Maak nu een afspraak voor deze woning

Beschrijving

Beleef de essentie van een modern thuis aan De Druivenmuur 17, een hoekwoning waarin ieder detail zorgvuldig is overwogen voor jouw comfort. Met vier levenslustige slaapkamers en een uitnodigende woonkeuken, compleet met een gashaard die koken tot een sociale aangelegenheid maakt, biedt deze woning meer dan alleen een plek om te wonen. Het is een ruimte waar het leven zich ontvouwt. De slaapkamer met een eigen inloopkast en een tweede, ruime badkamer voor extra privacy, tilt het wooncomfort naar een hoger niveau. De tuin op het noordwesten, verrijkt met een sfeervolle vlonder, is altijd verlicht met zonlicht en nodigt uit tot onvergetelijke momenten.
Ideaal gelegen in de Ranken buurt van Kwintsheul ligt De Druivenmuur 17, op slechts een korte rijafstand van de snelweg. Binnen 10 minuten bereik je de dorpskernen Wateringen en Kwintsheul, terwijl het strand van Kijkduin slechts 20 minuten rijden is. Deze gewilde buurt kenmerkt zich door zijn autoluwe straten en de nabijheid van het plantsoen, wat het een rustige en veilige omgeving maakt. Voor de actievelingen en natuurliefhebbers is het Uithof park binnen enkele minuten lopen bereikbaar, perfect voor sport of een ontspannen wandeling met de hond. Ook de bereikbaarheid is uitstekend met het openbaar vervoer (bushaltes) en uitvalswegen (N211 en N464) nabij.
Begane grond
Bij binnenkomst vanuit de keurig aangelegde voortuin stap je de hal binnen, waar je verwelkomd wordt door een warme houten vloer en grijze wanden. De hal biedt toegang tot de eerste verdieping, het toilet en leidt je naar een woonkeuken. Hier kun je heerlijke maaltijden bereiden terwijl je geniet van het gezelschap van vrienden en familie. Daarnaast vind je er lichte keukenkasten met zwarte handvatten en een donker keukenblad. Ook is de keuken uitgerust met een een inbouw stoomovens, een combi-oven, vaatwasser, inductiekookplaat met afzuiging, een grote inbouw vrieskast en een grote inbouw koelkast met vershoudfuntie. Je kunt vanuit de keuken een achtertuin en woonkamer betreden.
De woonkamer is voorzien van een sfeervolle haard, een strakke pvc-vloer, en zachte, rustgevende kleuren die een serene ambiance creëren. Met voldoende ruimte om te loungen en directe toegang tot de loggia, geniet je hier van elk rustmoment.
Eerste verdieping
Een vaste trap leidt naar de eerste verdieping waar je drie vrolijke slaapkamers en een badkamer vindt. Deze badkamer, uitgevoerd in taupe en antraciet vloer- en wandtegels, biedt een zwevend toilet, wastafelmeubel en een luxe douchecabine met regendouche.
Momenteel zijn deze slaapkamers in gebruik als drie leuke kinderkamers. Uiteraard wachten deze kamers op jouw persoonlijke touch om ze geheel eigen te maken!
Tweede verdieping
De tweede verdieping onthult een ruime zolderkamer die het privilege van een inloopkast en ensuite badkamer biedt. Dit zorgt voor een luxe gevoel van privacy en gemak, waardoor het een perfecte hoofdslaapkamer of gastenverblijf kan zijn.
In de badkamer tref je weer antraciete vloertegels in combinatie met doorlopende wandtegels aan. Daarnaast beschikt de badkamer over een heerlijk ligbad, zwevend toilet, wastafelmeubel, radiator en een glazen douchecabine.
Buitenruimte
De op het noordwesten gelegen achtertuin, een symfonie van tegels en groen, is de plek waar je kunt genieten van zonnige dagen en lange avonden. Op het terras kun je ontspannen, dineren en samenzijn met dierbaren. Tevens bieden een houten berging en overkapping extra opslagruimte voor al je buitenspullen.
Bijzonderheden
- Perfect onderhouden woning
- Volledig geïsoleerd
- Zonnepanelen
- Spouwmuur isolatie
- Mechanische ventilatie
- Alarminstallatie
- Vier sfeervolle slaapkamers en twee luxe badkamers
- Woonkeuken met gashaard voor warme bijeenkomsten
- Slaapkamer met inloopkast en ensuite badkamer
- Tuin op het noordwesten met een overkapping
- Gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt
- Nabijheid van snelweg, dorpskernen, park en strand
Gevonden op Mijnhuisverkoopikzelf.nl

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 163
Inhoud woonhuis 607

Overige

Perceel oppervlakte 173
Show with reservation -1

Kenmerken

Algemeen

Soort woning Eengezinswoning, Hoekwoning
Bouwjaar 2018
Aantal kamers 5

Woningdetails

Bouwjaar 2018
Woon oppervlakte 163
Inhoud woonhuis 607

Overige

Perceel oppervlakte 173
Show with reservation -1

Ontvang als eerste het nieuwste
aanbod in je mailbox

Ja, graag
Wat worden mijn maandlasten?

Aangeboden door:

Mijnhuisverkoopikzelf.nl