Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij deze prachtig sfeervolle twee-onder-een-kapwoning waar luxe en comfort samenkomen. De woning, type Villa Nova, is in alle opzichten afgewerkt met hoogwaardige en moderne materialen, zoals prachtige vloeren, sfeervolle verlichting, design sanitair en betegeling, etc. De woning beschikt onder meer over een heerlijk lichte en royale woonkamer die overgaat in een sfeervolle woonkeuken, een multifunctionele bijkeuken, een brede zonnige achtertuin op het zuidoosten met veel privacy, op de eerste verdieping drie kamers, waarvan één slaapkamer met badkamer en-suite, een tweede badkamer, een separate toilet en op de tweede verdieping nog twee slaapkamers en een bergvliering.

For English translation: see below! De woning ligt in een brede, rustige straat in het noorden van de kindvriendelijke woonwijk Westwijk. Voor de deur is parkeren op eigen terrein mogelijk. Daarnaast is er de straat gratis parkeergelegenheid aanwezig. Westwijk is een ruim opgezette wijk met veel groen en waterpartijen, ook zijn er veel speelplaatsen voor kinderen aanwezig waaronder een avonturenspeeltuin. In de nabije omgeving zijn het winkelcentrum Westwijk, diverse scholen en kinderopvang te vinden. Op loopafstand ligt zowel de halte voor buslijn 199 naar Schiphol als de tramhalte van de nieuwe Amstelveenlijn richting het Stadshart van Amstelveen en het centrum van Amsterdam. Ook uitvalswegen zoals A9, A2 en de Beneluxbaan zijn snel en makkelijk bereikbaar. En door de uitstekende locatie is Schiphol met de auto binnen 15 minuten bereikbaar!

Indeling: Via de prachtig aangelegde voortuin is de entree aan de zijkant van de woning bereikbaar. Bij binnenkomst wordt je verwelkomd in een grote entree met een zwart leistenen vloer, een garderobe, een houten (Merbau) trap naar de 1e verdieping, een modern toilet en twee openslaande deuren naar de living. De living heeft een zitgedeelte met erker aan de voorzijde, waar een heerlijke loungebank helemaal tot zijn recht komt, een open haard met klassieke rood marmeren voorzetschouw van Piet Jonker en een prachtige verouderde houten vloer van gerookt eiken met vloerverwarming. De zithoek is afgewerkt met designbehang van Fornasetti en gestucte muren. Het plafond is voorzien van sfeervolle ingebouwde verlichting van Delta Light.

De lichte eetkamer is aan de tuinzijde gelegen en biedt ruimte voor een grote eettafel. De achtergevel bestaat uit een grote aluminium schuifpui in satijn zwart waardoor tevens de tuin toegankelijk is. De brede achtertuin is op het zuidoosten gelegen en biedt veel privacy. De tuin is ingedeeld in 4 kwadranten met hardhoutenvlonders, hardstenen tegels en verschillende gezellige zitjes met vaste beplanting. Voor opbergruimte is er een houten tuinhuis aanwezig.

De open woonkeuken van het merk Tulp is in een u-vorm geplaatst en zeer uitnodigend met een (schier)kookeiland waar je aan de woonkamerkant met meerdere personen kunt aanschuiven. Een keuken waar gezelligheid en koken een waar genot wordt voor iedere hobby chef-kok. De keuken beschikt over een zwarte leistenen vloer, een 5-pits rvs kookplaat met afzuigkap (Solitair), een rvs dubbele spoelbak, een vaatwasser, een koel-/vriescombinatie, een hete luchtoven en een combimagnetron. De oven en de combimagnetron zijn op ooghoogte geplaatst in hoge kasten. Het keukenblok biedt veel opbergruimte in lades en kasten en heeft een verdikt werkblad van zwart composiet. De kastdeuren in twee verschillende kleuren (donkergrijs en notenhout) geven een speels effect. Vanuit de keuken is via een tussenhal de riante bijkeuken bereikbaar. De bijkeuken is voorzien van een kitchenette met marmerlook werkblad, een spoelbak, boven- en onderkasten en onder het werkblad ruimte voor een wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken zijn zowel de inpandige berging aan de voorzijde als de achtertuin bereikbaar.

De eerste verdieping van de woning beschikt over drie ruime kamers, een luxe badkamer en een overloop met een groot raam in de zijgevel, een ingebouwde kast, een modern separaat toilet en een tweede moderne badkamer.

De hoofdslaapkamer staat op dit moment in open verbinding met de 2e slaapkamer die dienst doet als kasten-en werkkamer. De hoofdslaapkamer kun je omschrijven als een “hotelsuite met aangrenzend een stijlvolle en super luxe badkamer”. De slaapkamer en de luxe badkamer zijn gescheiden door een fijn profiel zwart stalen pui met 8 glasvlakken van Blecks. Deze prachtige badkamer is ontworpen met comfort en sfeer om heerlijk te ontspannen middels van een ovaal vrijstaand ligbad, een riante inloopdouche voor twee personen met dubbele douche van JEE-O in rvs, een wit marmeren dubbele wastafel met een badkamermeubel van notenhout en vloerverwarming. De badkamer is afgewerkt met stijlvolle betegeling, sfeervolle verlichting, een spiegel en gestucte muren. Er is een raam aanwezig voor natuurlijke ventilatie en daglicht.

De tweede badkamer is ook voorzien van moderne betegeling en biedt een inloopdouche met regendouche, afgeschermd met een fijn stalen deur met glas, een wastafel met badkamermeubel in houtlook en een chromen handdoek radiator. Het separate toilet is in een zelfde kleurstelling als de luxe badkamer uitgevoerd en bevindt zich direct naast de tweede badkamer.

De tweede verdieping is een ideale verdieping voor een kinderen en gasten. De overloop biedt toegang tot een berging met cv-installatie en twee slaapkamers. Beide slaapkamers zijn uitgebreid met een grote dakkapel. De tweede slaapkamer op deze verdieping is op dit moment in gebruik als game- en muziekkamer. Hier vandaan is de tweede slaapkamer aan de voorzijde bereikbaar. Via een vlizotrap is de bergvliering bereikbaar.

Bijzonderheden: De woning is voorzien van ERA Garantie. Het woonoppervlakte is 204 m² De inhoud van de woning is 758 m³ Oplevering in overleg. Bouwjaar 1998. De elektrische installatie van de woning heeft 10 groepen met aardlekschakelaars. De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. De dakkapellen zijn voorzien van kunststof kozijnen. De woning beschikt over een eigen cv-installatie, merk Daalderop, bouwjaar circa 2006 De woning heeft een energielabel A, geldig tot18 maart 2034.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een deskundige NVM-makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Wij treden alleen op voor de verkopende partij en behartigen derhalve niet ook uw belangen. Indien u specifieke wensen omtrent de woning heeft adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen, eventueel door middel van een bouwtechnische keuring. De brochure houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een bod c.q. openen van de onderhandelingen. Er is pas sprake van een bindende overeenkomst na ondertekening van de schriftelijke koopovereenkomst door zowel verkoper als koper.

English translation: Welcome to this beautifully atmospheric semi-detached house where luxury and comfort come together. The house, type Villa Nova, is finished in all respects with high-quality and modern materials, such as beautiful floors, attractive lighting, designer sanitary facilities and tiling, etc.

The house has a wonderfully light and spacious living room that transitions into an attractive kitchen/diner. , a multifunctional utility room, a wide sunny southeast-facing backyard with lots of privacy, three rooms on the first floor, one bedroom with en-suite bathroom, a second bathroom, a separate toilet and two more bedrooms and a storage attic on the second floor .

The house is located in a wide, quiet street in the north of the child-friendly residential area Westwijk. Private parking is possible in front of the door. In addition, there is free parking available on the street. Westwijk is a spacious neighborhood with lots of greenery and water features, and there are also many playgrounds for children, including an adventure playground. The Westwijk shopping center, various schools and childcare can be found in the nearby area. Within walking distance is the stop for bus line 199 to Schiphol and the tram stop of the new Amstelveen line towards the Stadshart of Amstelveen and the center of Amsterdam. Arterial roads such as A9, A2 and the Beneluxbaan are also quickly and easily accessible. And due to its excellent location, Schiphol can be reached within 15 minutes by car!

