Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

EEN OASE VAN RUST EN RUIMTE OP EEN STEENWORP AFSTAND VAN DE STAD

LET OP : DE WONING MAG NIET GESLOOPT WORDEN, MAAR DIENT GERENOVEERD TE WORDEN !! Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden om de woning te vergroten.

Zoek je een plek waar de ochtend begint met het gefluit van vogels in plaats van het geraas van de stad? Waar je uitkijkt over een prachtig groene polder, maar toch de dynamiek van Amsterdam binnen handbereik hebt? Deze vrijstaande woning aan de Stoombootweg biedt een unieke kans voor liefhebbers van rust, ruimte en natuur, die toch de stad niet willen missen. Met de erfpacht afgekocht tot 2051 en een zee aan mogelijkheden om van de bestaande opstal jouw droomhuis te maken, is dit een buitenkans in Kadoelen. 

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN
- Geniet van een waanzinnig vrij uitzicht over de Wilmkebreekpolder.
- Koester de charme van de huidige woning die met liefde behouden dient te blijven.
- Zorgeloos wonen met de erfpacht afgekocht tot en met 31-12-2051 (overstap onder gunstige voorwaarden is aangevraagd).
- Gelegen in een idyllische en kindvriendelijke woonomgeving.
- Alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik, terwijl je geniet van landelijke rust.

EEN THUIS WAAR JE HART VOLOP KLOPT
Stel je voor: je wordt wakker en opent de gordijnen. Een zee van groen strekt zich voor je uit. De Wilmkebreekpolder ligt er vredig bij, badend in het zachte ochtendlicht. Dit is geen vakantie; dit is elke dag het uitzicht vanuit jouw nieuwe thuis. 

De woning is gelegen op een royaal perceel van 554 m2 en dient zowel intern als extern volledig te worden gerenoveerd. De achtertuin, gelegen op het zuidoosten, vangt de zon vanaf de vroege ochtend tot in de late namiddag. Hier kun je een oase creëren voor jezelf en je gezin, waarbij de kinderen veilig kunnen spelen in de kindvriendelijke omgeving.

De huidige woning ademt geschiedenis en karakter. Het is een plek die respect en behoud verdient, een fundament waarop nieuwe herinneringen gebouwd kunnen worden. En hoewel je hier de rust van het platteland ervaart, ben je nooit ver verwijderd van het bruisende hart van Amsterdam. Slechts 15 minuten fietsen en je staat midden in het levendige centrum.

De Stoombootweg wordt wel de meest landelijke straat van Amsterdam genoemd: slootjes met knotwilgen voor vrij gelegen woonhuizen, omringd door ruime tuinen. Oorspronkelijk was het slechts een wandelpad langs een sloot in de gemeente Landsmeer (in 1966 heeft Amsterdam de grond overgenomen), maar in 1867 was hier op de hoek met de Landsmeerdijk het beginpunt van de havenstoombootdienst naar Amsterdam. Deze zou in gebruik blijven tot 1935, maar toen in 1921 de Eerste Noord-Hollandse Autobus Onderneming (ENHABO) een busdienst begon tussen Amsterdam en Landsmeer, was dit een veel snellere optie waardoor de boot rap aan populariteit verloor.

DE PERFECTE BALANS TUSSEN STAD EN NATUUR
Wil je het stadsleven inruilen voor een vrijstaande woning op een groot perceel van 554 m2 in de landelijke woonomgeving van de Stoombootweg in Kadoelen? En ben je op zoek naar een woning die gerenoveerd dient te worden, waarbij je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten gaan? Dan is deze vrijstaande woning in een kindvriendelijke woonomgeving misschien wel dé woning waar jij naar zoekt! De huidige opstal dient behouden te blijven en daarnaast is de erfpacht voor de bestaande opstal afgekocht tot en met 31-12-2051. Laat je inspireren door de geweldige locatie en mogelijkheden die dit perceel te bieden heeft!

HIGHLIGHTS UITGEDIEPT

- Het vrije uitzicht over de Wilmkebreekpolder biedt een dagelijkse natuurlijke panorama dat nooit verveelt.
- De huidige woning, vol karakter, wacht op jouw visie gerenoveerd te worden.
- Met de erfpacht afgekocht tot 2051, kun je onbezorgd genieten van je nieuwe thuis (aanvraag t.b.v. overstap eeuwigdurende erfpacht onder gunstige financiële voorwaarden is op tijd gedaan en loopt – eventuele afkoop is voor rekening van koper)
- ruim perceel van 554 m2
- De Stoombootweg is een parel voor gezinnen, met een veilige, kindvriendelijke omgeving.
- Voorzieningen zijn dichtbij, terwijl je de rust van het platteland niet hoeft te missen.

EEN UITNODIGING VOOR DE ZINTUIGEN
Voel de zachte bries die door de tuin waait, ruik de frisse polderlucht, hoor het vrolijke gezang van de vogels, zie de zon opkomen boven de velden en proef de vrijheid die dit huis je biedt. Dit is niet zomaar een woning; dit is een ervaring, een levensstijl, een kans om je eigen paradijs te creëren.

Ben je klaar om deze kans te grijpen? Neem dan nu contact op voor een bezichtiging en laat je inspireren door de mogelijkheden die deze plek te bieden heeft. Dit is het moment om actie te ondernemen en de eerste stap te zetten naar jouw droomhuis. Waar wacht je nog op?

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 288

Overige

Perceel oppervlakte 554
Vrijstaande woning Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, vrijstaande woning, Woonhuis
Bouwjaar 1916
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1916
Woon oppervlakte 69
Inhoud woonhuis 288

Overige

Perceel oppervlakte 554
Vrijstaande woning Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord