Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Deze karakteristieke, te moderniseren, vrijstaande woning uit de jaren ’30 is gelegen aan de Hoofdweg 1364 in Nieuw-Vennep. Het huis staat op een riant perceel van maar liefst ca. 880m² en biedt u tal van mogelijkheden om er heerlijk te gaan wonen / werken.

De achtertuin is gesitueerd op het zonnige Zuidoosten, geeft u volop privacy en er is altijd wel een plek in de zon of schaduw te vinden. Parkeren is geen enkel probleem, op de oprit kunt u meerdere auto’s kwijt. Verder ligt het huis op loopafstand van alle dorpsvoorzieningen Van Nieuw-Vennep!

Interesse? Neem contact op met ons kantoor en maak een bezichtigingsafspraak. Een bezoek geeft u de beste indruk en Makelaar Pieter Kuijt neemt graag de tijd voor een uitgebreide rondleiding.

Indeling

Begane grond: zijentree, ruime hal met meterkast en garderoberuimte. Vaste trap naar de verdieping. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken en de kelder. Vanuit de woonkamer heeft u zicht op de voortuin, de Hoofdweg en de Hoofdvaart. De keuken is eenvoudig en is voorzien van enige apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de badkamer. De badkamer is eenvoudig en functioneel. Via een tussenhal vanuit de keuken is er een buiten deur en toegang tot de bijkeuken. Ook vanuit de bijkeuken is er een deur naar buiten en stapt u in de achtertuin.

1e verdieping: overloop met toegang tot 3 slaapkamers. @ slaapkamer zijn aan de voorzijde gesitueerd met zicht op de Hoofdvaart. De 3e slaapkamer is aan de achterzijde gelegen met zicht op de achtertuin. Via een vlizo trap is de zolder verdieping bereikbaar.

Zolder: via een vlizo trap is de zolder bereikbaar. De zolder heeft stahoogte en is onverdeeld. Door de zolder bereikbaar te maken met een vaste trap maakt u op eenvoudige wijze meer woonruimte.

Tuin: Het totale perceel is maar liefst ca. 880m2 groot. Biedt veel privacy. Met name de achtertuin geeft u de mogelijkheid om een aantal mogelijke woonwensen te vervullen. Denk aan een tuinhuis, veranda, carport of (dubbele) garage. Ook een atelier behoort tot de mogelijkheid. Vanuit de achtertuin is de berging bereikbaar. Verder zijn er aantrekkelijke op- en aanbouwmogelijkheden (mits vergund). Op de oprit is plek voor meerdere auto’s. De voortuin geeft zicht op de Hoofdweg en Hoofdvaart.

Bijzonderheden: Bouwjaar: ca. 1940. Woonoppervlakte: ca. 118m². Berging: ca. 10m². Zolder: ca. 17m2. Inhoud: ca. 471m³. NEN 2580 Meetcertificaat aanwezig. Perceeloppervlakte: ca. 880m². Energielabel: G. Gaskachel verwarmd. Warmwater voorziening via gasboiler. Aantal kamers: 4. Aantal slaapkamers: 3. Isolatie: deels dubbelglas. De woning dient te worden gemoderniseerd. Kosten koper, notariskeuze verkoper.

Deze woning is fraai gelegen aan de rand van het centrum van Nieuw-Vennep aan de Hoofdvaart en op loopafstand van in recent vernieuwde winkelcentrum ‘De Symfonie’. Er zijn concrete plannen om het centrum gebied in de toekomst verder uit te breiden en te vernieuwen met een variatie aan woningen, winkels, kleinschalige horeca en maatschappelijke voorzieningen. Voor een lekkere wandeling bezoekt u op loopafstand ‘Wandelpark Nieuw-Vennep’ of iets verder weg het parkbos ‘Venneperhout’. Het park biedt ruimte voor tal van activiteiten als: wandelen, paardrijden, vliegeren, picknicken en nog veel meer. Het openbaar vervoer vindt u op 15-20 minuten loopafstand, het NS treinstation met verbindingen naar Schiphol en Amsterdam of R-net, een snelle busverbinding. U bereikt binnen enkele kilometers de A4 / A44 van waaruit u een directe verbinding heeft richting Amsterdam, Den Haag en Leiden.

In de koopovereenkomst zullen de volgende clausules worden opgenomen: Ouderdomsclausule, Asbestclausule, Niet-Bewonersclausule en NEN 2580 Clausule.

Alles weten over het huis dat u gaat bezichtigen? Kooitje Makelaarsdiensten gebruikt het 'Woondossier'. Elke kijker ontvangt op verzoek en voorafgaande aan een geplande bezichtiging het digitale 'Woondossier' van deze woning.

Is dit uw droomhuis en wilt u een bieding uitbrengen? Dat kan! Kooitje Makelaarsdiensten werkt samen met het nieuwe kwaliteitskeurmerk voor makelaars: 'Eerlijk Bieden'.

Oplevering: In overleg. Vraagprijs: € 750.000,- KK

Deze verkoopinformatie is met zorg vastgesteld, er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. Ten aanzien van eventuele foutieve vermeldingen aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.


Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 471
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 884
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 1940
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1940
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 471
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin voor Ja
Gaskachel Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 884
Tuin achter Ja
Tuin kwaliteit Aan te leggen
Kwaliteit object Eenvoudig
Aantal slaapkamers 3
Bijgebouw schuur check Ja
Ligging achtertuin oost Ja
Ligging achtertuin zuid Ja
Onderhoud binnen redelijk Ja
Onderhoud buiten redelijk Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Kooitje Makelaarsdiensten