Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.

Mis deze unieke kans niet! In de geliefde Laurierstraat, midden in de Jordaan, bevindt zich deze dubbele bovenwoning (bruto vloeroppervlak 95 m2) met een high-end afwerking. Deze stijlvolle woning is in 2013 volledig gerenoveerd, inclusief een nieuwe fundering. 

De unieke details, zoals de op maat gemaakte kasten en houten vloeren, zie je terug door het hele huis. Geniet zowel van een balkon als een dakterras met privacy en uitzicht op de Jordaan en de Westertoren. Het appartement is onderdeel van een Rijksmonument en is ook nog eens gelegen op eigen grond.

Nieuwsgierig geworden? Plan dan direct een afspraak in met onze makelaar en maak kennis met de Laurierstraat 38-3 in Amsterdam.

Indeling

Middels het verzorgde trappenhuis wordt de tweede verdieping bereikt, waar het appartement beschikt over een eigen entree.

Woonkamer
Op de derde verdieping bereik je de lichte en knusse woonkamer, die uitnodigt tot ontspanning. Dankzij de ramen aan de voor- en achterzijde komt er een aangename hoeveelheid daglicht naar binnen wat zorgt voor een fijne sfeer. Daarnaast is het geheel keurig verzorgd en sfeervol afgewerkt waardoor jij je hier binnen no-time helemaal thuis zult voelen.

Keuken
De woning beschikt over een ruime woonkeuken die naadloos in verbinding staat met de woonkamer. Deze open verbinding zorgt voor een gezellige en ruimtelijke sfeer. De keuken is van alle gemakken voorzien, te weten een koelkast, vriezer, combi oven, 5 pits gasfornuis en een vaatwasser.

Het unieke aan deze ruimte is de op maat gemaakte kastenwand. Deze kastenwand biedt enorm veel opbergruimte, ideaal voor het opbergen van alle potten, pannen en overig keukengerei.

Tot slot heb je vanuit de keuken een gezellig uitzicht over de charmante Jordaan. Terwijl je aan het koken bent, kun je genieten van de historische panden. Naast de keuken bevindt zich nog de eethoek. Vanuit hier heb je toegang tot een sfeervol balkon.

Slaapkamers en badkamer
Op de vierde verdieping vind je twee sfeervolle slaapkamers, beiden van prima formaat en afgewerkt met prachtige plafonds met balken tot de nok, wat zorgt voor een charmante uitstraling. Beide kamers zijn eveneens voorzien van op maat gemaakte ingebouwde kasten, waardoor je geen gebrek aan opbergruimte zal hebben. Vanuit een van de slaapkamers heb je toegang tot het heerlijke dakterras, een prachtige plek om van het uitzicht te genieten.

Daarnaast beschik je over een nette badkamer. Deze is modern ingericht en voorzien van een ligbad met douche en een wastafel. Het toilet is separaat geplaatst voor extra gemak en privacy.

Balkon en dakterras
Dit charmante appartement biedt een balkon en een dakterras. Op de derde verdieping is er een knus balkon. Georiënteerd op het noordwesten, zul je genieten van de middag- en avondzon. De inrichting is smaakvol en comfortabel - een heerlijke plek om te ontspannen en van je vrije tijd te genieten.

Het pronkstuk van dit appartement is het dakterras op de vierde verdieping. Dit is een buitenruimte met een adembenemend uitzicht over de Jordaan en de Westerkerk. Hier kun je een groot deel van de dag genieten van de zon, met de skyline van Amsterdam als perfecte achtergrond. 

Omgeving
De woning bevindt zich in het hart van de levendige Jordaan, tussen de Lauriergracht en de Rozengracht. Het is slechts een korte wandeling naar De Negen Straatjes, het Leidseplein en de Grachtengordel. De Jordaan wordt gekenmerkt door schilderachtige straatjes en oude huizen met karakteristieke charme. Traditioneel is de Jordaan een volksbuurt, waar nog steeds veel kleine, ambachtelijke bedrijven te vinden zijn. Er zijn tal van winkelstraten, waaronder de populaire Haarlemmerstraat, op slechts vijf minuten lopen. Eet-, drink- en uitgaansgelegenheden zorgen voor een levendige sfeer in de middagen en avonden.

Daarnaast biedt de buurt veel culturele en recreatieve mogelijkheden. Zo is het Westerpark de perfecte locatie voor een openluchtconcert, sport of een ontspannende wandeling. Met het uitstekende openbaar vervoersnetwerk zijn alle delen van de stad gemakkelijk bereikbaar, met verschillende tram- en buslijnen die om de hoek van de straat stoppen. Het centraal station is in slechts 10 minuten te bereiken. Bovendien geven de wegen uitstekende aansluitingen op onder andere de Ring A10, de A4 en de A9.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 79,2 m2 (NEN2580-rapport aanwezig);
- Bruto vloeroppervlakte 95 m2;
- In 2013 volledig gerenoveerd, waarbij ook de fundering is vernieuwd;
- Hoogwaardig en zeer smaakvol verbouwd;
- Houten vloer en op maat gemaakte kasten;
- Dubbele bovenwoning, geen bovenburen;
- Fantastisch gelegen in de Jordaan;
- Balkon en dakterras met uitzicht op de Westertoren;
- Twee slaapkamers;
- Actieve VVE;
- Servicekosten €117,91 per maand;
- Gelegen op eigen grond, geen erfpacht;
- Energielabel B;
- Rijksmonument;
- Ouderdomsclausule van toepassing;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1899
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1899
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 271

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning bovenwoning, Appartement
Bouwjaar 1899
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1899
Woon oppervlakte 80
Inhoud woonhuis 271

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Amsterdam Centrum