Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

WELKOM THUIS IN PLAN VAN GOOL

Stel je voor: je komt thuis na een drukke dag en je stapt binnen in je eigen oase van rust en ruimte. Dit is geen droom, maar de realiteit voor de nieuwe bewoners van dit nog op te knappen appartement.

Perfect voor jonge gezinnen en tweepersoonshuishoudens die niet vies zijn van een opknapbeurt en op zoek zijn naar een centraal gelegen thuisbasis met alle gemakken binnen handbereik. Hier geniet je van de nabijheid van natuur, winkels en vervoersverbindingen, terwijl je ook alle vrijheid hebt om je eigen stempel op je woning te drukken.

De woonkamer nodigt uit tot gezellige avonden en de twee slaapkamers beloven een fijne nachtrust. Het zonnige balkon is gelegen op het zuidwesten.
De twee slaapkamers, beiden met toegang tot het balkon, bieden een serene ontsnapping aan het einde van een drukke dag. Of je nu een kinderkamer inricht of een werkruimte creëert, de mogelijkheden zijn eindeloos. En met de lift bereik je gemakkelijk jouw nieuwe thuis.

De keuken en badkamer zijn klaar voor jouw visie. Met veel liefde en aandacht transformeer je deze essentiële ruimtes tot moderne oases waar functionaliteit en stijl hand in hand gaan. De erfpachtcanon voor dit appartement is vooruitbetaald 15-04-2056. De servicekosten aan de actieve en gezonde VVE bedragen circa € 171,- per maand.

DE PERFECTE OMGEVING
Het appartement ligt in een perfecte buurt. Het Noorderpark en Baanakkerspark zijn jouw groene achtertuin, ideaal voor een picknick of een wandeling. En voor je dagelijkse boodschappen is het nabijgelegen winkelcentrum Boven 't Y, waar je alles vindt van supermarkten (Jumbo en AH), afhaalgerechten (New York pizza, KFC of Sushi) tot elektronicazaken (Media Markt).

Fietsliefhebbers opgelet: de Waterlandroute ligt aan je voeten. Trap door de prachtige omgeving van Amsterdam-Noord en ontdek de schoonheid van het landelijke Noord-Holland met de mooie kleine dorpjes Ransdorp, Holysloot, Durgerdammerdijk en nog meer. Met de metro Noord-Zuidlijn op 2 minuten lopen zijn ook de Ring A10 en de Coentunnel nabij.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 234

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 70
Inhoud woonhuis 234

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord