Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Een statige vrijstaande villa waar de auto overdekt kan staan in de garage is voor menig autoliefhebber een lang gekoesterde wens. Als het huis ook beschikt over 2 badkamers, mooie woonkeuken, walk-in garderobe en een nette tuin met veel privacy, dan is een eigen verwarmd zwembad met warmtepomp de kers op de taart!

Bij iedere verandering aan deze woning is het uitgangspunt het creëren van wooncomfort gecombineerd met luxe geweest. Overal in de woning zijn duurzame materialen gebruikt om het wooncomfort te optimaliseren. Deze vrijstaande villa heeft een garage in de kelder met hellingbaan waar 2 auto’s op geparkeerd kunnen worden. Binnen kunnen de oldtimer, een mooie motor en de cabriolet worden gestald. Op de begane grond is een riante living aan de linkerzijde en een woonkeuken met bijkeuken plus eetkamer aan de linker zijde. Het geheel is ruim en de dubbele deur naar de tuin alsmede de vele raampartijen verbinden de tuin echt met het huis.
De zonnige achtertuin is gelegen op het zuidwesten, strak ingericht met grote tegels, groene haag, zwembad en extra beschutte vlonder aan het water aan de achterzijde van de tuin. Dit is een heerlijke plek om op een zonnige dag optimaal met familie en vrienden te genieten en voelt als vakantie.

Op de 1e etage zijn 2 ruime slaapkamers, een ruime badkamer en een luxe ouderslaapkamer met walk-in gaderobe voorzien van inbouwkasten. De ruime overloop verbindt alle kamers en de opgang naar de andere etages. Slaapkamer 4 en 5 bevinden zich op zolderetage met daartussen de moderne 2e badkamer met dakkapel en technische ruimte.
In de kelder is nog een extra kamer die nu als relax- en gameruimte is ingericht.

Brouwersdam 50 is gelegen op eiland 5 van Floriande in de directe nabijheid van het winkelcentrum Floriande, verschillende scholen waaronder de internationale school, medische voorzieningen, sportverenigingen, het zwembad en ook de recreatiegebieden zoals de Toolenburger plas. Hoofddorp is nabij Amsterdam en Schiphol. Zowel met het openbaar vervoer als de auto zijn voorzieningen in Hoofddorp als de grote steden goed bereikbaar.

Indeling

Begane grond
Entree, ruime hal, uitgebreide meterkast, gemoderniseerd vrijdragend toilet met fontein, hardhouten trap naar beneden en boven en toegang tot de living. De living is een royale ruimte van 63m² met rustig kleurgebruik en is het genieten van elkaars gezelschap, waar op koude dagen de gashaard extra sfeer en warmte brengt.
Rondom zijn veel ramen en openslaande deuren met zicht op de tuin, allen zijn voorzien van houten shutters die manueel en afzonderlijk bediend kunnen worden om zo te spelen met lichtinval. Ook in de keuken en eetkamer is er veel daglicht door de grote raampartijen. De SieMatic woonkeuken is 16m² en voorzien een recht deel geplaatst tegen de zijwand met in het verlengde de bijkeuken. Daar tegenover zijn enkele hoge kasten met aangrenzend een schiereiland waar je ook aan kunt zitten voor een hapje of drankje tijdens het koken. De keuken heeft een natuurstenen werkbladen en is voorzien van een 5-pits gaskookplaat, eilandschouw, heteluchtoven, magnetron, koffiezetapparaat, vaatwasser, koelkast en vriezer. Ideaal is dat de bijkeuken direct grenst aan de keuken zodat hier extra voorraad geplaatst kan worden. De bijkeuken is ook vanuit de tuin bereikbaar.
Er is nu een eettafel geplaatst direct voor de keuken, zodat er een ruimte blijft tussen de living en het eetgedeelte. Tijdens het eten is er uitzicht op de tuin met direct grenzend aan de woning een goed terras. Spelen kan op het gras of in het verwarmde zwembad. Liever beschut zitten, dan is het genieten op de vlonder aan het water.

1e etage
Rondom de trappartij is de overloop die alle ruimtes met elkaar verbindt. Er zijn aan een zijde 2 ruime slaapkamers welke door de badkamer worden gescheiden van de hoofdslaapkamer met walk-in garderobe. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, whirlpool bad, vrijdragend toilet en separate douche. Het geheel is uitgevoerd in een natuurlijke kleurstelling met aarde en zandtinten. In de hoofdslaapkamer heerst een serene rust en daar is in de walk-in garderobe alle ruimte om een mooie outfit uit te zoeken. De walk-in garderobe heeft maatwerk kasten tot het plafond en de ramen zorgen voor natuurlijk daglicht om de kleuren van de outfit goed te beoordelen.

2e etage
Op zolder zijn links en rechts 2 goede slaapkamers met daartussen een moderne badkamer voorzien van een wastafelmeubel, vrijdragend toilet en inloopdouche. Beide slaapkamers zijn van een goed formaat met strak gestuukte wanden, plafonds en een tegelvloer.
In de technische ruimte tegenover de badkamer bevindt zich de cv-ketel en heteluchtverwarming.

Kelder
De kelder is opgedeeld in de garage van 54m² waar 2 grote auto’s binnen geparkeerd kunnen worden, evenals bijvoorbeeld een motor. Daarnaast is er voldoende bergruimte in de garage waar de tuinset in de winter droog kan staan evenals groot tuingereedschap. De garage heeft een elektrische sectionaal deur en op de hellingbaan kunnen 2 auto’s worden geparkeerd.
Vanuit de garage is de hobbykamer binnendoor bereikbaar. Deze ruimte van 42m² is nu in gebruik als game- en relaxkamer. Dit is ook een mooie hobbyruimte om een atelier te maken of een echte mancave. In de kelder is onder de trap een kast met bergruimte en installatie voor de heteluchtverwarming

Tuin
Rondom de woning is de tuin geheel onderhoudsvriendelijk aangelegd, met aan de voorzijde buxussen en van begin tot eind van de achtertuin aan weerszijde een grote laurierhaag.
Het terras grenzend aan de woning is een verlenging van de living en eetkamer en loopt door naar het zwembad. Het zwembad wordt verwarmd door een warmtepomp (vernieuwd in 2020) en kan eind van de dag worden afgedekt om de warmte te behouden. Dit is gewoon iedere dag vakantie en dan ook nog in een tuin met heel veel privacy totdat de zon onder gaat! Naast het zwembad is een grasveld waar kinderen heerlijk kunnen spelen. Bij het grasveld kan een mooie overkapping worden geplaatst om in het verlengde van de bijkeuken de buitenkeuken te realiseren en zo nog meer te kunnen genieten van het buitenleven.
Een leuk extraatje is dat er aan het water een lager gelegen vlonder is waar je heel privé kan zitten. De groene zone zorgt voor veel privacy en behoort deels tot het perceel.

Bijzonderheden:
- verzorgde moderne woning in de stijl van de jaren ’30
- parkeren voor 2 auto’s op eigen terrein en 2 in de garage
- 5 slaapkamers en 2 badkamers
- heel veel privacy in de royale achtertuin op het zuidwesten
- verwarmd zwembad met warmtepomp
- woning is in 2021 voorzien van aluminium kozijnen
- rustig gelegen op eiland 5 in Floriande
- op fietsafstand van de internationale school
- vele voorzieningen op loopafstand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 297.8
Inhoud woonhuis 1305
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Schilddag
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 955
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 109.22
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Villa
Bouwjaar 2004
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2004
Woon oppervlakte 297.8
Inhoud woonhuis 1305
Aantal verdiepingen 4

Overige

Tuin Ja
Garage Ja
Dak type Schilddag
Hetelucht Ja
In overleg Ja
Hellend dak pannen
Perceel oppervlakte 955
Tuin rondom Ja
CV ketel water Ja
Oppervlakte woonkamer 109.22
Garage electra Ja
Tuin kwaliteit Fraai aangelegd
Garage inpandig Ja
CV ketel eigendom eigenaar
Kwaliteit object Normaal
Volledig isolatie Ja
Aantal slaapkamers 5
Garage electra deur Ja
Onderhoud binnen goed Ja
Onderhoud buiten goed Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hoogervorst Makelaardij