Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Starters opgelet!

Dit appartement is de perfecte plek om te starten. De woning is gelegen in de Componistenbuurt-Noord in Amersfoort. De woning is gunstig gelegen met veel voorzieningen in de buurt. Het centrum van Amersfoort is op fietsafstand en op loopafstand van de supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 2 minuten rijden. Ben jij opzoek naar een appartement, gelegen nabij het centrum van Amersfoort? Dan is dit je kans!

De indeling: Begane grond: Afgesloten entree, hal met brievenbussen, toegang tot de inpandige berging en het trappenhuis.

4e verdieping: De woning is gelegen op de vierde verdieping van het appartementen complex. Bij binnenkomst kom je in een ruime entree die toegang biedt tot alle ruimtes. Aan de linkerzijde heb je toegang tot de 2 ruime slaapkamers. Aan de rechterzijde bij binnenkomst tref je de woonkamer en de keuken. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel met wastafelmeubel.

Ben jij geïnteresseerd in dit appartement? Kom dan 27 maart tussen 14:00 en 15:00 uur naar de open dag met vrije inloop. Of maak een afspraak via Funda.

Enkele kenmerken: + Centrum op fietsafstand + Supermarkt op loopafstand + 2 ruime slaapkamers + Openbaar parkeren + 46m2 woonoppervlak + Energielabel E + Servicekosten bedragen €99 per maand

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 178

Overige

Perceel oppervlakte 1811

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Portiekflat
Bouwjaar 1963
Aantal kamers 3

Woningdetails

Bouwjaar 1963
Woon oppervlakte 46
Inhoud woonhuis 178

Overige

Perceel oppervlakte 1811

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Snel ERA Makelaars