Sinke Komejan Makelaars
Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Bij het inrijden van de Bosdijk is het al meteen duidelijk, dit is een unieke locatie! Midden in het groen van de Noord-Bevelandse polders rijdend tussen de bomenlaan van de dijk liggen aan het eind een tweetal woningen verscholen; de Bosdijk 2 en 2A.

Beide vrijstaande woningen liggen op een prachtige kavel aan de rand van de dijk en verkeren in een uitstekende staat! De laatste jaren is 2 goed onderhanden genomen en na geïsoleerd en is van 2A een volwaardig woonhuis getransformeerd. Naast de flinke update in het energielabel hebben beide woningen ook het volledige woonprogramma op de begane grond. Dit is de eerste stap in een geweldig breed scala aan mogelijkheden.

Naast de dubbele bewoning kunnen beide woningen namelijk ook recreatief bewoond worden. Een van de twee woningen als recreatiewoning of B&B verhuren biedt de tweede reeks aan opties. Maar het is ook uitermate geschikt voor mantelzorg of een praktijk en werkplek aan huis. Het kan hier allemaal!

Dit alles op een fraai perceel van 1450 m2, die rondom de twee woningen is gelegen. Het gehele jaar door is het genieten van het Zeeuwse landschap, in de driehoek tussen de Noordzee, het Veerse Meer en de Oosterschelde.

Bosdijk 2
De entrees van beide woningen zijn op elkaar gericht. Die van nummer twee komt uit in de hal, midden in de woning. Links ligt de keuken, rechts de woonkamer. Hierna is een portaal te bereiken, welke toegang geeft aan de andere ruimtes.

De woonkeuken heeft de keukenopstelling in een L-vorm voorin liggen en is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap en vaatwasser. Achterin is vervolgens het eetgedeelte gelegen.

De woonkamer is werkelijk fantastisch. Er is namelijk over de breedte van de woning uitgebouwd aan de achterzijde. Hierdoor is het een ruimte met een geweldige afmeting geworden en met veel lichtinval door de grote pui. Het eerste deel ligt voorin en heeft een heerlijke sfeer, door de oude details waaronder de balken. Er is hier meer dan ruimte voor een zithoek. Het tweede deel dat hierop volgt is even indrukwekkend. Met openslaande deuren in de grote pui is het een heerlijk lichte ruimte waar tuin en woonkamer echt samenkomen. Het is hier dus een heel jaar genieten.

Links in de aanbouw zijn vervolgens de badkamer, het toilet en de slaapkamer op de begane grond gelegen. Deze zijn te bereiken via het portaal achter de hal. De slaapkamer heeft hetzelfde zicht over de tuin, met openslaande deuren aan de linkerzijde.

De badkamer maakt het beneden af en is voorzien van een inloopdouche, wasmeubel en geeft plek aan de witgoedapparatuur. Alles is dus op de begane grond terug te vinden, wat het net als 2A tot een levensloopbestendige woning maakt.

Op de eerste verdieping is over de hele lengte van de originele woning een tweede slaapkamer gelegen. Dit geeft behoorlijk veel ruimte, meer dan aan alleen een slaapgedeelte. Er is ruimte voor nog een werkplek of kantoor aan huis.

Bosdijk 2A
Tegenover de woning uit 1880 staat nummer 2A uit 2009. Door de zwarte potdeksels past het geheel bij de oude boerderijwoning. Deze woning is volledig geïsoleerd en verkeert eveneens in een geweldige staat. Evenals nummer 2 heeft het een volledig woonprogramma op de begane grond. Dit woonprogramma is in 2019 gerealiseerd, dus alles is ook nog eens zo goed als nieuw.

De hal ligt aan de rechterkant, welke toegang geeft tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping en de woonkamer aan de linkerkant. Daarnaast is ook de cv-ruimte er te bereiken, waar de elektrische cv-ketel met boilervat hangt en er plek is voor de witgoedapparatuur.

De woonkamer is een geweldige open ruimte, met direct na de hal als eerste de keukenopstelling in het midden van de woning. Deze fraai moderne keuken is voorzien van een inductiekookplaat, oven, koelkast en vriezer. In de woonkamer is er vervolgens meer dan genoeg ruimte voor een zit- en eethoek. De tuin is ook hier met openslaande deuren te bereiken.

Vanuit de woonkamer is daarna de ruime slaapkamer te bereiken. De zeer nette badkamer grenst aan de slaapkamer en is voorzien van een douche en wastafel.

De eerste verdieping heeft aansluitend op de overloop een ruime slaapkamer aan de linkerzijde en een ruime berging aan de rechterzijde. Momenteel wordt de verdieping minder gebruikt, maar er is rekening gehouden met de toekomst. Aansluitingen voor een badkamer zijn aanwezig, dus er kan eenvoudig een volwaardige verdieping gerealiseerd worden.

De woning heeft een aantal extra’s. Het is geheel voorzien van vloerverwarming en er zijn 25 zonnepanelen op het dak gelegd voor beide woningen.

Deze twee woningen met de dubbelbestemming staan op een gezamenlijk perceel van 1450 m2 eigen grond. De twee woningen staan in het midden, gespiegeld tegenover elkaar. Dit maakt dat beide een geheel eigen tuin hebben. De privacy kan dus eventueel ten opzichte van elkaar gewaarborgd worden. Verder zijn er door de tuin meerdere heerlijke plekken om van het perceel en het groen te kunnen genieten.

De samenvatting op dit verhaal is; kom het ervaren! De plek is fantastisch, de woningen bieden enorm veel mogelijkheden en dat in de groene omgeving van de Zeeuwse polders.

--------------------

Entdecken Sie den verborgenen Schatz mit zwei Wohnhäusern am Ende dieses malerischen Deichs im bezaubernden Nord-Beveland!

Inmitten des üppigen Grüns liegt ein authentisches Wohnbauernhaus, das seine Geheimnisse preisgibt. Aber das ist noch nicht alles - die ehemalige Scheune wurde von den jetzigen Bewohnern zu einem Zweitwohnsitz umgebaut. Freistehend, gut isoliert und bereit, Ihre Träume wahr werden zu lassen. Diese Immobilie eignet sich perfekt als Wohnhaus oder als Gästehaus zur Vermietung.

Stellen Sie sich vor, Ihr Hinterhof grenzt an ein atemberaubendes Gelände, von dem aus Sie zu jeder Jahreszeit malerische Ausblicke genießen können. Hier können Sie der Hektik des Alltags entfliehen und die Ruhe genießen, die Sie verdient haben. Und als ob das noch nicht genug wäre, sind die Annehmlichkeiten des lebendigen Dorfzentrums von Kamperland nur einen Katzensprung entfernt. Die Oosterschelde, das Veerse Meer und die weiten Strände der Nordsee sind nur einen Spaziergang oder eine Fahrradtour entfernt - Ihr eigenes Paradies auf Erden.

Die Möglichkeiten an diesem einzigartigen Ort sind endlos. Ganz gleich, ob Sie in dieser idyllischen Umgebung dauerhaft wohnen, einen Ort für die Freizeitgestaltung suchen oder sogar arbeiten möchten - dies ist Ihre Chance! Das Zusammentreffen der beiden schönen Gebäude bietet eine einmalige Gelegenheit, Wohnen und Arbeiten zu kombinieren und das Beste aus beiden Welten zu erleben. Sie können die Nummer 2A auch als Känguru-Haus oder B&B nutzen. Der Immobilienmakler wird Sie gerne über die Möglichkeiten informieren.

Dies ist wirklich eine Gelegenheit, die Sie sich nicht entgehen lassen sollten - zwei Immobilien zum Preis von einer, in einer Lage, die einfach unbezahlbar ist. Es ist an der Zeit, Ihre Träume wahr werden zu lassen und in diese bezaubernde Gegend zu investieren.

Geräumige Eingangshalle mit Zugang zur Wohnküche (ausgestattet mit Herd und Abzugshaube, Kühlschrank und Geschirrspüler). Vom Eingang aus erreicht man ein Portal mit Zugang zu Toilette, Bad mit Dusche und Waschbecken und Zugang zum ersten Schlafzimmer. So haben Sie das gesamte Wohnprogramm im Erdgeschoss. Ein großer Anbau wurde über die gesamte Länge des Hauses gebaut, so dass überall schönes Tageslicht einfällt, auch in das gemütliche Wohnzimmer mit seiner Balkendecke und dem Dik Geurts-Kamin. Die Flügeltüren zum Garten vervollständigen das Gefühl, 'draußen' zu wohnen.

Die erste Etage ist jetzt ein großes Arbeits-/Schlafzimmer. Optional kann die Etage in zwei geräumige Schlafzimmer und ein Badezimmer aufgeteilt werden. Die Anschlüsse für ein mögliches Badezimmer sind bereits vorhanden.

Lassen Sie sich von dem großen Raum neben dem Haus überraschen. Dieser beeindruckende Bau ist solide gebaut, hervorragend isoliert und vollständig doppelt verglast. Auch hier befindet sich das gesamte Wohnprogramm im Erdgeschoss. Es gibt ein Schlafzimmer, ein Badezimmer und einen Heizungsraum mit Anschluss für Elektrogeräte. Das ganze Haus hat eine Fußbodenheizung, es gibt einen elektrischen Heizkessel mit Boiler und auf dem Dach befinden sich 25 Sonnenkollektoren zur gemeinschaftlichen Nutzung. Über eine feste Treppe gelangen Sie auf eine große Etage mit Stauraum, die Sie in Ihren Traumraum verwandeln können. Das Gebäude wurde 2009 erbaut und strahlt Handwerkskunst und Qualität aus. Derzeit wird die Nummer 2A als Känguru-Haus genutzt, andere Nutzungen sind ebenfalls möglich.

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 279
Inhoud woonhuis 1034
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Landelijk Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1450
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Verzorgd
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Kenmerken

Algemeen

Soort woning woonboerderij, vrijstaande woning
Bouwjaar 1880
Aantal kamers 6

Woningdetails

Bouwjaar 1880
Woon oppervlakte 279
Inhoud woonhuis 1034
Aantal verdiepingen 4

Energie

Vloer isolatie Ja

Buurt

Aan rustige weg Ja

Overige

Tuin Ja
GasCV Ja
Dak type Zadeldak
Woontype Woonhuis
Energielabel B
In overleg Ja
Landelijk Ja
Hellend dak Pannen
Open keuken Ja
Perceel oppervlakte 1450
Tuin rondom Ja
Dak isolatie Ja
TypeCV ketel Eigendom
CV ketel water Ja
Dak opmerking Dak materiaal:Pannen
Dichte keuken Ja
Douchecabine Ja
Glas isolatie Ja
Muur isolatie Ja
Oppervlakte woonkamer 0
Tuin kwaliteit Verzorgd
Woonboerderij Ja
Aantal badkamers 2
Aantal toiletten 2
Buitenzonwering Ja
Aantal slaapkamers 4
Buiten bebouwde kom Ja
Vrijstaande woning Ja
Verwarming opmerking Cv Ketel
Onderhoud binnen opmerking Uitstekend
Onderhoud buiten opmerking Uitstekend
Onderhoud binnen uitstekend Ja
Onderhoud buiten uitstekend Ja

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag