Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Centraal wonen prachtig in het parkachtige groen, maar toch op loop- en fietsafstand van het centrum van Amstelveen, openbaar vervoer en de dichtstbijzijnde uitvalswegen A9/A10 op steenworp afstand. Dat maakt dit 2-KAMERAPPARTEMENT op de 1e etage van kleinschalig complex een aangename plek om thuis te komen! Het appartement beschikt over een zonnige. lichte woonkamer, een slaapkamer van goed formaat, een zonnig balkon (ca 6m²) en berging.

Kortom, een hele fijne plek waar het (t)huis komen is, zowel binnen met licht en ruimte, fijne woonsfeer en het zonnige balkon voor een prettig plekje in de zon en uitzicht en omgeven door veel groen.

Bedenk maar eens een rede waarom u hier niet zou willen wonen. Het is fijn thuis komen en zorgt voor jarenlang woonplezier! Maak snel een afspraak om dit appartement beslist van binnen te bekijken en een juiste indruk te krijgen! En???.wellicht staat jullie naam straks op de voordeur.

Het appartementencomplex is prima gelegen vlakbij Amsterdam. Met de fiets of met de tram (op 3 minuten loopafstand) bent u zeer snel op de Zuidas of in het centrum van Amsterdam. Het Amsterdamse Bos is binnen tien minuten op de fiets bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur en supermarkten zijn op loopafstand. Het Stadshart Amstelveen, het Groot Gelderlandplein of de Beethovenstraat zijn in de nabije omgeving.

Nieuwsgierig geworden, mail ons voor het maken van een afspraak en wij laten u het appartement graag van binnen zien.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1959

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 130

Overige

Appartement Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Appartement
Bouwjaar 1959

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 44
Inhoud woonhuis 130

Overige

Appartement Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Koophuis makelaars Nieuw-Vennep