Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM THUIS IN 'S-HERTOGENBOSCH WEST
Stel je voor: je eerste eigen plek, een heerlijk ruim huis waar je samen of met je jonge gezin kunt groeien. Een veilige haven waar je kinderen vrij kunnen spelen en waar je zelf geniet van comfort en ruimte. Dit is geen droom, maar werkelijkheid in 's-Hertogenbosch West. Hier staat een hoekwoning te wachten op starters, tweepersoonshuishoudens, jonge gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Een plek waar het leven goed is, met alle voorzieningen binnen handbereik. Welkom in jullie nieuwe thuis!

HIGHLIGHTS VAN JOUW TOEKOMSTIGE WONING
- KINDVRIENDELIJK: Een veilige buurt waar kinderen op straat kunnen spelen.
- RUIME WOONKAMER: Een zee van licht en ruimte om te leven en te ontspannen.
- VIER SLAAPKAMERS OP DE EERSTE VERDIEPING: Ideaal voor een groeiend gezin of als extra werkruimte.
- ZOLDERKAMER: Een vierde slaapkamer of hobbyruimte, bereikbaar via een vaste trap.
- TUIN OP HET NOORDOOSTEN: Geniet van zonnige ochtenden en schaduwrijke middagen in je eigen tuin.
- HOEKWONING MET ACHTEROM: Privacy en gemak komen samen in deze unieke woning.

EEN THUIS WAAR JE HART SNELLER VAN GAAT KLOPPEN
Stap binnen in een wereld van comfort en ruimte. De woonoppervlakte van 117 m² en het perceel van 167 m² bieden je alle vrijheid om te leven zoals jij dat wilt. De tuin op het noordoosten nodigt uit voor een kopje koffie in de ochtendzon, terwijl de kinderen veilig spelen in de kindvriendelijke buurt. De hoekwoning met achterom zorgt voor een gevoel van vrijheid en gemak.

De ruime woonkamer is het kloppend hart van het huis, waar licht en ruimte samenkomen. De vier slaapkamers op de eerste verdieping bieden rust en privacy voor iedereen. En de zolderkamer? Die is de kers op de taart, perfect als vijfde slaapkamer of als plek om je passies te volgen.

CENTRAAL WONEN MET ALLE GEMAKKEN BINNEN HANDBEREIK
Gelegen in de aantrekkelijke wijk Kruiskamp, biedt deze hoekwoning meer dan je op het eerste gezicht zou zeggen. De doordachte indeling en ruime opzet maken het een thuis waar je je direct op je gemak voelt. De voorzolder en vijfde slaapkamer zijn via een vaste trap te bereiken, wat zorgt voor een logische en prettige flow in huis.

Het overdekte winkelcentrum De Helftheuvel, scholen, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen liggen op loopafstand. En wil je even de drukte van de stad ontvluchten? Het Engelermeer en het bruisende centrum van 's-Hertogenbosch zijn slechts 10 fietsminuten verwijderd. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een leven vol plezier en gemak.

HIGHLIGHTS UITGELICHT
In deze hoekwoning geniet je van een kindvriendelijke omgeving waar de kleintjes veilig kunnen opgroeien. De ruime woonkamer is een uitnodiging voor gezellige avonden en ontspannen weekenden. Met vier slaapkamers op de eerste verdieping en een extra zolderkamer is er ruimte voor iedereen. De tuin op het noordoosten biedt een heerlijke plek voor ontbijt in de zon of een barbecue met vrienden. En de hoekwoning met achterom? Die biedt je net dat beetje extra vrijheid en gemak dat je leven zo aangenaam maakt.

EEN HUIS DAT AL JE ZINTUIGEN PRIKKELT
Voel de warmte van de zon in de tuin, hoor het gelach van kinderen in de buurt, zie het licht dat door de grote ramen van de woonkamer stroomt. Ruik de geur van vers gezette koffie in de ochtend en proef de sfeer van een huis dat klaar is om jouw thuis te worden.

Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vol comfort, ruimte en gemak? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging. Dit is jouw kans op een droomstart in 's-Hertogenbosh West. We zien je graag snel voor een persoonlijke rondleiding door wat jouw nieuwe thuis kan zijn. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 167

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, hoekwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1968
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1968
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 167

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij `s-Hertogenbosch