Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Woonhub presenteert:

Wauw! Dit is nog eens bijzonder wonen! In een van de mooiste straten van ’s-Hertogenbosch bevindt zich dit charmante volledig gerenoveerde appartement. In hartje centrum maar toch heel rustig gelegen. Het appartement, met 59,2 m2 aan woonoppervlakte, heeft een gezellige living met een Frans balkon, een luxe open keuken en een moderne recent gerenoveerde badkamer in hotel chique badkamerstijl. Een grote slaapkamer met een authentiek balkenplafond dat uitkomt op een ruim zonnig prive dakterras. Door de uitstekende ligging vindt u alle denkbare voorzieningen dichtbij. Een unieke kans!

Indeling van het appartement:

Begane grond:
Bij binnenkomst vindt u de entreehal met grote keramiek vloertegels (recent vernieuwd) de meterkast, de wasmachine- en droger aansluitingen, toegang tot de badkamer, een aparte toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping.
De badkamer en het aparte toilet zijn geheel gerenoveerd eind 2021 en het geheel heeft een moderne, luxueuze hotel chique uitstraling met o.a. een grote ronde spiegel met touchscreen verlichting. Verder is de badkamer voorzien van een zwevend minimalistisch badmeubel met een grote lade en wastafelkom en ligbad met regendouche en vloerverwarming. Naast de badkamer bevindt zich de luxe toiletruimte in dezelfde stijl met vloerverwarming, een zwevend toilet met soft closing en een fonteintje.

Eerste verdieping:
Via de open trap die in zijn geheel is gerenoveerd en opnieuw is geschuurd en gelakt in speciale traplak komt u bij de overloop van de eerste verdieping van het appartement. Deze overloop biedt toegang tot kastruimte, de trapopgang naar de tweede verdieping en de woonkamer.
De woonkamer heeft een massief houten vloer en de muren en het plafond zijn recent strak gestuct en in rustige kleuren afgewerkt. U geniet hier van een mooie lichtinval door de raampartijen van het Franse balkon die je geheel kunt openzetten. In de woonkamer bevindt zich een schitterende open keuken. Deze Bruynzeel keuken kenmerkt zich door de hedendaagse strakke vormgeving, hoogwaardige apparatuur: vaatwasser, grote koelkast, Boretti 5- pits gasfornuis, magnetron (ETNA), oven (Boretti), gun metal kraan en nieuwe witte afzuigkap.

Tweede verdieping:
Middels de trap bereikt u de tweede verdieping met de ruime slaapkamer voorzien van een authentiek sfeervol balkenplafond. De ruimte beschikt over een prachtige vloer in betonlook die er in 2021 in is gelegd. Over de gehele lengte (4m) van de slaapkamer is in 2022 een mooie strakke schuifdeurkast op maat gemaakt om je kleding in op te hangen en andere spullen in op te bergen. De deur biedt toegang tot een trap naar het dakterras.

Dakterras:
Het appartement heeft een ruim zonnig dakterras. U geniet hier bovendien volop van uw privacy, want het dakterras is rondom goed beschut.

Parkeren:
Er is een parkeervergunningensysteem van toepassing.

Kenmerken van de woning:
• Instapklaar, volledig gerenoveerd appartement met fijn zonnig dakterras
• Grote slaapkamer, moderne keuken en een hotel chique badkamer
• Meubilair kan eventueel worden overgenomen
• Voorzien van dubbel glas
• Cv-ketel uit 2016
• Eigen berging
• Gelegen midden in het centrum
• Alle voorzieningen in de nabijheid
• Uitvalswegen dichtbij
• Volledige eigendom

Over de ligging en de buurt:
Dit charmante appartement is gelegen in de Postelstraat in 's-Hertogenbosch. U woont in de buurt Binnenstad-Centrum. Het unieke is dat zich zo dichtbij het hartje centrum een fantastisch natuurgebied, Het Bossche Broek, bevindt, die u volop wandel-, fiets- en recreatiemogelijkheden biedt.
Het centrum bevindt zich om de hoek van het appartement. Hier geniet u van een fantastisch winkel- en cultuuraanbod. Qua winkels is er voor ieder wat wils. Zo vindt u winkels voor uw dagelijkse boodschappen, kleine boetiekjes, speciaalzaken en ketens van bekende merken. In het hartje van Den Bosch zijn daarnaast vele gezellige restaurants, cafés en terrassen gelegen.
Het dichtstbijzijnde treinstation is op 650m loopafstand, de supermarkt op 50 meter loopafstand, kinderopvang, basisschool en de bushalte zijn allemaal ook lopend bereikbaar. U woont dichtbij de uitvalswegen A2 en A65.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 59.2
Inhoud woonhuis 237
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Benedenwoning
Bouwjaar 1910
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1910
Woon oppervlakte 59.2
Inhoud woonhuis 237
Aantal verdiepingen 3

Overige

CV ketel Ja
In overleg Ja
Dak isolatie Ja
CV ketel water Ja
Glas isolatie Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Luxe
LeeftijdCV ketel 2016
Kabel aansluiting Ja
Aantal slaapkamers 1
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Woonhub Makelaars Den Bosch