Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Verscholen achter een groene haag bevindt zich deze hoekwoning aan de Muntstraat 179 in Lisserbroek. Bijzonder aan deze woning is de beschutte ligging door de haag die de ruime voortuin van de omgeving omsluit. De voortuin biedt een heerlijk terras en ook in achtertuin is er een goed terras. Leuk is dat er helemaal achter in de tuin nog een mini-steiger is aan het water.
In de keuken vind je een handige koffiecorner en de ruime woonkamer heeft een lichtstraat over de gehele breedte van de kamer. Boven zijn 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Op zolder is een ruime voorzolder ingericht als waskamer en royale 4e slaapkamer. Het is mogelijk om de slaapkamers op de 1e en 2e etage anders in te delen. Energiezuinig is deze woning door de 10 zonnepanelen uit 2019.

Comfortabel en toch ook een beetje dorps in de Haarlemmermeer. Het levendige centrum met gevarieerd winkel en horeca-aanbod van Lisse is op loopafstand. Ook het centrum van Nieuw-Vennep is vlakbij. Wil je met het openbaar vervoer weg, dan kun je opstappen in Lisserbroek, echter in de toekomst is er ook een R-net bushalte op loopafstand, zodat je snel bijvoorbeeld op Schiphol bent. Voor EV-rijders is er een openbare laadpaal vlakbij de woning. Lisserbroek is vanaf de A44 met 5 autominuten zonder verkeerslichten te bereiken en je bent in 20 autominuten in Amsterdam. Ook steden als Haarlem, Leiden, Den Haag of Schiphol zijn snel te bereiken.

Begane grond
De hoekwoning heeft een entree via de voortuin. In de hal is de meterkast, garderobe en deur naar de keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde met zicht op de voortuin. Er is een goed werkblad, veel bergruimte en natuurlijk inbouwapparatuur. Koken kan op de inductiekookplaat met daarboven de afzuigschouw, er is een heteluchtoven, koel- /vriescombinatie en vaatwasser. Rondom de pilaar is een echte koffiecorner gerealiseerd, ideaal voor de thuiswerker. Op dit moment is de thuiswerkplek centraal tussen de keuken en eettafel bij het zijraam, zodat er ook contact is met iedereen in de woonkamer. De ruime woonkamer heeft aan de achterzijde veel ramen en een loopdeur naar de achtertuin. Praktisch is de trapkast, welke is verscholen achter een schuifdeur. Uniek is de lichtstraat in de uitbouw, dat brengt veel daglicht in de kamer. Tussen de keuken en woonkamer is een tussenhal met toilet en de opgang naar boven.

1e etage
Vanaf de overloop zijn de 3 slaapkamers en moderne badkamer bereikbaar. De badkamer is uitgevoerd in grijze kleurstelling met witte accenten, voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel. Naast de badkamer is een goede slaapkamer met uitzicht op de groene voortuin. Aan de achterzijde zijn 2 slaapkamers, de hoofdslaapkamer en een kleinere slaapkamer. Het is mogelijk om deze slaapkamers aan te passen en daardoor een walk-in garderobe te realiseren in de kleinere kamer.

2e etage
De zolder is opgedeeld in een voorzolder en royale slaapkamer. Op de voorzolder met dakraam bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine en droger en er is een klein keukenblokje voor de handwas. De technische installaties bevinden zich in een afgeschermde technische ruimte met daarin de Brink heteluchtverwarming en Vaillant geiser voor het warme water. De slaapkamer op zolder is zeer ruim en heeft aan beide kanten dakramen. Het is mogelijk om hier een dakkapel te plaatsen en dan is de zolder goed te verdelen in 2 slaapkamers en een voorzolder.

Tuin
Bij het opendoen van het tuinhekje aan de voorzijde kom je direct thuis in een groene oase met verschillende plekken waar je kunt genieten van de zon of schaduw. De tuin heeft aan de voorzijde een leuk terras. Via een doorloop aan de zijkant van het huis is een 2e beschut terras bereikbaar en natuurlijk is er een terras in de achtertuin grenzend aan de woning. Het perceel loopt spits toe en aan het einde is een kleine steiger waar je ook heerlijk tot rust kan komen. De gehele tuin heeft aan de zijkant een groene haag. Aan de voorzijde staat een stenen schuur en tevens een aparte houten berging voor de fietsen en tuinspullen.

Bijzonderheden:
- uitgebouwde woonkamer met lichtstraat
- kindvriendelijk gelegen met een grote speeltuin op steenworp afstand
- ruime keuken met inbouwapparatuur
- 4 slaapkamers, mogelijkheid voor 5
- 10 zonnepanelen uit 2019
- heteluchtverwarming
- centrale ligging op loopafstand van alle voorzieningen
- aanvaarding in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 115.6
Inhoud woonhuis 430
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 163
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 228
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Hoekwoning
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 115.6
Inhoud woonhuis 430
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 163
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 228
Tuin achter Ja
Tuin rondom Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij

De nieuwste koopwoningen in Lisserbroek

Wooninfluencers

Laden..