Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN TONGELRE: DUURZAAMHEID EN COMFORT ONTMOETEN ELKAAR

In de gewilde wijk Tongelre ligt deze volledig gemoderniseerde woning, een uitstekende keuze voor jonge gezinnen, stedelingen die de voorzieningen binnen handbereik willen houden en gezinnen die op zoek zijn naar meer ruimte. Met een energiezuinige insteek, ruime leefruimtes en een tuin op het westen, biedt dit huis een perfecte balans tussen comfort en duurzaamheid.

DE KERNPUNTEN VAN DE WONING

Energielabel A en 14 zonnepanelen zorgen voor een lage energierekening en dragen bij aan een duurzame leefomgeving.
Airconditioning op zowel de begane grond als de eerste etage, met zowel koel- als verwarmingsfunctie, biedt het hele jaar door comfort.
De woning is tussen 2013 en 2015 volledig verbouwd en biedt een moderne, instapklare leefruimte.
Een royale woonkamer, complete keuken, drie slaapkamers en een eigentijdse badkamer staan garant voor een comfortabel gezinsleven.
De tuin op het westen is voorzien van een terrasoverkapping en een vijver die ook als zwemvijver kan dienen.
Een dubbele garage achter de woning is optioneel bij te kopen.

UITGEBREIDE BESCHRIJVING VAN DE WONING

Deze woning in Tongelre, met een woonoppervlakte van 100 m² en een perceeloppervlakte van 172 m², is een toonbeeld van modern wooncomfort. Het huis is voorzien van een energielabel A, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. De 14 zonnepanelen op het dak versterken deze duurzame levensstijl.

Bij binnenkomst in de woning valt direct de ruime en lichte woonkamer op, die naadloos overgaat in de open keuken. Deze is voorzien van alle benodigde apparatuur en biedt voldoende werk- en opbergruimte. De drie slaapkamers zijn ruim bemeten en bieden voldoende privacy voor alle gezinsleden. Zowel de boven als onder verdieping is voorzien van vloerverwarming. De badkamer is modern en voorzien van alle gemakken.

De tuin op het westen is een heerlijke plek met terrasoverkapping om te ontspannen en te genieten van de middag- en avondzon.De vijver biedt niet alleen een thuis voor karpers, maar kan ook worden omgetoverd tot een zwemvijver voor de warme zomerdagen.

Voor wie extra opslagruimte of een veilige plek voor auto's zoekt, is er de mogelijkheid om een dubbele garage achter de woning bij te kopen.

HIGHLIGHTS IN DETAIL

Deze woning in Tongelre is een uitblinker op het gebied van duurzaamheid en comfort. Het energielabel A en de zonnepanelen zorgen voor een energie-efficiënte levensstijl. De airconditioning op beide verdiepingen garandeert comfort in elk seizoen. De volledige verbouwing heeft een moderne en instapklare woning opgeleverd. De woonkamer, keuken, drie slaapkamers en badkamer zijn ruim en eigentijds. De tuin op het westen, met terrasoverkapping en vijver, biedt een heerlijke buitenruimte. De optie voor een dubbele garage voegt nog een extra voordeel toe aan deze woning.

EEN OPROEP TOT ACTIE

Ben je klaar om de stap te zetten naar een duurzame en comfortabele levensstijl in Tongelre? Bezoek onze website en plan direct een bezichtiging. Ervaar zelf de kwaliteiten van deze instapklare woning en zie hoe jouw toekomst hier vorm kan krijgen. Wacht niet langer en maak van dit huis jouw nieuwe thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 172

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, eindwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1973
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1973
Woon oppervlakte 100
Inhoud woonhuis 354

Overige

Perceel oppervlakte 172

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij