Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website!

WELKOM IN BUIKSLOOT, WAAR STADSHART EN RUST ELKAAR ONTMOETEN

Stel je voor: een oase van rust met de bruisende stad binnen handbereik. Dit mooie appartement in Buiksloot is een droom voor eenieder die de dynamiek van Amsterdam wil combineren met het comfort van thuis. Perfect voor de solo stadsverkenner of het samenwonende duo dat verlangt naar een eigen plek onder de zon. Met voorzieningen om de hoek en de stad aan je voeten, is dit appartement een unieke kans die je niet wilt missen.

HIGHLIGHTS DIE JE HART SNELLER LATEN KLOPPEN

- ZONOVERGOTEN DROOMUITZICHT: Geniet van een mooi panorama vanaf je royale hoekbalkon, waar de zon je dagelijks begroet.
- CONNECTIVITEIT OP ZIJN BEST: Stap buiten en binnen enkele minuten sta je op de metro Noord-Zuidlijn of bij de bushalte, klaar om de stad te verkennen.
- SHOPPING PARADIJS: Twee winkelcentra op steenworp afstand voor al je dagelijkse benodigdheden en meer.
- EXTRA RUIMTE, EXTRA GENIETEN: Dankzij de hoekligging van het appartement is het balkon een zonnige uitbreiding van je leefruimte.
- LICHT EN LUCHTIG: De lichte woonkamer is een uitnodiging om te ontspannen, met de zon als je trouwe metgezel.

EEN THUIS WAAR ELKE DAG EEN BELEVING IS

Stap binnen in dit lichte en luchtige appartement, waar elke vierkante meter zorgvuldig is ontworpen om jouw comfort te maximaliseren. Met een woonoppervlakte van ca. 57m² biedt dit appartement precies wat je nodig hebt: ruimte om te leven, te lachen en te genieten. Het zuidwestelijk gelegen balkon is een verlengstuk van je woonkamer, waar je de zonsondergang kunt bewonderen en de sterren kunt tellen.

De slaapkamer is jouw persoonlijke retreat, een plek om je terug te trekken na een lange dag in de stad. Het appartement is slim ingedeeld, waardoor je optimaal gebruikmaakt van elke vierkante meter. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur, klaar voor je culinaire avonturen.

DE PERFECTE LOCATIE VOOR STADSLIEFHEBBERS

Gelegen nabij het groene Noorderpark, biedt dit appartement de perfecte balans tussen natuur en stadsleven. Het winkelcentrum Boven 't Y, met winkels als Jumbo, AH, Media Markt en Hema, en winkelcentrum Banne Centrum met een divers aanbod aan winkels, liggen op een steenworp afstand. Pak de fiets en ontdek de Waterlandroute, een idyllische route die je meeneemt door het pittoreske landschap net buiten de stad.

HIGHLIGHTS UITGELICHT

Laat je zintuigen prikkelen door de unieke kenmerken van dit appartement. Voel de warmte van de zon op je huid terwijl je ontspant op het ruime balkon. Luister naar het zachte geroezemoes van de stad op de achtergrond. Proef de verse producten van de lokale markt, slechts een korte wandeling verwijderd. Zie hoe het natuurlijke licht de woonkamer vult en creëer herinneringen in deze bijzondere setting.

Ben je klaar om je nieuwe thuis te ontdekken? Wacht niet langer en plan direct een bezichtiging in via onze website. Voel de sfeer, ervaar de ruimte en laat je hart spreken. Dit is niet zomaar een appartement, dit is de plek waar jouw toekomst begint. Welkom thuis.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 188

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning galerijflat, Appartement
Bouwjaar 1969
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1969
Woon oppervlakte 57
Inhoud woonhuis 188

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & van Eck Amsterdam Noord