Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Direct online een bezichtiging plannen? Ga naar onze website! 

WELKOM IN HET BERGKWARTIER
Stel je voor: een karakteristieke 2-onder-1 kapwoning, de ruimte om te leven en de rust van een zonnige tuin, allemaal binnen handbereik van de stedelijke voorzieningen. Dit is geen droom, maar een realiteit in het Bergkwartier! Ontdek deze woning met charme en kenmerken zoals een erker en glas-in-lood ramen. De woning is voorzien van 5 slaapkamers, een diepe zonnige achtertuin gelegen op het zuidoosten, een eigen oprit, een berging en een ruime garage. Dit huis biedt de mogelijkheden om jouw droomhuis te realiseren!

DE HOOGTEPUNTEN OP EEN RIJ
- KARAKTER: Een karakteristieke woning met een unieke erker en authentieke glas in lood ramen.
- RUIMTE: Een royale woning met mogelijkheden.
- ZONNIGE EN DIEPE ACHTERTUIN: Gelegen op het zuidoosten, perfect voor tuinliefhebbers en een speelplek voor kinderen.
- GELIEFDE BUURT: Gelegen in een mooie straat in het gewilde Bergkwartier.
- GEMAK: Voorzien van een eigen oprit, berging en een vrijstaande garage.
- PERFECTE LOCATIE: Op loopafstand van de Leusderweg, gezellige restaurants, het Centraal Station en de historische binnenstad van Amersfoort.

EEN HUIS MET MOGELIJKHEDEN
In het geliefde Bergkwartier staat deze karakteristieke 2-onder-1 kapwoning; het is een heerlijk familiehuis waar je fijn de ruimte hebt. De woning is voorzien van karakteristieke kenmerken zoals een erker en glas- in-loodramen. De woning dient te worden gemoderniseerd, waarbij je al je wensen kwijt kunt en deze weer toekomstbestendig maakt.

De vijf slaapkamers in het huis bieden veel ruimte. Of je nu een groot gezin hebt en op zoek bent naar ruimte voor iedereen, een zelfstandige professional bent die een kantoor aan huis wenst of een creatieveling die droomt van een eigen atelier of hobbykamer; dit huis biedt de flexibiliteit om aan al deze wensen te voldoen. 

De royale achtertuin is een grote plus van deze woning. Deze diepe tuin, perfect georiënteerd op het zuidoosten, vangt het zonlicht van de vroege ochtend tot de late avond. Het is een plek waar je in alle rust kunt genieten van een kopje koffie in de ochtendzon, waar kinderen veilig kunnen spelen of waar je in de avonduren kunt ontspannen na een drukke dag.

Met een eigen oprit, een vrijstaande berging en een garage, biedt deze woning ook het praktische gemak dat het dagelijks leven net iets aangenamer maakt. Zo kun je altijd jouw auto parkeren op eigen terrein en fietsen of ander tuingereedschap opbergen. 

Deze karakteristieke woning ligt op een ideale locatie met de Leusderweg voor de dagelijkse boodschappen op korte afstand. Ook zijn er diverse restaurants in de buurt voor een avondje uit. Het Centraal Station is snel bereikbaar voor reizen op grotere afstand. Daarnaast liggen de A1 en A28 ook dichtbij, wat zorgt voor een goede verbinding met de snelwegen.

De historische binnenstad van Amersfoort ligt op korte (loop)afstand. De binnenstad biedt cultuur en gezelligheid dichtbij huis. Wandel langs de historische stadsmuren van Amersfoort en kom uit bij De Langestraat voor jouw favoriete winkel. Eindig op een terras aan De Hof of bij Het Lieve Vrouweplein. 

Dit huis in het Bergkwartier is een thuis dat klaarstaat om nieuwe herinneringen te creëren, een plek waar je je eigen toekomst kunt vormgeven in een fijne omgeving met alles binnen handbereik. Zie jij jezelf hier al wonen? 

MAAK VAN DEZE WONING JOUW THUIS
Ben je klaar om de stap te zetten naar een huis dat zowel ruimte biedt voor je professionele ambities als voor je persoonlijke ontspanning? Dit huis in het Bergkwartier wacht op jou. Plan nu een bezichtiging via onze website en ervaar zelf de rust, ruimte en het comfort van deze prachtige woning.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1911
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1911
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 543

Overige

Perceel oppervlakte 408

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning,2-onder-1-kapwoning, Woonhuis
Bouwjaar 1911
Aantal kamers 8

Woningdetails

Bouwjaar 1911
Woon oppervlakte 151
Inhoud woonhuis 543

Overige

Perceel oppervlakte 408

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Hendriks Makelaardij - Amersfoort