Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Wees de eerste bewoner(s) van deze stijlvol afgewerkte nieuwbouwwoning, met 118m² woonoppervlak en energielabel A+++!
Ben je op zoek naar een duurzame nieuwbouwwoning, zonder loting en langdurige dubbele lasten? En wil je liever geen tijd en energie kwijt zijn aan het klussen of werken met aannemers? Deze luxe, instapklare woning is per direct beschikbaar! Er is gekozen voor moderne, neutrale kleuren en materialen. Alle wanden en plafonds zijn glad gestucd en latex gespoten in warme, lichte tinten, passend bij de egale vloeren op de eerste twee verdiepingen. Alleen de tuin hoeft nog naar eigen smaak te worden gerealiseerd.
De woning is gelegen in de nieuwe wijk Tuindershof, voldoet aan alle nieuwbouweisen en is voorzien van een bodemwarmtepomp met vloerverwarming en -koeling op alle verdiepingen. Het huis telt vier slaapkamers inclusief de zolderverdieping. De fijne locatie is dichtbij het centrum, winkels, scholen, OV-verbindingen en uitvalswegen. Parkeergelegenheid is er ruim voldoende.
Begane grond:
Hal met toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fontein, meterkast (12 groepen), kast met warmtepomp, nis voor garderobe en trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin. Open keuken in betonlook met AEG apparatuur, waaronder een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Ook is er een prachtige messing patina Quooker, met combi boiler voor 7 liter direct kokend water.
Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers beschikken over een grote raampartij met veel lichtinval. De badkamer is het pronkstuk van de woning en heeft een luxe, rustige uitstraling, mede doordat de wanden en vloer mooi in elkaar overlopen. Er is voorzien in een zwevend toilet, inloopdouche en dubbele wastafel met verwarmde spiegels.
Tweede verdieping:
De ruime zolderverdieping met prachtig hoge nok, biedt veel mogelijkheden. De dakkapel aan de voorzijde en vloerverwarming en -koeling maken dit een volwaardige slaapverdieping. Het is eventueel mogelijk om hier twee (slaap)kamers te creëren. Er is een aparte kamer met WTW en opstelplaats wasmachine en droger.
Tuin:
De woning beschikt over een mooi formaat voor- en achtertuin, met vrijstaande berging en achterom. Doordat er niet is uitgebouwd, heeft de tuin een diepte van maar liefst 11 meter. Gebruik makend van de wanden van de uitbouw bij beide buren, kan eventueel gemakkelijk een mooie serre worden gecreëerd. Dit vergroot het woonoppervlak met 13m².
Parkeren:
Er is ruime parkeergelegenheid rond het huis. Vrij parkeren aan de voorzijde van de straat en parkeergelegenheid aan de achterzijde.
Ligging:
De woning ligt aan de voorkant aan het water. Een mooie plek binnen deze rustige, kindvriendelijke buurt. Er zijn diverse parken nabij, zoals de Groenzoom en het Annie M.G. Schmidt Park. Het gezellige oude centrum van Pijnacker is gelegen op fietsafstand van de woning. Ook overige voorzieningen zoals scholen, OV en uitvalswegen zijn dichtbij. De kinderopvang en basisschool zijn lopend bereikbaar. Met de auto ben je in zo’n 15 minuten in het centrum van Delft en in zo’n 25 minuten in het centrum van Den Haag of Rotterdam. Deze steden zijn ook uitstekend met OV bereikbaar dankzij de RandstadRail.
Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2022
- 123 m2 eigen grond
- Gebruiksoppervlak 118m²
- Volledige eigendom
- Energielabel A+++
- Vloerverwarming en -koeling op alle verdiepingen
- Begane grond en eerste verdieping 2.73 hoog, zolder met nok maar liefst 4.7 hoog
- Aardwarmtesysteem levering door Eteck
- Gelegen nabij buurtwinkels, scholen, diverse uitvalswegen en de RandstadRail
- Oplevering per direct mogelijk
De informatie is met de nodige zorg samengesteld. Voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan, wordt echter geen aansprakelijkheid aanvaard.
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 440

Overige

Perceel oppervlakte 123
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Tussenwoning
Bouwjaar 2022
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2022
Woon oppervlakte 118
Inhoud woonhuis 440

Overige

Perceel oppervlakte 123
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl