Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

!!!!!!!DOOR DE VELE AANVRAGEN IS HET NIET MEER MOGELIJK TE REAGEREN OP DEZE WONING!!!!!!. !!!!!!!DUE TO THE MANY REQUESTS IT IS NO LONGER POSSIBLE TO RESPOND TO THIS PROPERTY!!!!

EUROPAWIJK-WEST; ORIGINEEL, FIJN GEZINSHUIS VOOR DE KOPER(S) MET VISIE!

Net woonhuis - nog van de eerste eigenaar! - gelegen op de mooie Engelandlaan tussen Italië- en Belgiëlaan en op loopafstand van het groene Engelandpark en het Spaarne. Het is heerlijk wonen in deze ruim opgezette wijk, die begin jaren zestig van de 20e eeuw is ontwikkeld toen boerderijen en uitgestrekte landerijen nog de overhand hadden.

Langs het jaagpad is het nog steeds genieten van de de mooie Spaarne oevers nabij de Noord- en Zuid-Schalkwijkerweg en is er nog veel moois van deze historie te zien ook. De zestiger jaren woningen worden gekenmerkt door hun opvallende breedte en grote ramen, waardoor er veel licht naar binnen komt en natuurlijk is er ook die fijne voor- en achtertuin met stenen berging en een achterom!

Dit uitdagende huis staat te popelen om nieuwe bewoners te ontvangen, die er vast met net zo veel plezier weer gaan wonen als de eerste eigenaren altijd gedaan hebben. Uiteraard gaan jullie dan eerst o.a. keuken en sanitair aanpakken, het leidingwerk, elektra e.d. en isolerende voorzieningen.

En ... er blijven volop mogelijkheden om deze woning aan je nieuwe wooneisen verder aan te passen en te vergroten waarbij een leuke erker aan de voorzijde en uitbouw aan de achterzijde tot de mogelijkheden behoren. Vergeet de zolder niet! Die kan nog vergroot worden met mooie dakkapellen. Het leuke ... dit hoeft echt niet allemaal in één keer.

Kom dus zeker kijken in deze woning die de volgende indeling heeft: Entree, hal met meter- en bergkast, gang met ruime voorraadkast onder de trap, toilet met fontein, ruime, brede keuken met apparatuur en wasmachine-/droger aansluitingen, gezellige lichte woonkamer met tuindeur, ziijtrap naar.. 1e verdieping; overloop met bergkast, 2 achterslaapkamers, voor slaapkamer en nette functionele badkamer met hoekdouche en wastafel met handig bovenkastje, vaste zijtrap naar.. 2e verdieping; overloop met vaste wastafel, dakraam. opstelling c. v. ketel en veel bergruimte onder de schuine kap, ruime zolderkamer met dakraam en volop bergruimte onder de kap.

De woning nodigt ook meteen uit om het D label te optimaliseren en toekomst klaar te maken met de nieuwste vindingen.

In de omgeving is een klein winkelcentrum op loop- en het grotere- op fietsafstand. En... mis je het gezellige, veelzijdige Haarlemse centrum...je bent er met 15 minuten fietsen. Ook de goede openbaar vervoer verbindingen liggen op circa 10 minuten lopen. Uiteraard is er ook plek voor de auto; vrij parkeren voor de deur of in de buurt. Overige zaken zoals scholen, kinderdagverblijven en medische voorzieningen zijn in de omgeving te vinden; veelal lopend, met de fiets of soms even met de auto.

Warm water wordt geleverd door de c.v. ketel (2009) en in de keuken door een elektrische boiler. Verdere informatie vind je beslist in onze brochure en de bouwkundige keuring. Overdracht via Notariskantoor Batenburg.

En ...kom vooral kijken om je te overtuigen dat hier leuke woonkansen voor je liggen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 141

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1962
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1962
Woon oppervlakte 101
Inhoud woonhuis 343

Overige

Perceel oppervlakte 141

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede