Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Kom binnen in deze prachtige jaren '30 erkerwoning, gelegen in het gewilde Burgemeesterskwartier. De woning is volledig modern en duurzaam, voorzien van maar liefst 10 zonnepanelen. Het huis kenmerkt zich niet alleen door haar erker, die zorgt voor een prachtige lichtinval, maar ook door de recent vernieuwde keuken, badkamer en het toilet.

Niet te missen is het prachtige vrije uitzicht. Vanuit de woning kijk je uit op een groene omgeving met waterpartij. Dit alles maakt het wonen hier tot een waar genot. 

Dit is echt een unieke kans om stijlvol te wonen met alle moderne gemakken én in een gewilde buurt. Wees er snel bij om deze jaren '30 erkerwoning in het Burgemeesterskwartier te bewonderen! Neem contact op met ons kantoor en plan een bezichtiging met een van onze makelaars.

Indeling

Woonkamer
Vanuit de entreehal, waar je de meterkast en een handige garderobenis vindt om jassen en schoenen op te bergen, bevindt zich eveneens toegang tot de trapopgang die leidt naar de eerste verdieping, een trapkast en een separaat toilet.

Aansluitend aan de hal bevindt zich de royale woonkamer die extra ruimtelijk aanvoelt dankzij een sfeervolle erker aan de voorzijde, die voorzien is van fraai glas-in-lood. Niet alleen zorgt dit voor een karakteristiek en charmant element, maar het zorgt ook voor een mooie lichtinval in de woonkamer.

De woonkamer is verder uitgerust met een hoogwaardige eikenhouten parketvloer in een visgraatpatroon. Dit in combinatie met de gestucte wanden maken dat je over een instapklare basis beschikt waarin je direct de verhuisdozen kunt gaan uitpakken.

Keuken
Aan de achterzijde van de woning vind je de luxe open keuken. Het geheel is geplaatst in een U-opstelling en biedt daardoor voldoende werk- en opbergruimte. Koken wordt een fluitje van een cent met de aanwezige, hoogwaardige inbouwapparatuur: een verdiepte koel-/vriescombinatie, een geavanceerde stoomoven, een inductieplaat, een afzuigkap, een vaatwasser en een Quooker. Het werkblad is gemaakt van duurzaam composiet.

Verder is de ruimte afgewerkt met een eikenhouten parketvloer in visgraatmotief en gestucte wanden. Tevens is de woning uitgerust met een domotica systeem. 

Bovenverdieping
Op de eerste verdieping vind je de overloop; deze biedt toegang tot de trapopgang naar de tweede verdieping, de badkamer en drie slaapkamers. Twee van deze slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het huis en hebben beide toegang tot het balkon. Een van deze kamers beschikt daarnaast nog over bergruimte. De slaapkamer aan de voorzijde  is vergroot met een erker en is uitgerust met vaste horren. Alle kamers zijn afgewerkt met houten vloeren en gestucte wanden.

De luxe badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel met meubel. Bovendien heeft de badkamer een verlichte spiegel en een designradiator. De vloer en de muren van de badkamer zijn betegeld.

Wanneer je je naar de tweede verdieping begeeft, tref je aan de rechterkant de voorzolder. Deze is vergroot door middel van een dakkapel en is voorzien van een wegzetnis. Tevens bevindt zich hier de vierde slaapkamer. Deze kamer is eveneens vergroot met een dakkapel en is bovendien voorzien van rolluiken en wegzetschotten. Verder beschikt de tweede verdieping over een bergkamer met wasaansluitingen, cv-ketel en omvormer. 

Deze verdieping is volledig afgewerkt met een laminaatvloer.

Tuin
De tuin van deze woning is op het westen gelegen. Hier kun je optimaal genieten van de middag- en avondzon. De tuin is netjes aangelegd met bestrating, waardoor je hier naar onderhoud maar weinig omkijken hebt.

De tuin is voorzien van een waterkraan, wat erg handig is voor het onderhouden van eventuele planten en bloemen. Ook is er een elektrisch zonnescherm geïnstalleerd om op de warmste momenten van de dag wat schaduw te creëren.

Aan de achterzijde van de tuin bevindt zich nog een vrijstaande stenen schuur. Deze schuur strekt zich uit over de gehele breedte van de tuin, waardoor je over veel opslagruimte beschikt. In de schuur is elektra aanwezig, ideaal!

Omgeving
Het Burgemeesterskwartier is een rustige, kindvriendelijke wijk in Alkmaar, die zeer geliefd is als woonplaats. De wijk biedt veel rust en ontspanning met uitzicht over groen- en waterpartijen. Ondanks de rust, is de wijk niet geïsoleerd van het levendige stadsleven. Het centrum van Alkmaar ligt namelijk op een steenworp afstand, waar alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik zijn. 

In de directe omgeving van de wijk zijn er talloze voorzieningen voor het dagelijks leven. Er is een Albert Heijn XL voor de dagelijkse boodschappen, diverse scholen en verschillende sportvoorzieningen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de nabijgelegen parken.

De bereikbaarheid van de wijk is uitstekend. Het openbaar vervoer is goed geregeld met diverse ov-voorzieningen en een NS-station in de buurt. Ook de toegang tot verschillende N-wegen en de A9 zijn dichtbij.

Bijzonderheden
-Jaren '30 erkerwoning;
-Vrij uitzicht;
-Zo goed als volledig gerenoveerd;
-Burgemeesterskwartier;
-10 zonnepanelen;
-Achtertuin op westen met vrijstaande stenen schuur.




De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 31-12-2030.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 112

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1931
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1931
Woon oppervlakte 102
Inhoud woonhuis 361

Overige

Perceel oppervlakte 112

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck makelaardij - Alkmaar