Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging inplannen? Ga naar onze website.
Een kans als deze krijg je niet elke dag! Deze ruime benedenwoning in het prachtige, rustige Blekersvaartkwartier van Heemstede is nu beschikbaar. De voormalige huurwoning bevindt zich op de begane grond van een kleinschalig appartementencomplex en is recent opgeknapt. Nieuwe keuken? Check. Nieuw sanitair? Check. Nieuwe vloeren en gestucte en wit geverfde wanden? Check. Het is alsof je een gloednieuwe woning betreedt. 
Deze benedenwoning is absoluut het bekijken waard. Met een totale woonoppervlakte van ongeveer 124 m2, is dit de perfecte plek om jezelf thuis te voelen. Ben je klaar om deze unieke kans te grijpen? Neem contact met ons op en kom een kijkje nemen. 
Welkom
De indeling van de woning is praktisch – alle ruimte is maximaal benut. Je stapt de woning binnen in de hal met de meterkast, vanuit waar je toegang krijgt tot de verschillende leefruimtes van het appartement.
Wonen
De ruime woonkamer is keurig afgewerkt met een PVC vloer en de wanden zijn gestuct en gewit. Hierdoor beschik jij over een ideale basis om met verschillende interieurstijlen aan de slag te gaan. Uiteraard heb je hier de ruimte om een gezellige zit-en eethoek te plaatsen. Via de openslaande deur krijg je toegang tot de tuin.
Koken
De keuken is splinternieuw en uitgerust met een koel-/vriescombinatie, 4 pits inductiekookplaat, combi oven/magnetron en afzuigkap. Wat ga jij bereiden?
Slapen
De woning beschikt over twee slaapkamers, beide zijn voorzien van dezelfde verzorgde afwerking als de rest van het appartement.
Opfrissen
Het appartement beschikt over een nieuw toilet en een nieuwe badkamer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en de aansluiting voor het witgoed, waardoor dit appartement alle comfort biedt die je nodig hebt. Er is een aparte kast met de CV-ketel (Vaillant, 2006).
Buitenleven
De tuin ligt op het oosten, omringd door de rust en het kalmerende geruis van het aangrenzende water, biedt deze buitenruimte een serene ontsnapping aan alle vervelende dagelijkse beslommeringen. De tuin is betegeld en voorzien van beplanting.
Daarnaast biedt dit appartement nog een aparte berging op de begane grond, ideaal voor het stallen van de fietsen. 
Wonen in Heemstede
Deze buurt is een ideaal toevluchtsoord voor iedereen die de voorkeur geeft aan een rustige, maar toch levendige levensstijl. Aan de ene kant heb je een rustgevend wandelbos vlak over de deur waar je kunt genieten van een ontspannen wandeling. Aan de andere kant ligt het centrum van Heemstede letterlijk op loopafstand, met winkelstraten zoals de Binnenweg en Raadhuisstraat. Voor dagelijkse boodschappen hoef jij je geen zorgen te maken. Er is een Albert Heijn slechts op een steenworp afstand. Ook de bereikbaarheid is uitstekend met een bushalte op loopafstand en vrij parkeren voor de deur. 
Het appartement ligt ook gunstig in de nabijheid van NS-station Heemstede-Aerdenhout waardoor uitvalswegen naar Amsterdam, Schiphol en Den Haag binnen enkele minuten te bereiken zijn. Bovendien ligt het strand en de duinen nabij, en bevindt de bruisende binnenstad van Haarlem zich op slechts 15 fietsminuten afstand.
Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 124 m2;
- Servicekosten ca. € 240,- per maand;
- Actieve vereniging van eigenaren
- Vrij parkeren;
- Energielabel C
- Oplevering: binnen 8 weken na tekenen koopovereenkomst
- Voormalige huurwoning
BIJZONDERHEDEN TEN AANZIEN VAN DE TRANSACTIE
- In de koopovereenkomst worden extra artikelen opgenomen, hieronder een opsomming van de belangrijkste bepalingen. Een gedetailleerd clausuleblad is bij ons op te vragen;
- Het object wordt geleverd in de staat waarin het zich op dit moment bevindt ('As is, Where is'), wat onder andere inhoudt dat het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische en milieukundige staat.
- Verkoper heeft zelf nooit gebruik gemaakt van de woning, om deze reden is er geen vragenlijst en lijst van zaken aan de documentatie toegevoegd.
- De notariële eigendomsoverdracht van dit object dient plaats te vinden bij de daartoe aangewezen projectnotarissen: NL Notariaat te Etten-Leur in samenwerking met Hoffspoor notarissen. De volmacht voor de levering alsmede de hypotheekakte kan getekend worden bij een lokale notaris.
- Indien er voordeel overdrachtsbelasting van toepassing is komt deze ten gunste van verkoper.
De woning heeft een definitief energielabel, te weten C. Dit verloopt op 06-09-2029.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 383

Overige

Kenmerken

Algemeen

Soort woning portiekflat, Appartement
Bouwjaar 1986
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1986
Woon oppervlakte 124
Inhoud woonhuis 383

Overige

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoekstra & Van Eck - Haarlem