Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wat ons direct opvalt op bij deze over de gehele breedte uitgebouwde en gemoderniseerde tweekapper is de ruimte, het licht en de kwaliteit van afwerking. Deze woning met 4 slaapkamers en 29 m2 aan garage/berging ruimte ligt in een zeer gewilde groene wijk tegen het centrum van Geldrop. Indeling: Begane grond: via de diepe oprit met plaats voor twee auto's is de overdekte entree bereikbaar; hal met tegelvloer voorzien van vloerverwarming (doorgelegd in woonkamer en keuken); toiletruimte met hangcloset en toiletmeubel met wasbak; meterkast; ruime living (woonkamer/keuken) van 54 m2 bestaande uit een woonkamer van 31 m2 en een open woonkeuken van 23 m2. De zitkamer ligt aan de voorzijde van de woning, is lekker licht door de 3 ramen en heeft een gezellige gasgestookte openhaard; de eethoek in de woonkeuken heeft een schuifpui naar de tuin; de open keuken heeft een luxe inrichting in hoekopstelling en beschikt over alle gemakken waaronder een vaatwasmachine, 6 pits-gaskookplaat, spoelbak met Quooker, grote oven, magnetron en een koel-/vriescombinatie. Verder is er volop kastruimte (waaronder een apothekerskast) en veel praktische lade ruimte. Voor extra berg- of provisieruimte is vanuit de woonkamer een kelderkast toegankelijk.

Eerste verdieping: overloop met parketvloer die ook is doorgelegd in de achter slaapkamer; slaapkamer 1 aan de voorzijde van het huis is circa 13 m2 groot en heeft een inbouwkast met schuifdeuren; slaapkamer 2 aan de achterzijde is circa 7 m2 en heeft openslaande deuren naar het plat dak; luxe en moderne badkamer, design radiator, kunststof ligbad, badkamermeubel met dubbele wastafel, lades en spiegel, inloop douche; separaat 2e toiletruimte met hangcloset en toiletmeubel met wasbak; berging/wasruimte met aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping: deze verrassend ruime tweede verdieping is via een vaste trap bereikbaar; overloop; slaapkamer 3 van circa 8,5 m2 met wastafel; slaapkamer 4 van circa 10,5 m2 met dakkapel, ingebouwde wastafel, vaste kast en deur naar bergzolder; vanaf de overloop is eveneens een bergzolder bereikbaar waar ook de HR CV-ketel (Nefit Topline 2012) hangt

Tuin: Vanuit de woonkamer heb je door de grote schuifpui een fijn contact met de tuin. Direct tegen de woning ligt een groot terras , een gazon en borders. In het verlengde van de oprit ligt de garage van circa 18 m2 met aansluitend een berging van bijna 11 m2. Direct achter de berging ligt nog een overdekt terras van 14 m2. Kortom een heerlijke tuin met volop zon- maar ook beschutte schaduwplekjes tijdens hete dagen.

Bijzonderheden - In 2012 vrijwel geheel gemoderniseerd en uitgebouwd waarbij onder andere de volgende zaken zijn aangepakt: elektra, keuken, badkamer, sanitair, voegwerk, schilderwerk, stucwerk etc. - Woonkamer met vloerverwarming als hoofdverwarming. - De woning is vrijwel geheel (muv dakkapel en toiletraam beneden) voorzien van dubbel glas (HR ++ glas). Verder is er vloerisolatie en spouwmuur isolatie. Het dak is geïsoleerd. - De dakpannen en panlatten zijn in 2019 vervangen en er is folie aangebracht op het dakbeschot. - Heel gunstige ligging ten opzichte van voorzieningen. Het centrum van Geldrop en het NS station liggen op loopafstand. verder beschikt Geldrop over een ziekenhuis en middelbare school. Het centrum van Eindhoven ligt op 20 minuten fietsafstand of 5 minuten met de trein.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 257

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 464

Overige

Perceel oppervlakte 257

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Focus makelaars Eindhoven; ERA