Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE IN HET HART VAN HOOFDDORP
Stel je voor: een leven waar elke dag aanvoelt als een zorgeloze zondag. Waar je de drukte van de stad achter je laat en thuiskomt in een oase van rust en ruimte. Dit appartement in Eiland 2, Hoofddorp, is de perfecte match voor tweepersoonshuishoudens die verlangen naar een harmonieuze woonomgeving. Hier geniet je van het comfort van een modern bouwjaar, de luxe van een lift en de vrijheid van voldoende parkeergelegenheid. En dat alles omringd door een zee van groen en nabij alle nodige faciliteiten. Klinkt als een droom? Lees snel verder.
HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN
- Bouwjaar 2004: Geniet van moderne gemakken in een recent opgeleverd pand.
- Lift aanwezig: Comfort op elk niveau, letterlijk en figuurlijk.
- Openbaar parkeergelegenheid in overvloed: Nooit meer zoeken naar een plekje voor je auto.
- Groene omgeving: De Toolenburger Plas en het Haarlemmermeerse Bos als je achtertuin.
- Alle faciliteiten binnen handbereik: Winkelcentrum Floriande en 't Paradijs om de hoek.
EEN THUIS WAAR ELK DETAIL TELT
Stap binnen in dit prachtige appartement en voel direct de warme sfeer die de ruimte omarmt. De woonkamer, badend in natuurlijk licht, nodigt je uit om neer te ploffen op de bank en te genieten van het uitzicht op het groen dat Eiland 2 rijk is. De open keuken, een symfonie van design en functionaliteit, is de plek waar culinaire creaties tot leven komen en waar gezelligheid centraal staat. Nette open keuken met Amerikaanse koelkast!
Met twee ruime slaapkamers biedt dit appartement genoeg ruimte voor jou en je partner, een thuiswerkplek of misschien wel een creatieve uitspatting. De badkamer, een toevluchtsoord van rust, is uitgerust met alle gemakken om de dag fris te beginnen of ontspannen af te sluiten. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en meubel. Het toilet is apart in de gang gesitueerd!
TOEGANKELIJK EN ZORGELOOS WONEN
Dit appartement is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens bijzonder praktisch. Toegankelijk voor ouderen dankzij de aanwezige lift en met een gezonde Vereniging van Eigenaren (VvE) die waakt over het onderhoud en de financiële gezondheid van het gebouw, kun je hier met een gerust hart wonen.
HET BESTE VAN TWEE WERELDEN
- Modern bouwjaar (2004) voor hedendaags wooncomfort.
- Lift in het gebouw voor gemakkelijke toegang.
- Ruime parkeermogelijkheden voor jou en je bezoek.
- Omgeven door groen voor een dagelijkse dosis natuur.
- Alle nodige voorzieningen binnen handbereik voor optimaal gemak.
- Snelle levering mogelijk! Wat je ziet is wat je krijgt!
Stel je eens voor hoe je leven eruit zou zien in dit prachtige appartement. De geur van vers gezette koffie in de ochtend, het zachte ruisen van de bladeren van het nabijgelegen bos, de zonnestralen die speels de kamer binnen dansen. Dit is niet zomaar een woning, dit is een plek waar herinneringen gemaakt worden, waar elke dag een belofte is van comfort en geluk.
Ben je klaar om de stap te zetten naar een leven vol rust en ruimte? Neem dan snel contact op en wie weet sta jij binnenkort te proosten op het balkon van je nieuwe thuis. Dit is jouw moment, grijp het met beide handen aan!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 290

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 88
Inhoud woonhuis 290

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Haarlemmermeer