Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Van Nahuysweg 101, Hasselt

Kijk binnen in deze unieke (recreatie) woning aan de Van Nahuysweg 101 te Hasselt! Dit boothuis, met een totale woonoppervlakte van 80m², drie riante slaapkamers, een zonnige woonkamer, moderne keuken en adembenemend vergezicht, groot dakterras aan de met uitzicht op de jachthaven, een knus balkon op het zonnige zuiden, deze woning biedt veel woonplezier op een unieke locatie.

Gelegen aan de rand van Hasselt, ligt deze woning in een waterrijke omgeving, in de Jachthaven de Molenwaard. Op loopafstand van de historische binnenstad van Hasselt en in de directe omgeving zijn supermarkten, scholen, sportclubs en alledaagse winkels gesitueerd. Het centrum van Hasselt is per fiets binnen enkele minuten te bereiken. Tevens zijn uitvalswegen in de richting van Zwolle en Meppel eenvoudig bereikbaar. Hiermee is de woning tactisch gelegen. Naast het afsluitbare schiphuis (max. bootafmeting 15,00 x 4,60m), is er een parkeerplaats op eigen erf.

Indeling

Entree: De entree van de woning is boven het schiphuis gesitueerd en is middels een trap aan de straatkant te betreden is. Bij binnenkomst arriveert u in een ruime, goed afgewerkte hal. Deze biedt toegang tot de badkamer, separate toiletruimte, badkamer en trap naar de 1e verdieping. Middels een deur is de hal gescheiden van de woonkamer. De hal is tevens ruim genoeg voor het plaatsen van een kapstok of opbergmeubel.

Sanitair: De separate toiletruimte is goed onderhouden en strak afgewerkt. Volledig betegeld en voorzien van een staand toilet met wastafel, spiegel en opbergmeubel, is de toiletruimte van alle gemakken voorzien. De badkamer is eveneens goed onderhouden en beschikt over een ligbad met douchekop, wastafel met spiegel en handdoekradiator. Daarnaast is er een witgoedaansluiting aanwezig in de badkamer.

Woonkamer: Zodra u de woonkamer betreedt, valt de hoeveelheid natuurlijk daglicht direct op. De grote raampartijen in de achterpui voorzien de ruimte van veel natuurlijk licht. De woonkamer heeft een open indeling en biedt veel mogelijkheden om een royale zit- en eethoek te creëren. Daarnaast is de volledige woonkamer voorzien van een tegelsvloer.

Keuken: Aan de voorzijde van de woonkamer is de halfopen keuken gesitueerd. Deze is modern en wordt middels een kastruimte gescheiden van de woonkamer. Voorzien van een L-vormig aanrecht en uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast met vriezer, spoelbak en voldoende opbergmogelijkheden, is de keuken instap klaar en van alle gemakken voorzien.

Slaapkamers: Grenzend aan de hal bevindt zich een slaapkamer. Deze is ruim, goed onderhouden en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een bed en bureau of opbergmeubel. De overige slaapkamers bevinden zich op de 1e verdieping, welke middels de trap in de hal te bereiken is. Deze slaapkamers zijn eveneens goed onderhouden en ruim van stuk. Ze bevinden zich in de punt van het dak en hebben daarom een verhoogd plafond. Indien gewenst kan een slaapkamer als werk- of hobbyruimte fungeren.

Buiten: Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het zonnige terras met adembenemend vergezicht over De Molenwaard. Het terras is volledig betegeld en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een lounge set of buitentafel. De ideale plek om te genieten van de zonuren op een dag.

Schiphuis: Onder het huis is een afsluitbare ligplaats aanwezig, welke middels een elektrisch bedienbare segmentdeur geopend en gesloten kan worden. Hier kan (na kleine aanpassing) een boot worden afgemeerd van maximaal 15.00 m x 4,60 m.

Bijzonderheden: Woonoppervlakte: 80,70m² Externe bergruimte: 0,00m² Inhoud: 630,42m³ Bouwjaar: 1992 - Uniek boothuis aan het water - Drie ruime slaapkamers - Goed onderhouden badkamer - Ruime, open woonkamer - Moderne keuken - Gelegen op een unieke locatie - Op loopafstand van het historische centrum van Hasselt - Uitstekende bereikbaarheid - Parkeerplaats op eigen erf - In het woonhuis mag het gehele jaar worden gewoond

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 630

Overige

Perceel oppervlakte 266

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1992
Aantal kamers 4

Woningdetails

Bouwjaar 1992
Woon oppervlakte 81
Inhoud woonhuis 630

Overige

Perceel oppervlakte 266

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij