Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Ontdek de ultieme woondroom in het hart van Lopik!

Deze stijlvolle, aan twee kanten uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning biedt werkelijk alles wat uw hart begeert! Wat denkt u bijvoorbeeld van de vrijstaande garage, de ruime, zonnige tuin met lounge-overkapping, prachtige badkamer, een grote bijkeuken, 4 ruime slaapkamers en het klapstuk van de woning: de ruime woon/eetkamer met een grote, moderne, open keuken. De hele achterpui van de woning is van glas waardoor het zonlicht heerlijk naar binnen schijnt.

De woning is in 2020 ingrijpend verbouwd. Een greep uit de werkzaamheden: De houten begane grondvloer is vervangen door een betonvloer met vloerverwarming; de keuken is geheel vernieuwd, een kamerbrede glaspui is op de begane grond geplaats en een deel van de kozijnen is vervangen en allen voorzien van HR++ glas. Verder is de woning verduurzaamd met 12 zonnepanelen. De rest van de talloze werkzaamheden leest u onder aan de tekst in de bijzonderheden.

Locatie: Een belangrijk aspect is de ligging van de woning. Pal in het centrum van Lopik, tegenover het winkelcentrum en het marktplein waar op donderdag de gezellige weekmarkt is. Alle voorzieningen zijn dus letterlijk naast de deur. En toch heeft u maximale privacy in de woning en tuin. Hoe heerlijk is dat! Ook zijn diverse basisscholen, kinderdagverblijven en het OV op loopafstand.

Parkeren kunt u op eigen terrein; in de garage of op de oprit voor de garage. Maar er is ook voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning. Direct tegenover de woning is een laadpaal voor elektrische auto’s.

Indeling

Begane grond: Entree met meterkast, toilet met fontein, garderobe, trapkast, trapopgang naar de 1e verdieping en toegang tot de woon/eetkamer met halfopen keuken. De moderne keuken met eetbar is een absolute eyecatcher. In een langwerpige opstelling met composiet werkblad voorzien van een Bauknecht 5 pits FlexiCook inductiekookplaat, geïntegreerde afzuigkap met afstandsbediening, Quooker Combi (heet- en kokend waterkraan) met groot 7 liter reservoir, combimagnetron/oven, hoge koelkast, vriezer en vaatwasser. De gehele achterpui is HR ++ glas. Openslaande deuren geven toegang tot de achtertuin. De woonkamer ligt aan de voorzijde van de woning, de eetkamer aan de achterzijde, direct naast de keuken. Op de begane grond bevindt zich ook de ruime bijkeuken met loopdeur naar de tuin. Hier is voldoende ruimte voor alle laarzen, jassen, tassen en kinderwagens. Hier is tevens de wasruimte met wasmachine en droger. Maar ook geschikt als kantoor of praktijk aan huis. De gehele begane grond is voorzien van een moderne pvc-vloer en heeft grotendeels vloerverwarming.

1e verdieping: De overloop biedt toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De hoofdslaapkamer (ca. 14,1m²) ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van airconditioning (koelen en verwarmen) en een rolluik. De tweede slaapkamer (ca. 16,2 m²) heeft een speelse indeling en een glaspui met zicht op het centrum van Lopik. De kleinste, derde slaapkamer (ca. 7,6 m²) ligt aan de voorzijde van de woning. De ruime badkamer (ca. 9,2 m²) is voorzien van een ligbad, inloopdouche met regendouchekop, toilet, dubbele wastafel met meubel, designradiator en deels vloerverwarming.

2e verdieping: Hier bevindt zich de vierde slaapkamer met brede dakkapel en bergruimte achter de knieschotten. Hier is tevens de opstelplek van de cv-ketel (Nefit Proline HR 2020). De hoogte van deze ruime zolderkamer (ca. 22,4 m²) is onder 2 meter dus telt officieel niet mee met het woonoppervlak en is de bonuskamer.

De tuin: De woning heeft een voor-, zij-, en achtertuin met een totaal oppervlak van ca. 227 m². Een heerlijke, onderhoudsvriendelijke plek met (kunstgras) gazon, een groot zonneterras, lounge overkapping, houten schuur en vrijstaande garage met bergzolder en parkeerplaats. 's Avonds is de tuin verlicht door de sfeervolle buitenverlichting.

Bijzonderheden: - Goed onderhouden, uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning, bouwjaar 1970, in 2020 ingrijpend verbouwd; - De hoogte van de zolderkamer (ca. 22,4 m²) is onder 2 meter en is gezien de aankleding opgenomen in deze aanmelding als woonoppervlak maar is officieel overig inpandige ruimte; - In 2020 zijn de volgende werkzaamheden uitgevoerd: - De keuken is geheel vernieuwd, begane grondvloer is deels vervangen en voorzien van vloerverwarming, Toilet begane grond vernieuwd, meterkast geheel vervangen, gehele achter pui vervangen door hardhouten glas pui (HR++) met elektrische zonnescreens, deel kozijnen bijkeuken vervangen (HR++), laminaatvloer 1e verdieping vernieuwd, airconditioning en nieuwe CV ketel geplaatst. - Dak uitbouw in 2021 geheel vervangen; - In 2023 zijn 12 zonnepanelen geplaatst; - Vrijstaande garage met grote bergzolder en parkeerplek op oprit; - Ligging pal in centrum Lopik; - Woning is voorzien van energielabel C; - Oplevering in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 481

Overige

Perceel oppervlakte 318

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 1970
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1970
Woon oppervlakte 134
Inhoud woonhuis 481

Overige

Perceel oppervlakte 318

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij