Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Richtprijs € 595.000,- k.k.

Royale vrijstaande woning op een pracht perceel van 616 m² met een ruime living, dito keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond, een bijkeuken en inpandig te bereiken garage.
Op de verdieping ook nog eens 3 ruime slaapkamers, 2e riante badkamer en via de vlizotrap een enorme zolderruimte. En dan noemen we ook nog de fijne, diepe en zonnige tuin met meerdere terrassen en een groot waterterras, grenzend aan een brede sloot met daarachter het park en een natuurspeeltuin. Veel privacy, geen achterburen en een fijne woonomgeving. Wat wilt u nog meer!!! Als dit uw interesse heeft geprikkeld zien we u graag bij een bezichtiging.

Entree
Parkeren kan met meerdere auto’s op eigen terrein en/of voor de woning op straat.
Via de zijentree, met een buitenkraan naast de voordeur, heeft u toegang tot een ruime hal met de trapopgang, een garderobehoek, de bijkeuken, de living en de toiletruimte met een wandcloset, hoekfonteintje, licht betegelde wanden, centraal afzuigsysteem en een klapraampje voor de natuurlijke ventilatie.
Op de gehele begane grond is een lichte plavuizen vloer met vloerverwarming zonder drempels doorgelegd in alle ruimtes.
Er is een traplift geplaatst, die desgewenst overgenomen kan worden.

Living
Royale living met veel lichtinval. De licht plavuizen vloer met vloerverwarming is hier doorgelegd en de wanden zijn spachtelputz gestuukt. Er zijn ook nog radiatoren om het extra behaaglijk te hebben.
Aan de achterzijde zijn 2 grote ramen tot aan de vloer met zicht op de met zorg aangelegde tuin. Openslaande deuren (met hor bij 1 deur) geven toegang tot een zijterras en aan de straatzijde is door de huidige bewoners de zithoek geplaatst. Vrijwel overal ventilatieroosters en 1 raam kan open.
De ramen bij de keuken en ramen aan de straatzijde en westzijde hebben elektrisch te bedienen screens.

Keuken
Ruim opgezette keuken waarbij een eetbar de scheiding geeft tussen de living en de keuken. Een gezellige plek om aan te schuiven als er wordt gekokkereld! De keuken is in een hoek geplaatst met veel ramen boven het natuurstenen werkblad wat wordt verlicht door de inbouwspots in een koof. Koken is een feestje in deze keuken waar u elkaar zeker niet in de weg zal lopen. Er is veel kastruimte, laden, bovenkastjes en een carrouselkast en vooral heel veel werkblad met een dubbele spoelbak. Vanzelfsprekend is er ook diverse inbouwapparatuur, zoals: de vaatwasser, heteluchtoven en een separate magnetron, koel/vriescombinatie, keramische kookplaat en een rvs afzuigkap met de afvoer naar buiten. Er kunnen 2 ramen open, waarvan 1 raam is voorzien van een hor.

Bijkeuken
Ruime bijkeuken met de wasmachine- en drogeraansluiting. De wanden zijn licht betegeld, hier is ook nog vloerverwarming en verder treffen we er een spoelbak met warm watertoevoer, de cv installatie, de unit voor de vloerverwarming en de deur naar de inpandig te bereiken garage.

Slaapkamer begane grond
Vanuit de living heeft u toegang tot een royale slaapkamer en openslaande deuren met dubbel glas en ventilatieroosters naar de tuin. Ook hier is de plavuizen vloer met vloerverwarming doorgelegd. Er is een tv aansluiting, de kledingkast blijft achter en vanuit deze kamer heeft u toegang tot de badkamer.
Deze kamer leent zich ook als kantoor/praktijkruimte, chill ruimte en kan zelfs bij de living worden betrokken. Legio mogelijkheden dus!

Badkamer begane grond
De badkamer heeft licht betegelde wanden, blauwe vloertegels met vloerverwarming. Er is een designradiator geplaatst om de handdoeken te drogen, een wastafelmeubel met vaste kastjes en verlichting, een 2e wandcloset, centrale afzuiging, een uitzetraam met hor voor de natuurlijke ventilatie en tot slot een ruime douchehoek met thermostaatkraan.

