderheden: - De woning is onlangs grotendeels gemoderniseerd, met o.a. *alle kozijnen en ramen vervangen met deels zonwerende dubbele beglazing en deels triple beglazing. *pvc-vloer begane grond. *nagenoeg alle wanden en plafonds gestuct. *twee elektrische sfeerhaarden. *deels nieuwe inbouwapparatuur keuken. *isolatie van het dak. *nieuwe trap. - Het energielabel (C) is afgegeven vóór de isolatie van het dak en het plaatsen van de nieuwe kozijnen/beglazing. - De woning is voorzien van een rolluik op één van de slaapkamers en vensters op de begane grond (voor- en zijramen). - C.v.-ketel vervangen in november 2018 (Remeha Calenta HR). - Overkapping aan achtergevel is geplaatst in 2009/2010. - Spanplafond (Plameco) aangebracht in woonkamer (2017) en keuken (2018). - Badkamer boven gemoderniseerd in 2012, doucheruimte in 2013. - De paardenboxen en overige indeling in het bijgebouw is onlangs geplaatst. - Indeling van het perceel is zojuist afgerond: ook de rijbak is gloednieuw. - Het geheel is gelegen op rustige en landelijke locatie in het buitengebied tussen Best en Oirschot. Het snelwegennet is snel te bereiken en ook het centrum van Best met volop winkelvoorzieningen en NS-station is niet ver.

Algemene informatie - Wij doen er alles aan u zo goed mogelijk te informeren. De verkoopbrochure en plattegronden zijn slechts indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. De lijst van zaken in de brochure geeft aan welke zaken bij de woning zijn inbegrepen. Als koper heeft u een onderzoek plicht. In ons dossier is altijd een door de opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijst ter inzage krijgen. - Partijen zijn pas aan elkaar gebonden, niet eerder dan dat er een schriftelijke overeenkomst is gesloten. - De woning is ingemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 526

Overige

Perceel oppervlakte 10022

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Woonboerderij
Aantal kamers 4

Woningdetails

Woon oppervlakte 141
Inhoud woonhuis 526

Overige

Perceel oppervlakte 10022

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Makelaardij Ed Willems