Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bultkroos 13, Zwolle Wilt u wonen op een gunstig gelegen locatie in een groen en kindvriendelijke wijk? Het kan hier op de Bultkroos 13 te Zwolle.

Deze moderne split-level woning bevindt zich op loopafstand van het winkelcentrum, maar ook de Milligerplas is om de hoek. De woning is prachtig modern afgewerkt, heeft vier slaapkamers en parkeren kunt u op eigen oprit doen.

In de directe omgeving treft u speelveldjes, de Milligerplas, het winkelcentrum, diverse sportvoorzieningen en scholen. De uitvalswegen zijn in de buurt, het openbaar vervoer is goed geregeld!

Indeling:

Begane grond: U betreedt de woning in de mooie lichte hal; deze is voorzien van een nette toiletruimte met fontein en geeft u toegang tot de berging. U krijgt met een paar treden omhoog, toegang tot de woonkamer met dubbele schuifpui. Dit zorgt voor een rijke lichtinval. De woonkamer is zeer netjes en strak afgewerkt met een strakke witte muren en prachtige marmeren tegels op de vloer. Er is hier meer dan genoeg ruimte voor een ruime zithoek. Met een paar treden omhoog betreedt u de woonkeuken. Ook hier ligt dezelfde prachtige marmeren vloer. De woonkeuken, heeft een grote raampartij en is voorzien van een frans balkon, wat het een mooie lichte ruimte maakt. De moderne keuken is ingericht met een L-meubel in een lichte kleurstelling en diverse inbouwapparatuur: een kookplaat, afzuigkap, een combi-oven, koelkast, vaatwasser en genoeg kasten en lades om al uw keukengerei op te bergen.

1e verdieping: De overloop brengt u twee ruime slaapkamers. De slaapkamers zijn voorzien van een nette een strakke afwerking. Beide slaapkamers hebben een fijn groot raam, wat voor voldoende daglicht in de kamers zorgt. De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een (hoek)bad, douchecabine, een wastafelmeubel met verlichte spiegel, een hangkast, een designradiator en een tweede toilet.

2e verdieping: Op de tweede verdieping komt u via de overloop bij de andere twee ruime slaapkamers en een handige berging (wasruimte). Ook hier is er weer een mooie lichtinval door de raampartijen en ook zijn ze beide voorzien van een nette afwerking. Op een van de twee slaapkamers is een handig wastafelmeubel geïnstalleerd.

Buiten: De voortuin is geheel betegeld en heeft een afscheiding met de buren met mooie vaste beplanting en grind. Dit betekent wel dat u fijn op eigen oprit kunt parkeren. De achtertuin is ook volledig betegeld. Dit biedt u wel de kans om hier mooie bloempotten neer te zetten. U kunt hier heerlijk privé zitten en overal een fijn loungeset plaatsen. U kunt hier genieten van de zon of juist de schaduw opzoeken onder het uitvalscherm.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 160 m² • Inhoud: 567 m³ • Bouwjaar: 2003 • Een gemoderniseerde split-level woning • Prachtig lichte woonkamer • Een moderne woonkeuken • Alles zeer netjes en strak afgewerkt in huis • 4 ruime slaapkamers • Een moderne badkamer, met een tweede toilet • Parkeren op eigen oprit • Fijn centraal gelegen ten opzichte van stad en natuur

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 567

Overige

Perceel oppervlakte 135
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 160
Inhoud woonhuis 567

Overige

Perceel oppervlakte 135
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij