Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Comfortabel, gelijkvloers wonen met het centrum letterlijk om de hoek. Het kan in dit driekamerappartement gelegen op de eerste verdieping van een keurig complex met lift. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken en een overdekt balkon. Energielabel A.

Indeling.

Begane grond

Algemene entree met bellentableau en brievenbussen. Binnenkomst in nette, ruime hal met toegang tot de lift. Eveneens op de begane grond aanwezig is de inpandig bereikbare berging.

Appartement (eerste verdieping)

Entree. Hal met meterkast, toiletruimte met closet en fonteintje, de badkamer voorzien van douche en wastafel en twee ruim bemeten slaapkamers gelegen aan de voorzijde. Grote woonkamer met open keuken (in totaal ca. 37 m²) met veel lichtinval en toegang tot overdekt balkon. De keuken in hoekopstelling is uitgerust met een afzuigkap en voldoende bergkasten. Aangrenzend bevindt zich de praktische provisieruimte met aansluitingen voor de wasapparatuur en de opstelling cv- combiketel.

Bijzonderheden

- Goede ligging nabij de Kleine Dommel en op steenworp afstand van het centrum van Geldrop met het gezellige horecaplein en winkelcentrum. - Parkeren kan direct bij het complex met een parkeervergunning á €60,60 per jaar. - Geldrop beschikt over een eigen NS-station en is gunstig gelegen ten opzichte van Eindhoven en snelwegen. - Bouwjaar 2000: het complex is voorzien van een compleet isolatiepakket. - Voor de verkoop is een projectnotaris van toepassing. dit betekent dat de keuze van de notaris niet vrij is aan de koper maar reeds is vastgesteld door de verkoper.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 245

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Galerijflat
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 245

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Wijman Jansen makelaars