Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom in de Anna Blamanlaan 26! Dit prachtige huis is ideaal voor een gezin dat op zoek is naar een heerlijke plek om te wonen.

Een van de hoogtepunten van deze woning is de zonnige achtertuin op het zuiden. Hier kun je optimaal genieten van de zon en heerlijke barbeques organiseren met vrienden en familie.

De Anna Blamanlaan ligt in een kindvriendelijke buurt, ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Er zijn verschillende speeltuintjes in de buurt, waar de kinderen veilig kunnen spelen en nieuwe vriendjes kunnen maken. Ook liggen sportvelden en het zwembad op steenworp afstand. In de nabije omgeving zijn meerdere basisscholen te vinden en het gezellige centrum van Heemstede met ruim 190 winkels en horecagelegenheden, alsmede de wekelijkse markt, vind je op nog geen 5 minuten fietsen. Ligging nabij het prachtige Groenendaalse bos is een groot pluspunt. Hier kun je heerlijk wandelen, fietsen of gewoon ontspannen in de natuur. Daarnaast bevindt zich op loopafstand een kinderboerderij, wat garant staat voor veel plezier voor de kleintjes.

Het huis beschikt over 4 slaapkamers, waardoor iedereen zijn eigen plekje heeft. Daarnaast is er de mogelijkheid om 1 auto te parkeren op eigen terrein, waardoor je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. In de wijk zijn verder voldoende (gratis) parkeerplaatsen.

Indeling: entree, toilet met fontein, meterkast, toegang tot de woonkamer met trapkast, open keuken met inbouwapparatuur, toegang tot de tuin. 1e verdieping: 3 slaapkamers, overloop, ruime badkamer met douchecabine, toilet, wastafel met toiletkast, bad. 2e verdieping: slaapkamer met vaste kast, overloop en ruimte voor wasmachine,droger en cv ketel.

Kortom, de Anna Blamanlaan 26 biedt het ideale gezinsleven in een prachtige omgeving. Aarzel niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Leuk weetje: Anna Blaman, pseudoniem van Johanna Petronella Vrugt, was een Nederlandse schrijfster van romans, verhalen en gedichten. Haar pseudoniem is misschien een afkorting van "Ben Liever Als MAN", maar dit is niet zeker. Zelf koos Blaman ervoor haar pseudoniem niet te verklaren. Alvorens zich aan haar schrijversloopbaan te wijden, studeerde en doceerde Blaman Frans. (bron:Wikipedia)

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 147

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1985
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1985
Woon oppervlakte 106
Inhoud woonhuis 395

Overige

Perceel oppervlakte 147

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Van den Putten ERA Makelaars/Taxateurs o.g. - Heemstede