Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Uniek appartement in de binnenstad van IJsselstein.

Wat een heerlijk appartement is dit! Gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden, kleinschalig appartementencomplex. Pal in de binnenstad van IJsselstein! De hoge en ruime woonruimte met ruime entresol, het zonnige terras, de ruime slaapkamer en de prachtige badkamer. Hier wil je meteen intrekken! Vanuit de woning heb je mooi zicht op de prachtige historische panden van de stad. Alle winkels en restaurants liggen letterlijk aan je voeten. En ook al heb je beneden de reuring van de stad, op het zonnige dakterras zit je heerlijk rustig!

Indeling: Begane grond: Centrale entree met brievenbussen en ruimte voor het plaatsen van de fietsen. Trapopgang naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping: De ruime hal geeft toegang tot de bergingen. De ruime berging is voorzien van elektra.

Tweede verdieping (appartement): Vanaf de ruime (gezamenlijke) hal is er toegang tot het dakterras, de meterkast en het appartement. We betreden de hal van het appartement met toegang tot de prachtige, volledig betegelde badkamer (gerenoveerd in 2021). Deze is voorzien van een zwevend toilet, elektrische handdoekradiator, wastafel met meubel, ruime douche en de wasmachine-aansluiting. Vanuit de badkamer is er ook toegang tot de slaapkamer. Rechtdoor lopend komen we in de ruime en sfeervolle woonkamer met open keuken, twee dakkapellen, open trap naar de entresol en toegang tot de slaapkamer. Op de ruime entresol is nu een werkplek gecreëerd maar dit is ook absoluut een leuke tweede slaapplek! Hier bevindt zich tevens de CV-kast en veel bergruimte.

De open keuken is voorzien van een 4 pits keramische kookplaat, rvs-afzuigkap, vaatwasser, oven/magnetron en koelkast. De slaapkamer (met dakkapel) ligt in de hoek van het appartement, ook gezellig onder de schuine kap. Vanuit deze kamer is er ook toegang tot de badkamer.

Dakterras Het dakterras (bereikbaar via de gemeenschappelijke hal) ligt aan de achterzijde van het complex, op het zonnige zuidwesten. Hier zit je heerlijk en kan je gedurende de hele middag genieten van de zon!

Bijzonderheden: Uniek en gezellig appartement; Gelegen in een goed onderhouden, kleinschalig appartementencomplex; Woning is geheel voorzien van HR++ glas; Ligging pal in de binnenstad van IJsselstein; Zee sfeervolle woonkamer met ruime entresol; Zonnig dakterras; Recht van overpad op dakterras voor naastgelegen appartement; Ruime berging; Betaald parkeren en parkeervergunning in de binnenstad van IJsselstein; Eerste parkeervergunning is kosteloos; Energielabel C; Era garantie van toepassing; Servicekosten: € 100,- p.m.; Oplevering medio juli 2024 of in overleg.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 174

Overige

Perceel oppervlakte 0

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Bovenwoning
Bouwjaar 1983
Aantal kamers 2

Woningdetails

Bouwjaar 1983
Woon oppervlakte 58
Inhoud woonhuis 174

Overige

Perceel oppervlakte 0

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Aarendonk ERA Makelaardij