Layout: The entrance on the side of the house is accessible via the beautifully landscaped front garden. Upon entering you are welcomed in a large entrance with a black slate floor, a wardrobe, a wooden (Merbau) staircase to the 1st floor, a modern toilet and two patio doors to the living room. The living room has a seating area with a bay window at the front, where a lovely lounge sofa comes into its own, a fireplace with classic red marble mantelpiece by Piet Jonker and a beautiful aged wooden floor of smoked oak with underfloor heating. The seating area is finished with designer wallpaper from Fornasetti and plastered walls. The ceiling is equipped with attractive built-in lighting from Delta Light.

The bright dining room is located on the garden side and offers space for a large dining table. The rear facade consists of a large aluminum sliding door in satin black, which also makes the garden accessible. The wide backyard is located on the southeast and offers a lot of privacy. The garden is divided into 4 quadrants with hardwood decking, bluestone tiles and various cozy seating areas with permanent plants. There is a wooden garden house for storage space.

The open kitchen from the Tulp brand is placed in a U-shape and is very inviting with a (peninsula) cooking island where you can sit down with several people on the living room side. A kitchen where conviviality and cooking become a real pleasure for every hobby chef. The kitchen has a black slate floor, a 5-burner stainless steel hob with extractor hood (Solitair), a stainless steel double sink, a dishwasher, a fridge/freezer, a convection oven and a combination microwave. The oven and the combination microwave are placed at eye level in tall cabinets. The kitchen unit offers plenty of storage space in drawers and cupboards and has a thickened black composite worktop. The cupboard doors in two different colors (dark gray and walnut) give a playful effect. The spacious utility room is accessible from the kitchen via an intermediate hall. The utility room has a kitchenette with marble-look worktop, a sink, upper and lower cabinets and space under the worktop for a washing machine and dryer. Both the storage room at the front and the backyard are accessible from the utility room.

The first floor of the house has three spacious rooms, a luxurious bathroom and a landing with a large window in the side wall, a built-in cupboard, a modern separate toilet and a second modern bathroom.

The master bedroom is currently in open connection with the 2nd bedroom, which serves as a closet and office. The master bedroom can be described as a “hotel suite with an adjacent stylish and super luxurious bathroom”. The bedroom and the luxurious bathroom are separated by a fine profile black steel facade with 8 glass surfaces from Blecks. This beautiful bathroom is designed with comfort and atmosphere to relax with an oval freestanding bath, a spacious walk-in shower for two people with a double shower from JEE-O in stainless steel, a white marble double sink with a walnut bathroom cabinet and underfloor heating. The bathroom is finished with stylish tiling, attractive lighting, a mirror and plastered walls. There is a window for natural ventilation and daylight.

The second bathroom also has modern tiling and offers a walk-in shower with rain shower, screened with a fine steel door with glass, a sink with bathroom furniture in wood look and a chrome towel radiator. The separate toilet has the same color scheme as the luxurious bathroom and is located directly next to the second bathroom.

The second floor is an ideal floor for children and guests. The landing provides access to a storage room with central heating system and two bedrooms. Both bedrooms have been expanded with a large dormer window. The second bedroom on this floor is currently used as a games and music room. The second bedroom at the front is accessible from here. The attic is accessible via a loft ladder.

Details: The house is equipped with an ERA Guarantee. The living area is 204 m². The volume of the house is 758 m³. Delivery in consultation. Year of construction 1998. The electrical installation of the house has 10 groups with earth leakage circuit breakers. The house has wooden frames with double glazing. The dormer windows have plastic frames. The house has its own central heating system, brand Daalderop, built in approximately 2006. The house has an energy label A, valid until March 18, 2034.

This information has been compiled by us with the necessary care. However, no liability is accepted on our part for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. We advise you to engage an expert NVM broker who will guide you through the purchase process. We only act for the selling party and therefore do not represent your interests.If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make these known to your purchasing agent in good time and to have this carried out independently, possibly by means of a building inspection.

The brochure is only an invitation to make an offer or to open negotiations. There is only a binding agreement after the written purchase agreement has been signed by both seller and buyer.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 204
Inhoud woonhuis 758

Overige

Perceel oppervlakte 268
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Herenhuis
Bouwjaar 1998
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1998
Woon oppervlakte 204
Inhoud woonhuis 758

Overige

Perceel oppervlakte 268
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Admiraal ERA Makelaardij o.g. b.v.