Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN NIEUW BEGIN OF EEN GEMAKKELIJKE DOORSTART

Stel je voor: een frisse start in een bruisende gemeenschap of een comfortabele nieuwe fase in een vertrouwde omgeving. Dit charmante appartement in Geldrop-Mierlo biedt het allemaal. Perfect voor starters die hun eerste stap willen zetten op de woningmarkt of senioren die op zoek zijn naar gemak en gezelligheid. Met uitstekende voorzieningen binnen handbereik en een sfeervolle woonomgeving, is dit de kans om te genieten van een zorgeloze toekomst. Welkom thuis!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

Gelegen in het hart van Geldrop-Mierlo, een gemeenschap met een rijke voorziening aan onderwijs en zorg.
Een knus appartement in een intiem complex, met een uitnodigende woonkamer en een moderne open keuken.
Een comfortabele slaapkamer, een stijlvolle badkamer en een praktische bergruimte voor al je spullen.
Een eigen parkeerplek in de veilige, afgesloten parkeerkelder – nooit meer zoeken naar een plekje.
Een gezellig balkon en een ruim dakterras voor de nodige ontspanning en buitenlucht.

THUISKOMEN IN STIJL EN COMFORT

Stap binnen in dit sfeervolle appartement en voel direct de warmte en het licht dat de ruimte vult. Met een woonoppervlakte van 51 m2 is dit de perfecte plek voor wie houdt van knus en gezellig, maar toch met genoeg ruimte om te leven en te ademen. De open keuken nodigt uit tot culinaire avonturen en gezellige etentjes, terwijl de woonkamer de ideale setting biedt voor ontspannen avonden of het ontvangen van vrienden en familie.

De slaapkamer is jouw persoonlijke oase van rust, waar je je terugtrekt voor een goede nachtrust of om even te ontsnappen aan de hectiek van alledag. De badkamer, met zijn strakke lijnen en keurige afwerking, zorgt voor een frisse start van de dag of een ontspannend badmoment in de avond.

Buiten wacht je een balkon waar je kunt genieten van je ochtendkoffie terwijl de wereld ontwaakt, en een dakterras waar je onder de sterrenhemel kunt mijmeren over het leven. En met je eigen parkeerplaats in de nabijgelegen parkeerkelder is thuiskomen altijd een fluitje van een cent.

EEN LEVENDIGE OMGEVING VOL MOGELIJKHEDEN

Geldrop-Mierlo is een plek waar het leven goed is. Met een keur aan onderwijsinstellingen, van peuterspeelzalen tot voortgezet onderwijs, is het een ideale omgeving voor jong en oud. Het Strabrecht College staat bekend om zijn kwalitatief hoogstaand onderwijs en biedt een stevige basis voor de toekomst.

Zorg is dichtbij en toegankelijk, met het St. Anna Ziekenhuis en diverse verpleeghuizen binnen handbereik. Voor de sportliefhebber zijn er talloze binnen- en buitensportfaciliteiten waar je je energie kwijt kunt en nieuwe mensen kunt ontmoeten.

En laten we de winkelvoorzieningen niet vergeten. Geldrop biedt een diversiteit aan winkels, van supermarkten voor je dagelijkse boodschappen tot speciaalzaken waar je terecht kunt voor dat ene unieke item. Banken, boetiekjes en bistro's – het is er allemaal.

EEN KANS DIE JE NIET WILT MISSEN

Stel je voor: je eerste eigen plek of een comfortabele downsize, midden in het bruisende hart van Geldrop-Mierlo. Dit charmante appartement biedt het allemaal – een veilige haven voor starters en een zorgeloze woonomgeving voor senioren. Met alle voorzieningen binnen handbereik, een gezellige woonkamer met open keuken, en een zonnig balkon is dit de sleutel tot jouw nieuwe thuis. Voel je al thuis? Lees dan snel verder en ontdek waarom dit appartement jouw droomwoning is!

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ

Hartje Geldrop-Mierlo: Geniet van de kleinschalige gemeenschap met grootstedelijke voorzieningen.
Onderwijs en Zorg: Alles dichtbij, van peuterspeelzalen tot het St. Anna Ziekenhuis.
Sport en Ontspanning: Voor de actievelingen en rustzoekers, alles binnen handbereik.
Compleet Wonen: Een knus appartement met alle gemakken voor een start of een nieuwe levensfase.
Privé Parkeerplek: Nooit meer zoeken naar een parkeerplaats dankzij de afsluitbare parkeerkelder.
Buitenruimte: Geniet van de buitenlucht op je eigen balkon of het ruime dakterras.

JOUW NIEUWE THUIS: EEN PLEK OM VAN TE DROMEN

Stap binnen in dit sfeervolle appartement en voel direct de warme welkom. Met een woonoppervlakte van 51 m2 is dit de ideale setting voor een leven vol comfort en gemak. De woonkamer ademt gezelligheid, waar de ochtendzon zachtjes de ruimte vult met een gouden gloed. De open keuken nodigt uit tot het bereiden van smaakvolle gerechten en het balkon is de perfecte plek voor een kopje koffie in de frisse buitenlucht.

De slaapkamer is jouw persoonlijke retreat, waar de stilte van de nacht je omarmt en de sterren bijna binnen handbereik lijken. De keurige badkamer, met zijn frisse uitstraling, zorgt voor een verkwikkende start van de dag. En laten we de praktische bergruimte niet vergeten, waar je al je spullen overzichtelijk kunt opbergen.

Buiten de deur wacht een wereld vol mogelijkheden. Geldrop-Mierlo is een gemeente die leeft, met een rijk aanbod aan winkels, sportfaciliteiten en zorgvoorzieningen. Of je nu een frisse neus haalt in de nabijgelegen natuur of een terrasje pikt in het gezellige centrum, het is allemaal binnen handbereik.




?? DROOMSTART OF COMFORTABEL WONEN? ?? Dit #appartement in #GeldropMierlo is een pareltje! Perfect voor #starters en #senioren. Met een #openkeuken, #balkon, en #dakterras is dit jouw kans op een heerlijk thuis. ??? Mis het niet en #ontdekjouwthuis! #wonen #tekoop #realestate #gemak #comfort

EEN UITNODIGING DIE JE NIET KUNT WEERSTAAN

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al wonen in dit prachtige appartement? Wacht dan niet langer en neem de stap naar jouw nieuwe begin. Neem contact op voor een bezichtiging en laat je zintuigen het verhaal vertellen. Dit is niet zomaar een woning, dit is een thuis waar je lief en leed deelt, waar je groeit en bloeit. Pak deze kans en maak van dit appartement jouw eigen plek onder de zon. Want zeg nou zelf, wie wil er nu niet wonen in een plek waar het leven goed is?




**HARTJE GELDROP-MIERLO**
Ontdek de charme van Geldrop-Mierlo, een gemeente die de perfecte balans biedt tussen een knusse dorpsgevoel en de dynamiek van een stad. Met een rijke historie, groene parken en een levendig centrum is dit de ideale plek voor wie het beste van twee werelden zoekt. Hier vind je rust en reuring, natuur en cultuur, allemaal op loopafstand van je nieuwe thuis.

**ONDERWIJS EN ZORG**
Voor jonge gezinnen en senioren is het essentieel: toegang tot uitstekend onderwijs en zorg. In Geldrop-Mierlo is dit uitstekend geregeld. Met een divers aanbod aan scholen, inclusief speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs, is er voor iedere levensfase een plek om te leren en te groeien. Het St. Anna Ziekenhuis en diverse verpleeghuizen zorgen voor een veilig gevoel, wetende dat zorg altijd dichtbij is.

**SPORT EN ONTSPANNING**
Actief blijven of juist ontspannen, in Geldrop-Mierlo kan het allemaal. Met talloze binnen- en buitensportfaciliteiten, van zwembaden tot sportvelden, is er voor iedere sportliefhebber wat wils. En voor de ontspanningszoekers zijn er prachtige natuurgebieden en parken waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of gewoon genieten van de rust.

**COMPLEET WONEN**
Dit appartement is een toonbeeld van compleet wonen. Met een praktische indeling, een lichte woonkamer met open keuken, een comfortabele slaapkamer en een keurige badkamer biedt het alle comfort die je nodig hebt. De extra bergruimte zorgt ervoor dat je je nieuwe thuis netjes en overzichtelijk houdt. Het is een plek waar je je direct thuis voelt.

**PRIVÉ PARKEERPLEK**
De luxe van een eigen parkeerplek in de stad is onbetaalbaar. Dit appartement komt met een privé parkeerplaats in een nabijgelegen, afsluitbare parkeerkelder. Dit betekent nooit meer zoeken naar een plekje en altijd droog en veilig je auto kunnen parkeren. Een zorg minder en een gemak meer in je dagelijks leven.

**BUITENRUIMTE**
Het balkon en het ruime dakterras zijn de kroon op dit appartement. Hier geniet je van je ochtendkoffie met uitzicht of organiseer je een gezellige barbecue met vrienden. De buitenruimte biedt je een eigen stukje buiten, waar je kunt ontspannen en genieten van de frisse lucht, zonder je woonkamer te verlaten.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 169

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2008
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 2008
Woon oppervlakte 51
Inhoud woonhuis 169

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij