Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

63 Sterrenkroos, Zwolle Prachtige instapklare splitlevelwoning op een geweldige locatie!

Welkom in deze sfeervolle moderne splitlevelwoning aan de Sterrenkroos 63 in Zwolle. Betreed de woning en laat je verrassen door de ruimte en het comfort dat deze woning te bieden heeft. Met een royaal en speels interieur, inclusief een ruime woonkamer met uitzicht op de makkelijk te onderhouden tuin en een moderne keuken, biedt deze woning alle gemakken voor het moderne gezinsleven.

Met maar liefst 4 slaapkamers (oorspronkelijk 3) waarvan 1 momenteel als studio wordt gebruikt, een slim ingedeelde badkamer en een makkelijk te onderhouden achtertuin op het westen met aan de achterzijde een breed speelveld, is deze woning ideaal voor starters en kleine gezinnen die op zoek zijn naar een eigentijdse en ruime woning. Ook is er aan de voorkant parkeergelegenheid en de mogelijkheid tot het installeren van een elektrische laadpaal op eigen terrein.

Deze woning biedt niet alleen een prachtig interieur, maar ook een ideale woonomgeving. Gelegen in een kindvriendelijke buurt, geniet je van rust en ruimte. In de directe omgeving vind je verschillende voorzieningen, zoals het winkelcentrum van Stadshagen, scholen en sportfaciliteiten, maar ook de Milligerplas en het haventje aan het einde van de straat. Ideaal voor een wandeling of ontspanning aan het water.

Ook het historische centrum van Zwolle is met de fiets binnen ongeveer 15 minuten te bereiken. Daarnaast zorgen de nabijheid van uitvalswegen en het openbaar vervoer voor uitstekende verbindingen naar omliggende dorpen en steden. Hier geniet je van het beste van twee werelden: een moderne woning in een aangename, goed bereikbare omgeving.

Indeling:

Begane grond: Bij binnenkomst word je direct verwelkomd door een zee van ruimte dankzij de hoge plafonds van deze eigentijdse splitlevelwoning, wat het gevoel van ruimtelijk wonen versterkt. De houten vloer (eiken) heet je welkom en er is genoeg ruimte voor de meterkast en een garderobe. In de entree vind je ook de toegangsdeur tot een ruime berging aan de voorkant, die ook van buitenaf bereikbaar is. Handig voor fietsen, scooters of motoren. Verder is er een eigentijds toilet voordat je toegang hebt tot de woonkamer. De royale woonkamer is licht en speels door de splitlevel indeling. Beneden is de ruime keuken met een licht hoekmeubel en verschillende apparaten, waaronder een 90 cm breed fornuis, afzuigkap en vaatwasser. Boven vind je een ruime zithoek met uitzicht op de tuin via de schuifpui. De trapopgang achter een robuuste loftdeur voegt een eigentijds accent toe aan de ruimte. De keuken biedt, naast ruimte voor een grote eethoek, veel werkruimte en opbergruimte. Daarnaast is er een inloop-trapkast voor je voorraad, zodat je alles bij de hand hebt.

1e verdieping: Op de eerste verdieping vind je een ruime overloop en maar liefst vier slaapkamers. De voorste slaapkamer is opgedeeld in twee ruimtes, waarvan er één als studio wordt gebruikt. De ruimte is ideaal om te gebruiken als inloopkast. Daarnaast vind je hier de badkamer met een betonlook vloertegel, inloopdouche en dubbele wastafel met spiegelkasten. Verder zijn er nog een apart 2e toilet, een bergkast voor de cv-ketel en een bergkast met witgoedaansluitingen. De vier slaapkamers, twee aan de voorkant en twee aan de achterkant van de woning, bieden ruimte en een prettige lichtinval. De keurige afwerking en tapijtvloer dragen bij aan het comfort van de ruimtes. Eén van de slaapkamers heeft een kastenwand over de volledige breedte.

Buiten: Aan de voorkant van de woning is er parkeergelegenheid op eigen terrein. Aan de achterkant is er een onderhoudsvriendelijke achtertuin, een ruim terras, een afsluitbare bergkast voor tuingereedschap en de kussens van de tuinmeubelen. Verder is de woning voorzien van een zonnescherm, een ideale tuin voor ontspannen buitenleven. Vanuit de tuin heb je zicht op een breed speelveld met een speeltuin, wat de omgeving extra aantrekkelijk maakt voor kinderen.

Verkoper aan het woord: Bij mijn eerste stap in de woning was ik aangenaam verrast door het ruimtelijke gevoel en de hoge plafonds in de entree en keuken. De speelse indeling met de woonkamer aan de achterzijde die iets hoger ligt, versterkte dat gevoel nog meer. Dit ervaar je alleen wanneer je binnenkomt en het echt voelt. De handige berging aan de voorkant met bergzolder en toegangsdeur naar buiten heb ik altijd als een extra bonus ervaren. De berging is groot genoeg voor fietsen, een scooter of zelfs een motor. Hier is ook een handige werkbank voor de klussers onder ons.

Wat betreft de onderhoudsvriendelijke achtertuin met bergkast, de ligging op het westen is ideaal voor voldoende zon en schaduw. Aan de achterkant wordt de tuin afgeschermd door een muur, wat zorgt voor een veilig gevoel en veel privacy. Als je liever een achterom hebt, is dat snel gerealiseerd.

De inloop-trapkast in de keuken ervaar ik als zeer prettig en is enorm ruim in vergelijking met andere huizen, dat zie je maar zelden. Op de eerste verdieping is de voorste slaapkamer opgedeeld in twee ruimtes, waarvan er één als studio wordt gebruikt, maar dit is snel om te zetten naar een inloopkast. Het aparte toilet, maar ook de relatief grote badkamer en de kast voor de wasmachine met droger zijn zeer prettig in gebruik.

De locatie van deze woning is echt bijzonder, dicht bij het winkelcentrum van Stadshagen, maar ook de recreatieplas de Milligerplas gecombineerd met het haventje aan het einde van de straat op maximaal 200 meter. Ook dit moet je als koper zien en ervaren.

Tot slot: Deze woning moet je zien en ervaren. Naast de fantastische omgeving, zit de verrassing van deze woning echt achter de gevel. Laat je, net zoals ik in 2016 toen ik de woning kocht, positief verrassen en maak vandaag nog een afspraak voor bezichtiging.

Bijzonderheden: • Woonoppervlakte: 112 vierkante meter • Perceeloppervlakte: 145 vierkante meter • Inhoud: 396 kubieke meter • Bouwjaar: 2003 • Volledig geïsoleerd • Energielabel: A • Splitlevelwoning • Moderne afwerking • Schilderwerk 2024 • Veel bergruimte • Parkeergelegenheid op eigen terrein • Mogelijkheid tot plaatsen van laadpaal voor elektrische auto • Zonnige achtertuin op het westen • Rustige locatie en dicht bij alle voorzieningen • Nabij speelveld en Milligerplas.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 145

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2003
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2003
Woon oppervlakte 112
Inhoud woonhuis 396

Overige

Perceel oppervlakte 145

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Bert Leistra ERA Makelaardij