Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Houdt u van een moderne, eigenzinnig vormgegeven woning met het heerlijke gevoel van vrijstaand wonen? Dan is dit uw kans! Kom kijken in deze zeer goed onderhouden, stijlvolle 2-onder-1 kapwoning aan de Amerikalaan 100. Een heerlijke ruime woning met een woonoppervlak van maar liefst 172 m2. Geniet van de prachtige, halfronde glaswanden in de woonkeuken en de woonkamer met zicht op de rondom gelegen tuin. Op de verdiepingen bevinden zich 4 royale slaapkamers, een heerlijke, luxe badkamer met sauna, grote wasruimte en een dakterras met prachtig zicht op deze groene wijk. Op de begane grond is een ruime berging en aparte werkkamer. Er is voldoende parkeergelegenheid met maar liefst 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en nog voldoende buitenruimte over voor de fraaie, privacyrijke, rondom gelegen tuin met diverse terrassen en bloemrijk borders. En de locatie? Perfect! Op loopafstand van diverse winkels, scholen, kinderdagverblijven, het openbaar vervoer (sneltram en bus) en op 5 minuten rijden van de snelweg A2. Het gezellige centrum van IJsselstein met restaurants, leuke winkels en een theater/bioscoop is 5 minuten fietsen en u bent in 15 minuten rijden in hartje Utrecht.

Kortom; dit is de plek waar uw woondromen werkelijkheid worden. Wij leiden u dan ook met veel plezier rond in deze heerlijke woning.

Indeling: Begane grond: We parkeren de auto op eigen terrein. In de ruime entree bevindt zich de garderobe, een vernieuwd toilet met fonteintje, de meterkast en toegang tot de berging met daar achter de werkkamer. Deze bevindt zich in de voormalige garage. De toegangsdeuren zijn behouden gebleven dus als u een garage wilt is dit eenvoudig weer te realiseren.

Vanuit de entree komen we in de ruime tussenhal met open trap naar de verdieping. Rechts ligt de woonkeuken en links de woonkamer. Beide ruimtes zijn indrukwekkend door de grote, halfronde glaspui met prachtig zicht op de tuin. In de woonkeuken is meer dan genoeg ruimte voor een grote eettafel, een heerlijke plek voor gezellige avonden met uw familie of vrienden! De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koelkast met vriesvak, 4 pits inductie kookplaat en geïntegreerde afzuigkap, combi-oven/magnetron en vaatwasser. Aan de achterzijde van het “schier-spoeleiland” is extra veel bergruimte. Vanuit de keuken heeft u via een loopdeur toegang tot de tuin.

De woonkamer heeft net zoals de keuken een halfronde glaspui met prachtig zicht op de tuin. Hier bevindt zich een gezellige open haard waarbij u na een drukke dag heerlijk tot rust komt. Ook vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de tuin.

De begane grond is grotendeels voorzien van een fraaie beukenhouten parketvloer.

1e verdieping: De ruime overloop biedt toegang tot 3 royale slaapkamers en de luxe badkamer. De slaapkamers zijn resp. 13,5, 21,7, en 11,2 m². Genoeg ruimte dus! Alle slaapkamers hebben meerdere ramen waardoor het licht overdadig naar binnen valt. De badkamer (ca. 6,9 m²) is 7 jaar geleden geheel vervangen. Hier kunt u heerlijk ontspannen in de sauna met infrarood en lichttherapie of onder de inloopdouche met stortdouche en regendouche. De badkamer is verder uitgerust met een dubbele wastafel met bergmeubel, handdoekradiator en een tweede toilet.

2e verdieping: De overloop van de 2e verdieping is extra licht door een groot dakraam in het platte dak. Op deze etage bevindt zich de 4e slaapkamer (ca. 14,9 m²) met toegang tot het dakterras en de ruime wasruimte/berging met aansluiting van de wasmachine, droger en de mechanische ventilatie-unit. Op deze verdieping is ook de stookruimte met de CV (Remeha Calenta 2012) en de Agpo Ferroli zonneboiler (deze wordt niet gebruikt). De mogelijkheid bestaat om redelijk eenvoudig een 5e slaapkamer te creëren.

De tuin: We noemden het al eerder, het gevoel van vrijstaand wonen. Door de rug-aan-rug ligging van de woning is er vanuit alle ruimtes in de woning zicht op de tuin. De fraaie buitenruimte (met vrijstaande houten berging) ligt rondom de woning en biedt door de groene afscheiding veel privacy. De tuin is fraai aangelegd met meerdere terrassen, gazons en prachtige borders. Er is ruimte op eigen terrein voor het parkeren van meerdere auto’s.

Bijzonderheden: - Fraai vormgegeven 2-onder-1 kap woning; - Door de rug-aan-rug ligging heeft u het gevoel van vrijstaand wonen; - Woonoppervlak van ruim 172 m²; - Voorzien van grote, halfronde raampartijen met fraai zicht op de tuin; - 4 ruime slaapkamers en een aparte werkkamer; - Dak deels vernieuwd in 2024 (1e verdieping); - Wellness badkamer met sauna en stortdouche; - Op loopafstand van winkels, OV, Scholen. Uitvalswegen binnen 5 rijminuten bereikbaar, centrum Utrecht binnen 15 minuten. - Woning is voorzien van energielabel B; - ERA-garantie van toepassing; - Oplevering in overleg.

Nieuwsgierig naar deze unieke woning? Onze specialist voor deze woning is Bas de Vreeze. Hij maakt graag tijd vrij om u een uitgebreide rondleiding te geven. Nog beter is om tijdens deze afspraak uw (NVM) aankoopmakelaar mee te nemen.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 350

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning
Bouwjaar 2000
Aantal kamers 7

Woningdetails

Bouwjaar 2000
Woon oppervlakte 173
Inhoud woonhuis 641

Overige

Perceel oppervlakte 350

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij