Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Nieuwe goed onderhouden tussenwoning in de verkoop! Gelegen in het gezellige Bunschoten-Spakenburg met een basisschool en het gezellige centrum om de hoek! De woning is van alle gemakken voorzien en dat maakt het een plek waar je je direct thuisvoelt, waar je kan genieten van rust en ruimte maar ook van het gezellige centrum.

Bij binnenkomst in deze mooie woning wordt je direct verwelkomd door de ruime woonkamer met voorerker met glas in lood wat voor veel lichtinval zorgt. De begane grond van de woning is voorzien van vloerverwarming met een plavuizenvloer. De keuken is goed onderhouden en is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals keramische kookplaat, cooker, vaatwasser, oven, magnetron, koelkast en vriezer. De achterzijde van de woning is voorzien van openslaande deuren naar de tuin. De tuin is goed onderhouden met stenen berging en de ideale plek om lekker te barbecuen.

Vanuit de hal heb je toegang tot de eerste verdieping waar je drie ruime slaapkamers vindt die ieder voorzien zijn van rolluiken en airco. De masterbedroom is voorzien van een inbouwkast. De badkamer is in 2017 compleet vernieuwd en is van alle gemakken voorzien, met een ligbad, douche, hangend toilet, wastafel met wastafelmeubel en een designradiator.

Vanaf de trap op de overloop kom je uit op de tweede verdieping. De tweede verdieping heeft een ruime overloop waar je bijvoorbeeld de wasmachine kwijt kan. Ook is er een afgesloten berging. Slaapkamer 4 is ook erg ruim en is voorzien van dakkapel met rolluiken, airco en inbouwkasten.

Verder zijn alle wanden van de woning afgewerkt met spachtelputz en zijn de plafonds gestuct. De begane grond is voorzien van een plavuizenvloer en zijn de eerste en tweede verdieping voorzien van laminaat.

Kenmerken van de woning: + Kindvriendelijke omgeving + Basisschool en centrum op loop- en fietsafstand + Bouwjaar 1967 + Openbaar parkeren + Energielabel A + Voorzien van 12 zonnepanelen + Airco + Nieuwe CV ketel + Gevels, vloeren en dak zijn geïsoleerd

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 141
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1967
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1967
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 398

Overige

Perceel oppervlakte 141
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt