Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN DE HOEF – EEN PAREL VOOR STARTERS EN JONGE GEZINNEN

Droom jij van een eigen plek onder de zon in een bruisende wijk? Zie je jezelf al ontwaken in een lichtovergoten kamer met alle comfort binnen handbereik? Dit vierkamerappartement in De Hoef is een buitenkans voor starters, een- en tweepersoonshuishoudens en jonge gezinnen die hunkeren naar ruimte, gemak en stijl. Met een moderne touch, een energiezuinig karakter en een balkon op het zuiden biedt dit huis alles wat je hartje begeert. Stap binnen in jouw toekomst!

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER DOEN KLOPPEN

- Ruimtelijk Wonen: Een vierkamerappartement met maar liefst drie slaapkamers – ruimte in overvloed!
- Charmante Maisonnette: Verspreid over twee verdiepingen, biedt deze woning het gevoel van een huis met de gemakken van een appartement.
- Energiezuinig Leven: Met energielabel B geniet je van comfort met een lagere energierekening.
- Stijlvolle Afwerking: Een moderne keuken en badkamer waar je u tegen zegt – maar dat doen we natuurlijk niet.
- Licht en Luchtig: Dankzij de hoekligging baadt elke kamer in natuurlijk licht.
- Toplocatie: Gelegen in de gewilde woonwijk 'De Hoef', met kunststof kozijnen rondom, een eigen berging en een zonnig balkon.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stel je voor: na een korte fietsrit vanuit het hart van Alkmaar stap je jouw eigen maisonnette binnen. Het zonlicht danst door de kunststof kozijnen en verwelkomt je in een ruime woonkamer van 20 vierkante meter. De moderne keuken nodigt uit tot het bereiden van culinaire hoogstandjes, terwijl de geur van versgebakken brood zich verspreidt door je nieuwe thuis.

Met een woonoppervlakte van 90 vierkante meter is er ruimte genoeg om te leven, te lachen en te groeien. De drie slaapkamers zijn jouw canvas voor persoonlijke invulling: een serene slaapkamer, een inspirerende werkplek, of een speelparadijs voor de kleintjes – jij kiest. En met een balkon op het zuiden geniet je van elke zonnestraal, terwijl je uitkijkt over de levendige wijk.

DE PERFECTE PLEK OM TE GROEIEN EN TE GENIETEN

De Hoef is niet zomaar een wijk; het is een gemeenschap waar buren vrienden worden en waar winkelcentrum 'De Hoef' je voorziet van alle dagelijkse benodigdheden. Parken, scholen en sportvoorzieningen liggen op een steenworp afstand, en de binnenstad van Alkmaar, met al zijn voorzieningen, is slechts een fietstochtje verwijderd.

De ontsluiting naar diverse N-wegen en de A9 is uitstekend, en ook het NS-station en ander openbaar vervoer zijn binnen handbereik. En als kers op de taart: binnen een kwartier sta je met je voeten in het zand van het strand, of snuif je de frisse lucht op in de duinen.

Voel je de kriebels al? Zie je jezelf al zitten op dat zonnige balkon, kijkend naar de toekomst die voor je ligt? Wacht dan niet langer. Dit is jouw moment. Neem contact op voor een bezichtiging en zet de eerste stap naar het leven waar je altijd van gedroomd hebt. Jouw nieuwe begin in De Hoef wacht op je. Tot snel!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning maisonnette, Appartement
Bouwjaar 1960
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1960
Woon oppervlakte 90
Inhoud woonhuis 300

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar