Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Dit is wat je noemt een woning met inhoud!
Wat je aan de buitenkant namelijk niet ziet is dat deze woning met berging/garage een inhoud heeft van maar liefst 761 m3! De woning is uitstekend onderhouden en is de afgelopen jaren helemaal onderhanden genomen. Naast voldoende ruimte heeft deze goed geïsoleerde woning 4 slaapkamers en een zonnige tuin op het zuidwesten. Word jij de nieuwe eigenaar van dit Zeeuwse pareltje?

Ligging:
De woning is gelegen in het centrum van Zierikzee met alle voorzieningen in de buurt. Zo vind je de supermarkt op loopafstand net als diverse winkels en horecagelegenheden. Verder is er in de nabije omgeving o.a. een school, brandweerpost en tandartspraktijk. Ook de haven van Zierikzee bevindt zich op steenworp afstand. Hier kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje op één van de leuke terrasjes aan de haven.
Een dagje shoppen? Binnen 50 minuten sta je in het bruisende centrum van Rotterdam. Voor ruimte, rust en natuur kun je terecht op Boswachterij Westerschouwen. Binnen 20 minuutjes rijden sta je in dit grootste bos van Zeeland. Het strand van Schouwen-Duiveland bereik je eveneens binnen 20 autominuten rijden.

Indeling
Begane grond:
Je komt binnen in de entree met meterkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer. De royale woonkamer is strak afgewerkt met stucwanden en plafonds. De grote raampartijen aan zowel de voor- als achterkant van de woning zorgen voor veel lichtinval. De ruimt waar nu de eethoek staat beschikt over openslaande tuindeuren naar de achtertuin.
De dichte keuken is ruim en heeft een sfeervolle houtkachel. De keuken (2019) zelf beschikt over voldoende opbergruimte en diverse inbouwapparatuur, zoals een 6-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Daarnaast geeft de keuken toegang tot de berging/garage. In de berging bevindt zich het toilet en de aansluiting voor de wasmachine. Ook bevindt zich hier de cv-installatie en is er een handige bergzolder aanwezig.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot 2 ruimtes en de badkamer. De ene ruimte bevindt zich boven de woning. Hier is een overloop met inbouwkast en zijn er 2 slaapkamers. De andere ruimte, die door middel van een klein trapje te bereiken is, bevindt zich boven de berging/garage. Hier kom je op een overloop die eveneens toegang biedt tot 2 slaapkamers die allebei zijn voorzien van een groot dakraam. De moderne badkamer is voorzien van een dubbele wastafel met meubel, inloopdouche, ligbad en toilet.

2e verdieping:
Er is een bergzolder die bereikbaar is vanaf de overloop.

Tuin:
De ruime achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is volledig betegeld. In de tuin staat een houten berging met een houtkachel. De achtergevel is voorzien van een zonnescherm.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1890;
- Perceeloppervlakte: 232m²;
- Inhoud: 761m³;
- Woonoppervlakte: 138m² conform NEN2580 voorwaarden gemeten;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Volledig geïsoleerd;
- Alle ramen zijn voorzien van rolluiken;
- Verwarming en warm water middels cv-combiketel (bouwj. 2022);
- Energielabel C;
- Aanvaarding/oplevering in overleg.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1890
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 150
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 232
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Kenmerken

Algemeen

Bouwjaar 1890
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 1890
Woon oppervlakte 150
Aantal verdiepingen 3

Overige

Leeg Ja
Hoofdtype Woonhuis
In overleg Ja
Perceel oppervlakte 232
Tussenwonin Ja
Aantal badkamers 1
Eengezinswoning Ja
Aantal slaapkamers 4

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Huizonline.nl