Peter Brouwers Makelaardij
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ben je op zoek naar een groot vrijstaand woonhuis met grote leefruimte op de begane grond en maar liefst tot wel 8 slaapkamers en 2 badkamers? Op een perceel van 710 m2 gelegen in een fijne woonwijk in Engelen met een fijne tuin en grote terrasoverkapping en voorzien van een (vrijstaande) garage met grote berging is dit de ideale gezinswoning. Aan ruimte is hier geen gebrek!
De woning is o.a. voorzien van 34 zonnepanelen en een laadpaal, zodat een groot deel van uw elektriciteitsverbruik zelf opgewekt kan worden!
Kortom, zoek je een woning met veel ruimte in een rustige woonomgeving en met de bruisende binnenstad van 's-Hertogenbosch op korte afstand, dan moet je zeker eens komen kijken naar deze woning in Engelen.

Indeling
Via de ruime entreehal komt u de woning binnen. Vanuit de hal is o.a. het toilet (modern en ruim uitgevoerd, voorzien van modern (in 2023 vernieuwd) en luxe douchetoilet en fonteintje) en de kelder bereikbaar. De meterkast is in 2007 volledig vernieuwd en zeer uitgebreid uitgevoerd.
De kelder is groot, heeft een afmeting van circa 6,13 x 2,28 meter en heeft met circa 1,94 meter hoogte een prima stahoogte. Ideaal dus voor de opslag van voedingsmiddelen, wijn e.d.

Vanuit de hal kom je de grote woonkamer binnen. De woonkamer is in 2007 flink uitgebouwd, waardoor je nu een heerlijke leefruimte hebt; de woonkamer is circa 64 m2 groot.
De woonkamer heeft veel ramen en daardoor extra licht. Via 2 openslaande tuindeuren bereikt u direct de achtertuin.

Even riant qua ruimte is de grote eetkeuken. Een heerlijke ruimte, voorzien van open haard, om aan de eettafel heerlijk te relaxen en te vertoeven voor een heerlijk diner of te proosten met een glas wijn!
De MDF hoogglans keuken is uitgevoerd in hoekopstelling en voorzien van de moderne inbouwapparatuur, te weten een vaatwasmachine (2023), magnetron (2022), stoomoven (2022), RVS afzuigkap en een Quooker.
Het RVS gasfornuis met brede oven en de RVS koel-/vriescombinatie zijn eventueel ter overname beschikbaar.
De keuken beschikt over veel kastruimte en laden.

Het aanrechtblad is uitgevoerd in zwart composiet en voorzien van een RVS spoelbak met uitlekbakje.
In deze keuken ontbreekt het je aan niets!
Vanuit de keuken bereik je met openslaande tuindeuren de grote terrasoverkapping en achtertuin.

Vanuit de woonkamer bereik je de kantoorruimte/multifunctionele ruimte. Deze kamer (met een oppervlakte van 20 m2) is te gebruiken als 2e zitkamer of bijvoorbeeld als kantoor-/hobbyruimte/speelkamer en is volledig afsluitbaar.
Naast deze ruimte bevindt zich de inpandige berging, waar u o.a. uw wasmachine en droger kunt plaatsen.

De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming en een mooie antracietkleurige tegelvloer (uitgevoerd met groot formaat tegels).

1e verdieping
Door de grote oppervlakte van deze vrijstaande woning heeft u hier de beschikking over maar liefst 7 slaapkamers en 2 badkamers.
Vanuit de overloop/gang zijn deze ruimten allen te bereiken. De ouderslaapkamer is voorzien van o.a. vloerbedekking en een Frans balkon en uitgevoerd met een eigen badkamer.

Deze grote badkamer is voorzien van vloerverwarming, 2 inloopdouches (waarvan 1 voorzien van regendouche en handdouche), een wastafelmeubel met 2 wastafels en 2 kranen en een brede spiegelkast, een duo-/ligbad en een wandcloset. De vloer en wanden zijn hier uitgevoerd met tegelwerk (witte grote tegels op de wanden). De badkamer is ruim van opzet en luxe afgewerkt met o.a. inbouwkranen in muren en in het ligbad.

2 Slaapkamers hebben de mogelijkheid om in te delen met een echte 'hoogslaper'. De ruimte op de 2e verdieping is bij deze twee slaapkamers betrokken, om op de 1e verdieping bijvoorbeeld te 'chillen' en op de 2e verdieping te kunnen slapen! De 'hoogslapers' zijn bereikbaar via (op een rail verschuifbare) ladder in de beide kamers.

De tweede badkamer bevindt zich aan het einde van de overloop/gang. Ook deze moderne badkamer (met wit tegelwerk uitgevoerd) is voorzien van een inloopdouche, wandcloset en een wastafelmeubel met 2 kranen en een spiegelkast.
Een designradiator zorgt voor een aangename temperatuur in deze tweede badkamer.

De vloeren in de gangen/overloop en de slaapkamers zijn afgewerkt met marmoleum (1 slaapkamer is voorzien van linoleum vloerafwerking en de ouderslaapkamer voorzien van vloerbedekking).

2e verdieping
Via een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar.
Hier bevindt zich o.a. de achtste (grote) slaapkamer. Door het aanbrengen van een nokverhoging is deze slaapkamer ruim en heeft veel daglichtinval. De ramen en kozijnen zijn hier in kunststof uitgevoerd en heeft een mooi zicht op de achtertuin.

Verder is op deze verdieping bereikbaar een ruime bergzolder; ideaal voor het opbergen/opslaan van al uw spullen, die u niet direct nodig heeft. De CV-ketel is hier (in 2007) geïnstalleerd (Nefit Ecomline HR Excellent), evenals de mechanische ventilatie unit.

Garage en grote berging.
In de achtertuin bevindt zich de garage en daaraan gebouwde grote berging.
De garage heeft een afmeting van ca 5,73 x 3,67 meter en voorzien van houten openslaande garagedeuren.
De in 2023 aangebouwde berging is ideaal voor het opbergen van spullen, maar kan ook als hobbyruimte dienen.
De berging is in 2 ruimten ingedeeld en heeft een totale afmeting van circa 8.45 x 3,33 meter.

Tuin
De grote achtertuin is op het westen gelegen, dus optimaal zon georiënteerd.
De tuin heeft royale afmetingen en het is hier heerlijk vertoeven vanaf het vroege voorjaar tot in het late najaar.
En zit het weer even tegen, dan is de grote terrasoverkapping (circa 6,50 x5,70 meter) ideaal. De terrasoverkapping is uitgevoerd met 2 grote lichtstraten, zodat het altijd aangenaam licht is onder de overkapping.
En de terrasverwarming zorgt er dan weer voor, dat u toch heerlijk van het buitenleven kunt blijven genieten op koudere dagen.

De tuin is volledig rondom de woning gelegen,.
Een strook van 36 m2, grenzend aan 2 straten, wordt gehuurd van de gemeente 's-Hertogenbosch.
Deze huurovereenkomst dient overgenomen te worden zodat de huidige aanplant/haag intact blijft. De huurprijs bedraagt per jaar (prijspeil 2024) € 6,65 per m2. Meer informatie hierover is beschikbaar bij de verkopende makelaar.


Zonnepanelen
Deze woning is voorzien van 34 zonnepanelen (Ultra Black Glas Glas, Belinus Bifacial). Deze zijn in februari 2023 geplaatst en zorgen met 410 Wp per paneel voor een hoge opbrengst. Dit kunt u bijhouden via de Enlighten app. Ieder paneel is voorzien van een micro-omvormer, hetgeen een optimaal rendement oplevert.
(in 2023 werd 11.9 MhW stroom opgewekt)

Energielabel
Deze woning heeft een energielabel B.

Labelsprong advies:
Het plaatsen van een nieuwe CV-ketel (bijvoorbeeld een Intergas HRE 36/30 A) zorgt voor energielabel A.
Ook met een hybride warmtepomp gaat het energielabel naar energielabel A.


Bijzonderheden
* grote gebruiksoppervlakte wonen
* maar liefst 8 slaapkamers
* 2 badkamers
* grote terrasoverkapping
* garage en grote berging
* woning is voorzien van alarminstallatie en domotica (o.a. controller ter overname)
* 34 zonnepanelen (februari 2023, 410 Wp per paneel).

Maatvoering
* gebruiksoppervlakte wonen: circa 269 m2
* overig inpandige ruimte: circa 29 m2
* externe bergruimte: circa 49 m2
* gebouwgebonden buitenruimte (terrasoverkapping) circa 37 m2
* perceelsoppervlakte: 710 m2.

Ligging
Deze woning is rustig gelegen in Engelen op een ruim hoekperceel met veel privacy en groen.

Engelen beschikt over basisscholen, kinderdagverblijf, een Plus supermarkt, enz.
En wat dacht u van de prachtige golfbaan BurgGolf bij Haverleij?

Wonen in Engelen is wonen met de grote voordelen van een dorp midden in de natuur, terwijl de stad 's-Hertogenbosch op een steenworp afstand is gelegen.

Het bruisende stadscentrum met zijn gezellige terrasjes en cafeetjes is dan ook snel en gemakkelijk bereikbaar.
Engelen is snel en goed bereikbaar, zowel met openbaar vervoer (busverbindingen) als met de auto. De op- en afrit van de autosnelweg A-59 is nabij gelegen.


Algemeen
De brochure met indelingstekeningen is uitsluitend afgedrukt als hulpmiddel, om u zo goed mogelijk te oriënteren omtrent de indeling, maar niet over afwerking etc. De gegevens zijn in de meeste gevallen afkomstig van aan ons kantoor ter hand gestelde tekeningen en zijn puur ter indicatie.
De mogelijkheid blijft aanwezig dat er wijzigingen zijn geweest tijdens de bouw of daarna, of dat er bouwtechnisch is afgeweken van die tekening (ook qua maten).

Bij de bezichtiging ziet u de werkelijkheid waarvan u bij uw eventuele koop uitgaat. Daar is uiteindelijk de bezichtiging voor, die wij graag voor u regelen.
Deze documentatie is met veel zorg samengesteld. Aan enige onjuistheden en/of onvolkomenheden kunnen echter geen rechten worden ontleend.
Deze wooninformatie wordt/werd naar meer geïnteresseerden gezonden en is slechts een uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 269
Inhoud woonhuis 990
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 710
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 64
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 8
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen opmerking matig
Onderhoud buiten opmerking matig

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 10

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 269
Inhoud woonhuis 990
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
NabijOV Ja
Energielabel B
In overleg Ja
Eigen grond Ja
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 710
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
Nabij school Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Nabij winkels Ja
Oppervlakte woonkamer 64
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 1
Bijgebouw schuur Hout
Eengezinswoning Ja
Kwaliteit object Normaal
Garage aangebouwd Steen
Aantal slaapkamers 8
Vrijstaande woning Ja
Opmerkingen isolatie Dubbele beglazing
Verwarming opmerking Centrale verwarming
Onderhoud binnen opmerking matig
Onderhoud buiten opmerking matig

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag

Aangeboden door:

Peter Brouwers Makelaardij