Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een stukje geschiedenis in het hart van de stad. Welkom bij dit charmante appartement, bestaande uit twee woonlagen en een berging in het souterrain, aan de Prins Hendrikkade en deel uitmakend van het monumentale appartementencomplex “Residence Prins Hendrik’.

Deze unieke woning is voorzien van een woonkamer, open keuken, grote slaapkamer, royale badkamer en een dakterras met prachtig uitzicht op de binnenstad en het vaarwater van Amsterdam.

Ligging:
Dit appartement is gelegen aan de historische Prins Hendrikkade, op een steenworp afstand van en met uitzicht op het Centraal Station van Amsterdam. Met uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer en tal van restaurants, winkels en bezienswaardigheden in de buurt, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Indeling:
Je komt het appartementencomplex binnen in een entree die toegang geeft tot de binnentuin. Via de lift of de trap bereik je het appartement op de 1e verdieping.

Woonverdieping:
De entree geeft direct toegang tot de woonkamer. Bij het betreden van de woonkamer word je meteen begroet door een adembenemend uitzicht op het hart van Amsterdam. Het grote raam laat natuurlijk licht binnenstromen en biedt uitzicht op de levendige Prins Hendrikkade. De open keuken in L-opstelling beschikt over boven- en onderkasten en diverse moderne inbouwapparatuur.

Slaapverdieping:
Via de trap op de eerste verdieping kom je op de slaapverdieping, welke onder de woonverdieping is gelegen. De lange hal geeft toegang tot de badkamer en de slaapkamer. De moderne badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel en toilet. Op de royale slaapkamer vind je een vaste kast die voor voldoende opbergruimte zorgt. Het handige washok maakt van de was een fluitje van een cent. Via een schuifdeur kom je op de rustige binnenplaats van het complex.

Dakterras:
Bij het appartement hoort een prachtig gezamenlijk dakterras. Een echte kers op de taart! Hier kan je ontspannen en genieten van het uitzicht over Amsterdam. Op het dakterras worden in de zomer allerlei (muzikale) activiteiten georganiseerd door de VvE.

Dit appartement is een zeldzame kans om te wonen in een historisch pand in het hart van Amsterdam. Of je nu houdt van de rijke geschiedenis van de stad, het bruisende stadsleven, of gewoon wilt genieten van het prachtige uitzicht vanaf jouw eigen dakterras, deze woning heeft het allemaal!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1979;
- Gelegen op eigen grond;
- Inhoud: 188m³;
- Woonoppervlakte: 58m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Actieve en gezonde VvE;
- VvE bijdrage: € 261 per maand en € 180 voorschot energie (inclusief € 165 voorschot stookkosten, 2 x per week schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en concerten/activiteiten);
- Terras op het zuidwesten;
- Grotendeels voorzien van dubbel glas;
- Verwarming middels stadsverwarming;
- Warm water middels centrale voorziening;
- Eigen berging in de onderbouw voorzien van elektra;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 58
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 989
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1979
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1979
Woon oppervlakte 58
Aantal verdiepingen 2

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Appartement
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 989
Appartement Ja
Aantal badkamers 1
Aantal slaapkamers 1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huizonline.nl