Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Aan de rand van Leimuiden, direct aan de Ringvaart van de Haarlemmermeer, ligt het fraaie villapark “de Meerewijck I” waarin wij u deze gezellige uitgebouwde geschakelde woning inclusief ligplaats aanbieden. De woning heeft een beschutte ligging met een zonnige achtertuin, grenzend aan een dijk en met vrij uitzicht over groen en onder andere voetbalvelden. Het park grenst direct aan de Ringvaart en uw boot kunt u afmeren aan uw eigen ligplaats in de haven van het park. Vanuit de haven heeft u directe vaarverbinding richting de Kager- en Westeinderplassen, het Braassemermeer en zelfs richting de grachten van Leiden en Amsterdam.

Het geheel is zeer rustig gelegen met volop groen en water in de directe omgeving, in een straat met alleen bestemmingsverkeer en optimale privacy rondom de woning. Naast deze rustige ligging is de woning tevens zeer centraal gelegen in de Randstad met uitstekende uitvalswegen in de richting Amsterdam/Schiphol (15 minuten) en Leiden/Den Haag.

Via de van veel privacy voorziene voortuin betreed u de ruime hal van de woning. Naast het toilet bevindt zich hier ook de garderobe met meterkast, de kast met daarin de aansluiting voor de wasmachine en droger en de trap naar de eerste verdieping. De hal is uitgevoerd met stenen vloer. Aangrenzend ligt de uitgebouwde woonkamer welke verdeeld is in een gezellige zithoek voorzien van een schuifpui naar het houten, deels overdekte, terras. In de uitbouw van de kamer is een tweede zithoek voorzien van een lichtkoepel en aansluitend de serre met eethoek. Aan de voorzijde van de woning ligt de keuken, uitgevoerd in U-opstelling en voorzien van eetbar, een 5-pits gasfornuis met oven, RVS-afzuigkap, hardstenen aanrechtblad en een aansluiting voor een vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u zicht op de rustige straat. De serre ligt aan de zuidkant van de woning en heeft aan de tuinkant volledig glas, verder is deze ruimte uitgevoerd met een lichtkoepel. Een ruimte met een hoop mogelijkheden waaronder de mogelijkheid van een extra slaapkamer (dient wel het kozijn aangepast te worden).

De woonruimte is voorzien van sfeervolle houten vloer en balkenplafond. Er is een airco die naast koelen ook kan verwarmen. De haard is voor de sier. De schoorsteen is niet meer aanwezig.

De overloop geeft u toegang tot de badkamer en de twee slaapkamers. De badkamer is uitgevoerd met een dakvenster, ligbad, toilet, douchecabine en een wastafel in meubel. Deze badkamer ademt een fijne zonnige sfeer door gebruikte materialen als hout en steen. Aan de tuinzijde van de woning ligt de grote slaapkamer. Voorheen was dit een tussenkamer met erachter een slaapkamer. Het eerste deel is voorzien van verlaagd plafond wat u bergruimte verschaft. Er is een vaste kastenwand en dakraam (kunststof). In het slaapgedeelte is nog gebruik van de totale hoogte tot aan de nok. De in deze kamer aanwezig airco kan naast koelen ook verwarmen.

Aan de voorzijde van de woning ligt de tweede slaapkamer speels voorzien van een verlaagd deel en uitgevoerd met een dakkapel.

De voortuin op het noorden geeft veel privacy en door het tot op de vloer doorlopende raam bij de keuken onderdeel van het huis. De voortuin is vanuit de woning via openslaande deuren te bereiken. De op het zuiden gelegen achtertuin biedt ook veel privacy. Achter de woning kan deels overdekt verbleven worden. Het houten terras is recent nog vernieuwd. Vanuit de woonkamer is er via een grote schuifpui toegang tot het terras. Het uitzicht is hier over de aflopende dijk richting de voetbalvelden.

- Bouwjaar: 1975
- Perceeloppervlakte: 253 m2
- Woonoppervlakte: 135 m2
- Inhoud: 507 m3
- Deelname in de VVE voor algemeen terrein en haven (955 euro per jaar)
- Dakbedekking en dakgoten vernieuwd in 2019
- Sinds 2020 zijn volgende zaken aangepakt:
Koepel en drie grote ramen in zijkamer met HR++ glas
Houten terras achterzijde
Meterkast en CV
Kunststof dakramen achter
Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie (eco-chips)
Bitumen vlakke delen
Voegwerk zijgevel westzijde en loodstroken
Buitenschilderwerk voorzijde in 2023
2 airco's met verwarmingsfunctie
- Hardhouten kozijnen voorzien van isolatieglas
- Ligplaats in de privéjachthaven van de Meerewijck (9.00x3,36)
- Oplevering in overleg

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 135.6
Inhoud woonhuis 507
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 253
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bungalow
Bouwjaar 1975
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1975
Woon oppervlakte 135.6
Inhoud woonhuis 507
Aantal verdiepingen 2

Overige

In overleg Ja
Perceel oppervlakte 253
Airconditioning Ja
Kwaliteit object Normaal
Aantal slaapkamers 2
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Bijgebouw schuur check Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Goedhart Makelaars & Taxateurs