Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bent u op zoek naar een sfeervolle en karakteristieke huurwoning in een van de meest geliefde wijken van Breda? Zoek niet verder! Deze charmante woning in de populaire woonwijk Belcrum is nu beschikbaar en wacht op nieuwe bewoners die op zoek zijn naar comfort, stijl en een fijne leefomgeving.

Adres: Zwaluwstraat 19 te Breda

Stap binnen in deze prachtige woning en laat u verrassen door de charme en het karakter. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een gezellige erker die zorgt voor een aangename hoeveelheid natuurlijk licht in de woonkamer. De woonkamer is ruim opgezet en biedt een perfecte plek om te ontspannen of gasten te ontvangen.

De dichte keuken is praktisch en volledig uitgerust met moderne apparatuur, ideaal voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Vanuit de keuken en woonkamer heeft u toegang tot de mooie tuin, waar u kunt genieten van zonnige dagen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, perfect voor een gezin, werkruimte of gastenverblijf. De badkamer is voorzien van een bad met douche, wastafel en toilet, en biedt alles wat u nodig heeft voor uw dagelijkse routine.

De woning beschikt ook over een royale zolderkamer, die veelzijdig inzetbaar is. Of u nu behoefte heeft aan extra bergruimte, een hobbyruimte of een thuiswerkplek, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Locatie:

Gelegen in de geliefde woonwijk Belcrum, geniet u van een centrale ligging met tal van voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen, openbaar vervoer en gezellige eetgelegenheden bevinden zich op loopafstand. Bovendien bent u binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Breda en op de snelwegen richting andere steden.

Uw nieuwe thuis in Belcrum wacht op u!

Om de woning te kunnen huren: - dient u een bruto maandinkomen te hebben van 4 maal de huurprijs, 3,5 maal is bespreekbaar. - een vast contract of jaarcontract te hebben - u wordt gevraagd hiervan bewijs te leveren - borg- of garantstellingen worden niet geaccepteerd

Huurvoorwaarden – De oplevering van de woning zou per 1juni zijn; – De waarborgsom betreft twee maanden huur; – Huurcontract bepaalde tijd met een minimale huur van 12 maanden; – De woning zal niet verhuurd worden aan woningdelers of studenten; – Het is niet toegestaan in de woning te roken; – Huisdieren zijn niet toegestaan: – De huurprijs is exclusief gas/licht/water en gemeentelijke belastingen;

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 127

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1935
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1935
Woon oppervlakte 130
Inhoud woonhuis 425

Overige

Perceel oppervlakte 127

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

ERA Content+ Makelaars