Garage
Inpandig te bereiken garage met een spouwmuur en een elektrisch te bedienen geïsoleerde segmentendeur. Achterin is de garage wat breder, er staat een werkbank en ook de wandkastjes en schappen blijven achter. In de tuindeur en de 2 ramen die voor direct lichtinval zorgen is dubbel glas geplaatst.

Tuin
Fijne diepe tuin op het noorden en hoewel de ligging anders doet vermoeden kunnen we echt spreken van een zonnige tuin. De tuin is met zorg aangelegd en telt meerdere terrassen, een zijterras en een groot waterterras aan de brede sloot. De hardhouten beschoeiing is in een prima staat.
Aan de overkant van de sloot is een natuurspeeltuin met aansluitend een park waar u heerlijk kan wandelen. Naast een extra buitenkraan, naast de voordeur zit er namelijk ook één, is er een ruime houten berging met openslaande deuren en aansluitend een terras.
Veel vogeltjes nestelen in de tuin en achtergelegen park en als we weer een warme zomer krijgen dan is er altijd wel een schaduwplekje en ook een plekje in de luwte bij veel wind.

1e Verdieping
Ruime overloop met een Velux raam boven de trapopgang en daarmee direct lichtinval. Op de betonnen verdiepingsvloer ligt een lichte laminaatvloer die is doorgelegd in de slaapkamers.
Slaapkamer voorzijde – royale slaapkamer over de gehele breedte met ramen aan de straatzijde, houten kozijnen met dubbel glas en spachtelputz gestuukte wanden. Desgewenst kunnen hier met gemak 2 kamers worden gerealiseerd.
Slaapkamer westzijde – prima afmeting kamer waar een tweepersoonsbed geplaatst kan worden. Hier is een Velux raam geplaatst met hor.
Slaapkamer achterzijde – we vallen wel in herhaling maar er is nog een royale kamer over de gehele breedte van de woning met als extraatje de toegang tot een aangesloten ruimte wat als kleedkamer ingericht kan worden. De kamer heeft uitzicht over de tuin, de natuurspeeltuin en het park. Echt een super uitzicht!

Badkamer
Ook de badkamer mogen we als royaal omschrijven met betegelde wanden en de vloer met vloerverwarming.
Er is een ligbad met jacuzzi en achterliggend plateau, separate douchehoek met thermostaatkraan, 3e wandcloset, designradiator en een wastafelmeubel met veel kastruimte en verlichting. Naast het centrale afzuigsysteem kan ook hier het raam open voor de natuurlijke ventilatie.

Zolderverdieping
Vanaf de overloop geeft een uitschuiftrap toegang tot de verrassend ruime en bevloerde zolderverdieping over de hele diepte van de woning. Het dak is geïsoleerd, aan de voor- en achterzijde zijn raampjes voor direct lichtinval en er is ook een 4 pans raam wat open kan zodat ook hier geventileerd kan worden. Het centrale afzuigsysteem is hier geplaatst, alsmede de omvormer voor de 12 zonnepanelen.

Bijzonderheden:
- 12 Zonnepanelen in 2012 in eigendom geplaatst
- Fijne en rustige woonomgeving
- Alleen bestemmingsverkeer door de straat
- 1e Bewoners
- Alle originele bouwtekeningen en facturen zijn aanwezig
- Schilderwerk buitenom jaarlijks bijgehouden en uitgevoerd. Laatste schilderbeurt + controle in het najaar van 2023 door een schilder
- Geen inkijk van achterburen

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 167.2
Inhoud woonhuis 758.12
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 321.75
Garage opp 20.43
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 616
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19.5
Tuin breedte 16.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1999
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1999
Woon oppervlakte 167.2
Inhoud woonhuis 758.12
Aantal verdiepingen 3

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
CV ketel Ja
Dak type Dwarskap
Tuin opp 321.75
Garage opp 20.43
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 616
Tuin achter Ja
Tuin diepte 19.5
Tuin breedte 16.5
CV ketel combi Ja
CV ketel water Ja
ADSL aansluiting Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
LeeftijdCV ketel 2011
Garage aangebouwd Steen
Kabel aansluiting Ja
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 4
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja
Show with reservation -1
Bijgebouw schuur check Ja
Mechanische ventilatie Ja
Ligging achtertuin noord Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Margit Nijboer Makelaardij