Stad & Zeeland NVM Makelaars
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Luxe en kwalitatief hoogwaardig afgewerkte kadewoning! Deze direct beschikbare en instapklare woning is in augustus 2023 opgeleverd. De woning ligt letterlijk aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Door de nieuwste bouwmaterialen, volledige isolatie, een warmtepomp en 7 zonnepanelen beschikt deze woning over een A+++ energielabel!

Stap binnen in een wereld van luxe en comfort met deze prachtige gloednieuwe kadewoning. Met zijn opvallende breedte van 7,4 meter, geniet u hier van een overvloed aan ruimte en natuurlijk licht. De woonkamer baadt in een oase van zonlicht, dankzij de royale ramen waardoor u uitkijkt op het kalme water. De hoogwaardige materialen creëren een sfeer van moderniteit en elegantie.

De woning beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers, een zonnig dakterras op de 2e verdieping en een onderhoudsvrije vlonder, beiden gelegen op het zuiden. Wat deze woning echt bijzonder maakt, is de eigen aanlegsteiger die direct toegang biedt tot het water. Ziet u het al voor u: een ontspannen vaartochtje over het water of 's avonds, onder het genot van een drankje aan het water, de zon zien ondergaan.

Indeling van de woning:

BEGANE GROND
Op de begane grond bevindt zich een hal met toilet, meterkast en toegang tot de berging voor de fietsen. De berging is ook via een deur aan de voorzijde te betreden. Al vanuit de hal heeft u, door de glazen deur naar de woonkamer en door de grote kunststof raampartijen, zicht op het achtergelegen water en vlonderterras met eigen aanlegsteiger. De woonkamer zelf is door de forse breedte van het huis zeer ruim en door de zuidligging ook bijzonder licht.

Aan de voorzijde van de woning treft u een luxe, op maat gemaakte keuken. In het midden staat het kook- en spoeleiland met o.a. heet water Quooker, een Novy Easy inductiekookplaat met afzuiging, een Miele vaatwasser, een prachtig Corian werkblad en veel kastruimte. Aan de linker- alsook rechterzijde zijn kastenwanden gerealiseerd waarin de volgende inbouwapparatuur is opgenomen: Liebherr koelkast en aparte Liebherr vriezer, Miele oven voorzien van snelle opwarmfunctie, een Miele combi/magnetron en een Miele wijnkoelkast.

De vaste trap in de woonkamer geeft toegang tot de eerste verdieping.

1e VERDIEPING
Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers, waarvan één met inloopgarderobe. Ook is er een praktische berging met aansluitingen voor een wasmachine en droger. De badkamer (met daglicht) is volledig betegeld en heeft een inloopdouche met glazen scheidingswand, een wastafel met spiegel en een tweede toilet met handdouche. Op deze verdieping vindt u ook de technische ruimte met o.a. de warmtepomp en de WTW-unit. Ook deze ruimte biedt veel bergruimte.

2e VERDIEPING
Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping op een overloop, die toegang biedt tot de 4e slaapkamer, een grote berging en het dakterras. De zeer ruime slaapkamer met openslaande deuren naar het terras is met een tweede en suite badruimte uitgevoerd. De 2e badkamer is volledig betegeld, heeft een inloopdouche met glazen scheidingswand, wastafel met spiegel en 3e toilet met handdouche. Vanuit de slaapkamer komt u op het dakterras van ca. 18 m². Deze is gelegen op het zonnige zuiden en bedekt met tegels.

WATERTUIN
U wordt niet alleen eigenaar van de grond waarop de woning staat, maar ook van water. De steiger die vanaf de vlonder het water insteekt deelt u met de buren. Ideaal voor een sloep, om te suppen of om een of wel twee boten tot 9 meter aan te meren, waardoor u straks via het open vaarwater zo de Oosterschelde opvaart of richting de binnenstad van Goes koerst. In deze uitzonderlijke kadewoning kunt u hier volop van genieten! Hier leeft u het ultieme buitenleven!

Het is toegestaan deze woning voor permanente bewoning of als tweede woning te gebruiken.

DE WIJK GOESE DIEP
Wilt u wonen in de stad en genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is de nieuwe wijk 'Goese Diep' uw kans om wonen, werken en vrije tijd op een unieke manier samen te brengen. Hier wordt sfeervol wonen gecombineerd met een actief leven.

De ligging aan het water maakt het de ideale thuishaven voor watersporters en voor iedereen die maar niet genoeg krijgt van de Zeeuwse kust. 'Goese Diep' ligt aan het kanaal van Goes. Via de sluizen van Goese Sas vaart u direct één van de mooiste watersportgebieden van Nederland op: Nationaal Park Oosterschelde. In nog geen half uur fietsen zit u op één van de strandjes bij de Oosterschelde.

De wijk Goese Diep grenst aan het naastgelegen gelegen Goese Meer en het Havenkanaal met ontsluiting naar diverse prachtige Zeeuwse watergebieden. Vanaf de vlonder en het dakterras hebt u zicht op het kanaal en kunt u boten voorbij zien varen en de zon zien ondergaan in het prachtige polderlandschap. Naast 'Goese Diep' ligt de 'Hollandsche Hoeve', een recreatiegebied voor wandelaars en waar kinderen ravotten in de speeltuin en op de kinderboerderij. Daarnaast liggen op loopafstand de Goese Golf, het moderne sportcomplex Omnium en sportpark Het Schenge aan de overzijde van het water.

Voor leuke winkels, restaurants en terrasjes is het historische centrum van Goes de ideale plek. Alles is per fiets of auto binnen circa 7 minuten te bereiken en ook per sloep al zult u er dan -ongetwijfeld met veel plezier- iets langer over doen.

KENMERKEN
- Energielabel A+++
- Bouwjaar 2023
- U wordt de eerste bewoner
- De woning is 29 augustus 2023 nieuw opgeleverd door de aannemer Heijmans en valt onder SWK garantie
- Permanente en tweede bewoning toegestaan
- Twee zonnige terrassen van ca. 24 m2 (vlonder) en 18m² (dakterras) gelegen op het zuiden
- Ruime watertuin op het zuiden met aanlegsteiger, twee boten tot wel 9 meter zijn mogelijk
- 4 slaapkamers en 2 badkamers voorzien van luxe sanitair pakket
- Woonoppervlakte totaal ca. 165 m2, inhoud 609m³, perceel (inclusief water) 170 m²
- Vraagprijs € 785.000,- k.k.
- Oplevering: Per direct mogelijk

LUXE OPTIES MEEGENOMEN IN DE BOUW
- Totaal 7 zonnepanelen om een EPC waarde van 0.26 te generen. De panelen hebben een vermogen van 320 wp per paneel van het merk J.A. Solar e een Solar Edge omvormer.
- Zeer luxe tegelvloeren van het merk Nuvola Ivory op de begane grond, 1e en 2e verdieping (inclusief bergingen)
- Warmtepomp met koeling (2-4 gr terug koelen) en na-regeling in de slaapkamers
- Bij alle plafonds op alle verdiepingen zijn de naden dichtgezet. Alle plafonds zijn voorzien van spuitwerk
- Alle wanden zijn volledig gestukadoord en zijn daarmee klaar om behangen of geschilderd te worden
- Svedex luxe deuren in het hele huis
- Aan de achter(zon)zijde zijn diverse elektrische screens op de begane grond en 1e verdieping aangebracht
- Dubbele openslaande tuindeuren naar de watertuin
- Dubbele openslaande deuren naar het dakterras
- Vorstvrije buitenkranen voor en achterzijde

U bent van harte welkom voor een vrijblijvende bezichtiging. De makelaars van Stad & Zeeland NVM Makelaars laten u graag deze unieke woning zien!

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 609
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A_PPP
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 170
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 62
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning eengezinswoning, tussenwoning
Bouwjaar 2023
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2023
Woon oppervlakte 165
Inhoud woonhuis 609
Aantal verdiepingen 3

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

WC Ja
Dak type Plat Dak
Plat dak Ja
Aan water Ja
Woontype Woonhuis
Dakterras Ja
Energielabel A_PPP
In overleg Ja
Hellend dak Bitumineuze Dakbedekking
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 170
Dak isolatie Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Bitumineuze Dakbedekking
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 62
Tussenwoning Ja
Tuin kwaliteit Normaal
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 3
Buitenzonwering Ja
Eengezinswoning Ja
Vloerverwarming Ja
Aantal slaapkamers 4
Verwarming opmerking Vloerverwarming Geheel, warmtepomp
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag