Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Welkom bij Kostverloren 4, een prachtige 2/1 kapwoning gelegen in het hart van het sfeervolle dorp Bunschoten-Spakenburg. Deze woning is perfect voor ieder gezin/stel die op zoek is naar een ruime, comfortabele en centraal gelegen woning. Met een woonoppervlak van 131m2 en een perceel van 348m2 biedt deze woning volop leefruimte in en om de woning. De ligging midden in het dorp zorgt ervoor dat alle voorzieningen binnen handbereik zijn. Binnen 5 minuten fietsen ben je in het sfeervolle centrum van Bunschoten-Spakenburg, waar je kunt genieten van de gezellige terrasjes, winkels en de authentieke haven. Het perceel biedt u diverse mogelijkheden tot het voeren van uw eigen bedrijf aan huis.

Kortom, Kostverloren 4 is een plek waar je je snel thuis zal voelen. Een woning waar karakter en comfort samenkomen en waar je kunt genieten van alles wat het dorpsleven te bieden heeft. We nodigen je graag uit voor een bezichtiging. Kom en ervaar zelf de charme en de ruimte van deze prachtige 2/1kapwoning in Bunschoten-Spakenburg!

De indeling is als volgt:

Begane grond: entree, toiletruimte en trap naar de 1e verdieping. De woonkamer is een fijne, ruime leefruimte met openslaande tuindeuren en een karakteristiek balkenplafond. De grote raampartijen en de openslaande tuindeuren zorgen voor een overvloed aan natuurlijk lichtinval. De dichte woonkeuken, uitgevoerd in een praktische U-opstelling, is uitgerust met diverse inbouwapparatuur. Of je nu een fervent thuiskok bent of gewoon graag een snelle maaltijd bereidt, deze keuken heeft alles wat je nodig hebt. Aangrenzend aan de woonkamer en keuken vind je een heerlijke serre. Deze ruimte is de ideale ruimte voor gezellige avonden met vrienden/familie of om na een lange dag te ontspannen met een goed boek of misschien wel als speelruimte voor de kinderen te gebruiken. Alles kan!

1e verdieping: De woning beschikt over 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping waarvan 1 kamer met een grote schuifwandenkast en een inbouwkast, 2e slaapkamer met 1 inbouwkast en de 3e slaapkamer is nu ingericht als inloopkast en heeft openslaande deuren naar het balkon (zuid). De nette badkamer heeft een inloopdouche, wastafel met meubel, 2e toilet en een designradiator.

2e verdieping bereikbaar middels vaste trap: ruime overloop met zowel aan de voor- als achterzijde een dakraam. Tevens tref je hier een 4e slaapkamer met een dakkapel.

De zijtuin is gelegen op het zuiden en keurig aangelegd met sierbestrating, borders en deels een gazon. Een zonnige tuin waar je heerlijk kan genieten van de zon! En tijdens de hele warme zomerdagen zorgt de zonwering voor een fijne schaduwplek. Daarnaast beschikt de tuin over 2 eigen parkeerplekken. Voor de doe-het-zelver of de autoliefhebber is er een ruime garage met bergzolder van maar liefst 31m2. Deze ruimte is ook bijzonder geschikt voor zakelijke doeleinden zoals een kantoor of dienstverlening aan huis, bijvoorbeeld ruimte voor een salon. Maar ook biedt de ruimte mogelijkheid voor het realiseren van een zogenaamde meer generatie of kangoeroewoning.

Sterke punten van deze woning: * Ruime eengezinswoning met veel leefruimte in en om de woning! * Woonoppervlak van 131m2 * Perceelgrootte van 348m2 * 2 parkeerplekken op eigen terrein * Zonnige zijtuin op het zuiden * Royale woonkamer met openslaande tuindeuren * Ruime woonkeuken met moderne keuken in een U-opstelling * Gezellige serre van ca. 15m2 * De woning heeft 4 slaapkamers * Grote garage met aparte bergruimte, een bergkast én een bergzolder! * Deze woning wordt aangeboden met ERA garantie!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 579

Overige

Perceel oppervlakte 348

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1959
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1959
Woon oppervlakte 131
Inhoud woonhuis 579

Overige

Perceel oppervlakte 348

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars

Vergelijkbaar in de buurt