Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN VUGHT
Ben je een starter, single of een koppel met de droom van een eigen plek? Of zoek je een comfortabel appartement dat klaar is voor de toekomst? Dit pareltje in Vught biedt het allemaal: een frisse start in een keurig onderhouden 3-kamer appartement, waar je met een kop koffie op het oostelijk gelegen balkon de dag begroet. Met een eigen parkeerplaats en de dagelijkse voorzieningen op steenworp afstand, is dit de ideale thuisbasis voor wie gemak en comfort hoog in het vaandel heeft staan.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Twee royale slaapkamers, waarvan de grootste je uitnodigt om te dromen in een zee van ruimte.
- Een splinternieuwe badkamer en toilet (2022), waar elke ochtend een frisse start gegarandeerd is.
- Geniet van de ochtendzon op je eigen balkon, met uitzicht op de rustige Willibrordusstraat.
- Een ruime woonkamer die vraagt om gezellige avonden en ontspannen weekenden.
- Je auto veilig geparkeerd op een afgesloten binnenterrein, zodat je altijd zorgeloos thuis komt.
- Een praktische berging, perfect voor het stallen van fietsen of het bewaren van je spullen.

EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap binnen in een wereld waar comfort en gemak samenkomen. Dit appartement, gelegen aan het rustige deel van winkelcentrum “Moleneindplein”, biedt je een leven waarin alles binnen handbereik is. Met een energielabel B en een woonoppervlakte van circa 80 m² is dit appartement niet alleen ruim, maar ook energiezuinig.

De gezamenlijke entree op de begane grond, met lift, trappenhuis en videofoon-installatie, zorgt voor een veilig en welkom gevoel. Eenmaal op de eerste verdieping, leidt de galerij je naar de entree van het appartement. De hal, met meterkast en garderobe, is het centrale punt van waaruit je de woonkamer, badkamer en twee slaapkamers betreedt.

De L-vormige woonkamer, met deur naar het balkon, is een ruimte die uitnodigt tot inrichten en genieten. De halfopen keuken, voorzien van moderne apparatuur, maakt dat koken hier een dagelijks genot wordt.

De slaapkamers, met dezelfde afwerking als de woonkamer, bieden rust en ruimte. De grootste slaapkamer is een oase van rust, terwijl de tweede slaapkamer ideaal is als gastenkamer of thuiswerkplek. De badkamer, geheel betegeld en voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel.

DE PERFECTE MIX VAN COMFORT EN GEMAK
- Twee slaapkamers die rust en ruimte ademen.
- Een badkamer en toilet die in 2022 volledig zijn vernieuwd, voor een frisse en moderne uitstraling.
- Een balkon op het oosten, waar je in alle rust geniet van de ochtendzon.
- Een ruime woonkamer die uitnodigt tot leven en ontspannen.
- Een eigen parkeerplaats op een afgesloten binnenterrein, voor zorgeloos thuiskomen.
- Een praktische berging voor al je extra spullen.

DE ESSENTIE IN 100 WOORDEN
Dit appartement in Vught is een droomstart voor wie het leven omarmt. Twee slaapkamers bieden rust en ruimte. De nieuwe badkamer en toilet (2022) stralen luxe en comfort uit. Het balkon op het oosten nodigt uit tot genieten van de ochtendzon. De woonkamer is ruim en licht, ideaal voor gezellige avonden of een rustige dag thuis. De eigen parkeerplaats en berging maken het plaatje compleet. Dit alles in een keurig onderhouden complex met alle voorzieningen binnen handbereik. Een thuis waar je je leven lang van wilt genieten.

EEN UITNODIGING OM TE BELEVEN
Voel je de tinteling al? Dit appartement in Vught is meer dan een thuis; het is een belofte voor een nieuw begin. Laat je zintuigen prikkelen door de ochtendzon op je gezicht, de geur van verse koffie op je balkon en het zachte gevoel van de laminaatvloer onder je voeten. Dit is de plek waar je verhalen creëert en herinneringen maakt.

Ben je klaar om deze sensatie zelf te ervaren? Plan dan nu een bezichtiging in via onze website en ontdek wat jouw toekomst in Vught te bieden heeft. Dit is niet zomaar een stap, dit is een sprong naar het leven dat je altijd al wilde. Wacht niet langer, jouw nieuwe thuis wacht op je!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 262

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 262

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch